שוב.. אין לי מזל.

שוב.. אין לי מזל.

היום בבוקר מישהי מלשכת גיוס תל השומר מתקשרת אליי: "קיבלנו את הפקס ששלחת לנו.. אני מצטערת אבל כבר אין מיונים..יש לך נתונים טובים,אז כשתגיעי לקצין המיון ביום הגיוס-דברי איתו" רציתי להיות פראמדיקית.מה שכלל המיון:2 דקות של ראיון אישי עם 5 אחיות.באמת.. רק 2 דקות תמימות.. איך אפשר להחליט אחרי 2 דקות שאני לא מתאימה? יצאתי לשנת שירות במסלול של הנח"ל ..ועזבתי באמצע אז החזירו לי את התאריך גיוס המקורי-כלל צהל"י. בשנתיים הקרובות אני אעשה דוקטורט בטעמים של קפה לטה וקפוצ'ינו. אני לא מאמינה שזה קורה לי.. אין לי מזל בשום תחום בחיים. קפה מישהו?

Big Guy

New member
היי לך...

את רוצה פראמדיקית ולא קיבלת... מכיר את ההרגשה... אבל זה לא אומר שעכשיו תעשי דוקטורט בטעמים של קפה... לכי על הדבר הכי קרוב לזה- חובשים... ומשם את אפילו יכולה לצאת למדריכת חובשים... לא בדיוק כמו פראמדיקים, אבל נורא קרוב... אין צורך להתייאש - בסופו של דבר אפשר למצוא את הנחת בצבא... את עוד תראי...

כן יש לך בררה, לעמוד על שלך

לכתוב מכתבים לקציני המיון, קצין העיר לשכת גיוס מה שעולה לך בראש כמובן שתפרטי למה דווקא שם את רוצה להיות, תעשי טלפונים ואפילו תנדנדי להם עד שימאס ממך ואז יזמינו אותך לפגישה בשביל להוריד אותך מהראש שלהם. יש בררה תוכיחי להם שאת המתאימה ביותר לתפקיד הזו או לאחר.

Big Guy

New member
היי לך...

תיקון קל לך... חובשים זה לא בהכרח מיון קדם צה"לי - כל החברים שלי שהם חובשים - לא היו קשורים לזה בהתחלה... אחרי שאת מתגייסת, אפילו בטירונות, את ישר מגישה טופס 55 דרך מש"קית ת"ש ומבקשת לעבור לקורס חובשים. אם יהיו לך המלצות של המפקדות שלך, אז זה ייתן לך יותר סיכוי.. אם תעמדי על שלך ותגידי שאת לא מוכנה לעשות כלום חוץ מחובשים את תקבלי חובשים... אם את בסדר, ויש לך נתונים את תקבלי... הקטע הוא שאת צריכה ממש לעמוד על שלך - לא לוותר... וכשאני אומר שלא דרוש לזה שום מיון קדם צה"לי - אני בטוח ב 100%...

ozshlomo

New member
נחמה

זה קורה גם לטובים ולטובות החיים מלאי מישקעים אל תיתבאסי הם הפסידואותך כנראה בחרי לך מסלול אחר אשמח לייעץ לך באהבה אסף 0547957068יש לך עוד חיים לפנייך לימודים וכו"קריירה תדעי לך שמקפה בסוף תיפתחי בית קפה ממי תיתקשרי אם בא לך

ozshlomo

New member
נחמה

זה קורה גם לטובים ולטובות החיים מלאי מישקעים אל תיתבאסי הם הפסידואותך כנראה בחרי לך מסלול אחר אשמח לייעץ לך באהבה אסף 0547957068יש לך עוד חיים לפנייך לימודים וכו"קריירה תדעי לך שמקפה בסוף תיפתחי בית קפה ממי תיתקשרי אם בא לך

למעלה