שוב אגודת אפרת...

אפרת_ח

New member
לא צריך להוציא מחוץ לחוק

מספיק אילו היו אוכפים את החוקים הקיימים (סודיות רפואית, חוק זכויות החולה וכו´). למרבה הצער לא מקיימים מספיק את החוקים האלה גם במקרים אחרים

חיכיתי שתבהירי

כמו בדיונים קודמים בנושא שאין קשר בין אגודת אפרת ובינך...
וברצינות - אכן את צודקת, אולם לא נראה לי שאכיפה תשפיע על מתנדבות אפרת כשם שמעצר לא משפיע על "לוחמים אידיאולוגיים" אחרים, דתיים במיוחד (ואפרת היא אגודה דתית שפועלת בציווי עליון כלשהו...
).

ציפי ג

New member
מכרתי שאגודת אפרת פנתה אליה

ושכנעה לשמור את ילדיה, ומודה על כך יום יום, אמרה לי שהם פנו אליה בעקבות טלפון של גיסתה. תחשבו על זה, לו הייתם יודעים על מישהו קרוב שעומד לעשות משהו שהוא ממש לדעתכם גרוע, והייתם יודעים על גוף העושה בצורה מסודרת פעולת מניעה, לא הייתם פונים? אני כן.

גם אם יש מקרה מוצלח מני רבים

זה לא מוריד מהחדירה לרשות הפרט, מהעבירה המוסרית ומהסבל שנגרם לנערות שמשוכנעות למשל להמשיך את ההריון ולתת את הילד לאימוץ, וכולי. חוץ מזה - מה זו החוצפה הזו ? אם גיסתי היתה פונה לגורם זר בעניין פרטי שלי וללא ידיעתי, הייתי דואגת כבר לכך ש(בחסות הרבנות) היא תפסיק להיות גיסתי...
מי שמוכנה שגיסתה תתערב בחייה באופן חצוף שכזה, אין הפתעה בקבלה המוחלטת שלה של תוצאות ההתערבות הזו, לטוב ולרע.

אפרת_ח

New member
אם הם לא יקבלו את המידע החסוי

הם לא יוכלו לבוא לדיוני הועדות להפסקת הריון (על כך התלוננו בכתבה). אני, בניגוד אלייך, חושבת שיש להם זכות להתקיים ולהתבטא באופן כללי - למרות שהם טועים ומטעים. ולגבי השם... כבר ציינתי עד כמה זה מטופש לקרוא "אפרת" לארגון המתנגד להפלות? אילו לרחל מהתורה היתה אפשרות לעשות הפלה, אולי היא לא הייתה מתה בלידה, בדרך לאפרת

למעלה