שובר שתיקה

שובר שתיקה

ארועים רבים פוקדים אותי בזמן האחרון שקשורים מאוד להתערבבות שלי כאן בפורום ולנפשות הפועלות כאן ונותנות חיים למקום הזה, המעוניינות מאוד לעזור לחזק ולאמפט את הבאים בשער . אני נמנע מלכתוב לשתף ולחלוק כבר למעלה משנה וחצי כדי לשמור על מעט פרטיות וכדי לא לפגוע או לחשוף בפני חברי דברים שבעתיד יוכלו או יכלו להרוס או לשנות התייחסותכם, לקרובים אלי היום או בעבר . למרות זאת לא פעם נגררתי למלחמות על דפי פורום זה או אחר וזאת רק על מנת שהתגובות יגיעו ממקום של תמונה יותר שלמה ולא של חצאי אמיתות וסילופים . יש לי כאן המון חברים חלקם קרובים יותר וחלקם פחות וכך גם לשאר הקשורים בי . אני יכול מוכן ונכון להתמודד עם כל שאלה, בעיה, מצב שתציגו בפני כל עוד אני לא פוגע באחרים. יש לי תמיד את הכוחות להתמודד עם המצבים שאני עובר לבד, נכון שהיה זה קל יותר אם יכולתי בקלות פשוט להעלות בפניכם מה עובר עלי לטוב ולרע אבל אני לא לבד כאן . אין לי בעיה להיחשף כאן או בכל מקום אחר אני שלם עם עצמי בכל מה שאני עושה !!! אני יכול לטעות כמו כל אחד אחר, אני יכול לא לראות אפילו שאני יודע ואני יכול לא להקשיב אפילו שאני שומע . הדילמה של האגו מול האחר אף פעם לא עמדה בפני, האחר תמיד קודם. ומה אני רוצה מכם ? השמועות על שעובר עלי רצות ומורצות לעיתים באופן מכוון ולעיתים באופן טבעי ואני לא מלין על כך זה טבענו אבל העצות הרעיונות וההבנה שמגיעות מאותו מקום טוב, של עזרה, תמיכה והכוונה יהיו במחשבה שהמידע שאתם מקבלים לא מאוזן, לא שלם וההנחיות או התמיכה בגישה מסוימת יכולים לגרום לכאב ולפגיעות באחד הצדדים. ואני לא מתכוון להשתמש בבנות שלי על מנת לרגש אתכם, (אבל הנה עשיתי זאת) גם הן חלק מאיתנו אנחנו פה מורגלים לשמוע רק צד אחד של המערכת ולהגיב לפיו אולם כאן כל הצדדים הינם חלק מאיתנו (ולא חסרו לנו שרשורים על אופן התגובה) אז גם אם התגובות באמצעי מדיה אחרים חישבו תמיד שכל הצדדים הקרובים אלי יש להם יד ורגל במקום הזה . תודה לכל העוזרים והתומכים אני יודע שפיכם וליבכם שווה (וכך גם אצבעותיכם) אבל היום נאה יהיה אם תראו אותי באותם עיניים שהכרתם אותי, באותם רגעים שבחנתם אותי ושמעתם אותי בלי השמועות . אני כאן חי נושם ובועט אל נא תהיו מודאגים
אוהב אתכם יום נעים

מיקי 43

New member
מיותר מיותר מיותר

לא היית צריך להעלות כאן כלום חייך הם עניינך בנותייך צריכות להיות מחוץ לדפיי הפורום ובכלל מחוץ למחלוקות את עניינך תנהל בשקט ובצורה עניינית ההבאה של מה שפוקד אותך בהקשרים של הפורום מיותרת כמה שתיתן ליותר אנשים לבחוש ככה התבשיל יהיה מר תשכיל לנהל ולפתור את בעיותך בשקט ביעילות בחוכמה בצורה עניינית ביושר ובהגינות אם יש צורך בעזרת אנשי מיקצוע ואם אין צורך אחד על אחד כל הרחבה בעניין כאן או בכלל במדיה הזאת לא תועיל ואף תזיק לכולכם והנפגעים העיקיים מכל זה הם חסרי הישע שלא בחרו למי להוולד

מקבל באהבה את תגובתך

אתה צודק ואני אכן איתך בכך שאין זה המקום אבל יקירי לא נאה לי התחושה שהבחישה בתבשיל כבר קיימת ושהשפעותיה הרות גורל וכואבות

מיקי 43

New member
איש

ההשפעות של מה שקורה כאן ממש לא אמורות להיות הרות גורל עבור חייו של אף אחד ואם זה כך הרי אותו אדם אומלל עם חייו מתנהלי על פי הוירטואליה הלא תמיד שפויה הזאת מיקי

עצוב לי...

תמיד עצוב לי לראות איך אנשים מורחים ת'אינטימיות שלהם ברבים,באמתלת ה"אין לי ברירה". עצוב לי לראות אנשים שמרגישים חייבים דין וחשבון לאנשים זרים,על חייהם הפרטיים...זה כולה אינטרטנט פה. אבל זה שלי...אתה לא חייב ליות עצוב יחד איתי.

נכתב ב ומעצבות

להזכירך המקום הזה כבר מזמן אינו אינטרנט למרות שנורא נוח להתחבא מאמתלה זו לעשות ככל העולה על רוחינו כתבתי מה שכתבתי כי הפורום הזה דומה יותר לקיבוץ מאשר לאיזו חבורת אינטרנט אנונימית שלא מכירה ולא יודעת דבר אחד על השני אני כן עצוב איתך אפילו מאוד אבל את לא חייבת להסכים איתי

המקום הזה אשר אתה דורך בו כרגע...

הוא אינטרטנט.נקודה. החברויות שמאחורי הקלעים שנוצרו בעזרתו...הן כבר משו אחר,הן מאחורי הקלעים כבר...ושם מקומם. הפורום הזה קיבוץ...רק למי שנותן לו ליות קיבוץ. אם אתה לא רוצה אותו קיבוץ בחייך...פשוט אל תתן לו.זה פשוט. זו לא תהייה התחבאות מאחורי אמתלה...זו תהייה אמירה מאד ברורה,חדה,דעתנית,עקרונית ואחראית...שלך...על חייך. ו...מאחלת לך מכל ליבי...שלא תהייה עצוב.

זו פילוסופיה שלמה

שתלויה בעיקר באיך את מגדירה חברה וכמה את מקבלת את הקידמה לא רק לפי הגדרות של פעם לקיבוץ גם צדדים חיוביים אני כאן כי אני רוצה כתבתי את זה כי הייתי צריך

אצלי...

זה לא עניין של קידמה...או טעם של פעם... אצלי זה נקרא מידור. היתרון הגדול של ליות פה באינטרטנט...זה לקחת רק ת'צד החיובי,רק את מה שאתה רוצה...מה שבקיבוץ זה בלתי אפשרי. ואם אתה רוצה...ואם אתה צריך...אז מי אני שאדיג לך בכלל. "רק מה שאתה רוצה"...ככה עטרי שרה נדמה לי,רק שבלשון נקבה

° זואי °

New member
לא הבנתי

אתה כותב את זה בשביל החברים שלך? אלו שאתה יכול להרים אליהם טלפון? או בשביל אלו שהם לא חברים שלך, סתם ראו אותך באיזה מפגש ואמרו שלום? או שאולי אתה כותב את זה בשביל כל אלו כאן שעדין לא הכירו אותך ואתה מתכנן עליהם כחברים?

הוא כותב את זה....

לא שיש לי מושג על מה בעצם מדובר, אבל אם יש משהוא שהבנתי זה שהוא כותב מתוך כאב אישי. לזלזל בכאב שלו, או לחלופין במשקל שהוא נותן לדברים לא נראה לי הוגן במיוחד....

° זואי °

New member
את הזלזול את קראת

לא אני כתבתי. לא היה כאן זלזול, הייתה כאן תהיה בהמשך לדברים שכתב.

יערית

New member
גם אני שוברת שתיקה

(נו סתם.... לא דיברתי הרבה היום) המכתב הזה יתגלגל לו בהיסטוריה של הפורום כמו הרבה אחרים (ואולי גם אני חטאתי בכך)שחושבים שזה יעביר איזה שהוא מסר או סחיטת דמעות,או אמפטיה קיבוצית. אז זהו שלומי שלא!תסתובב אחורה,עשה בדק בית עם עצמך והסובבים אותך,העיקר נמצא שם,אנחנו באמת התפל. מאחלת לך שתשכיל לדעת להבחין בין התפל לעיקר ולהיצמד לכך.

לא יערית את לא תפל

בכלל לא גם לא העיקר אבל המשקל של הדברים שלך נופל על אוזנינו חלקינו יודעים לעשות עם דברים שאנחנו מקבלים ממך מיון זה טוב ומתאים לי וזה לא אבל יש אנשים שבצר להם מחפשים תשובה ואמונה בכל דבר ולא יכולים להבחין בין הטפל לכן אל תמעיטי בערכך לדבריך משקל רב והשפעה כבירה במיוחד בשעות כאילה . ( אני אזכיר לך את הרבנים הקופצים על האבלים למצא שם את אילו שיחזרו בתשובה )

יערית

New member
ההבדל

בין שיחה אישית לשיחה פורומית לגבי עינינים אישיים הוא הבדל משמעותי.אני כלל לא ממעיטי מערכי,ההפך הוא הנכון, הבמה הזו מאד רגישה,בבמה הזו משתתפים פעמים רבות אנשים שפעם חיו תחת קורת גג אחת והיום מתנהלים בנפרד, הרגישות לדברים הבין אישיים צריכה להיות גדולה, אין מתפקידינו לשמש כשופטים ,תמיד אמרתי שלעולם אין לדעת מה קורה באמת בין שניים,רק הם יודעים הכי נכון והשמועות והדיבורים לפעמים רחוקים מהמציאות.למרות ש... אין לי מושג על מה אני אמורה לתת את דעתי. אז- אם יש לך עיניין שעליו תרצה את חוות הדעת של חברי הפורום, רצוי שתכתוב עליו כפי שנהגת בעבר,הכי נקי שאפשר.אם זה מתוך התגוננות "שנידפקת" חושבת שזה בדיוק הצינור שימלא את המוביל הארצי של הפורום ופה הכשל. יערית חוזרת בתשובה שאלה ועל עצמה:)

שחR

New member
../images/Emo2.gif לא יכול להיות

בפורום הזה ? אתה בטוח ? לאאאאאא ( עם גרגור מתגלגל במבטא מיצרי כבד) שלך, שחR

רות 2

New member
שחר.. עם כל הכבוד .... ויש כבוד

המבטא צריך להיות פולני כבד

למעלה