שוב אכזבה...

S and A

New member
שוב אכזבה...

כל כך הרבה פעמים כבר שמענו את התשובה השלילית אבל זה עדיין צובט בלב. זאת היתה ההחזרה השניה שלנו עם ציצינה היחידה וגם לה קשה ומבאס. נתצטרך לנצל את חופשת הפסח לאגירת כוחות פיזיים ונפשיים לניסיון שלישי. אנחנו מקווים שהמטופלים האחרים יקבלו תשובות חיוביות יותר לחג. "ס" ו-"א"

בנדה1

New member
אוי ../images/Emo24.gif

קיוויתי לבשורות טובות, אבל יש לכם את ציצוש המדהימה וביחד הכל פתוח. תקבעו תאריך לאחר החג ולקראתו תאזרו כוחות.

מירבי*

New member
s and a יקרים../images/Emo24.gif

כל כך מצטערת בשבילכם אני יודעת כמה זה כואב ומאכזב עכשיו
תנו לעצמכם חופש מכל הטיפולים, השתדלו להנות מהנסיעה שאתם מתכננים.. לקראת הטיפול הבא דברו עם הרופא על פרוטוקול שונה קצת ואני מקווה שיהיה בסדר. ציצוש המדהימה שלכם איתכם לאורך כל הדרך וההצלחה רק מתעכבת קצת, היא תגיע.

אכן צובט ב../images/Emo23.gifאבל הראש מורם

קדימה אל הנסיון הבא............ א וס יקרים תודה,תודה על רגישות ומסירות אין קץ
מבטיחה לכם אני אכן מבואסת
אבל לא מיואשת
סעו לטייל נקו את הראש וחזרו מחוזקים ביחד ננצח את השלילי........
שלכם ציצ

miri71

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif אני מאמינה שמי שעקשן

- מצליח. כן צריך לאגור כוחות ולהמשיך לנסות, למרות העצב שפוקד אותנו ברגעים אלה.

לי לך

New member
קשה קשה

אבל חייב להיות יותר טוב. עצוב מתסכל אבל לפי הסטטיסטיקות הגרועות של כולנו ביחד- בפעם הבאה כולנו אמורים להצליח... תבררו עם הרופא שלכם לגבי תרופת הסרונה שמחליפה גסטון. הפרופסור שלנו נחוש בדעתו שאינה תומכת מספיקה לפונדקאית. בהצלחה איספו כוחות לי לך

mondani5

New member
A and S

צר לי על האכזבה,לא קל ליבי אתכם ועם צ'יצ'ינה המתוקה שגם לה כלל לא קל. אני בטוחה שהיום המיוחל יגיע ,צריך המון כוחות ,מאד התרשמתי ממכם במפגש ואתם תנצחו ובגדול. בידידות אירית

איילת567

New member
תהיו חזקים לפעם הבאה

מאחלת הצלחה רבה לפעם הבאה ציצינה מקסימה ביחד זה יצליח באהבה רבה איילת הפונדי של אירית

למעלה