שובר שיניים על sharepoint

Arielvista

New member
שובר שיניים על sharepoint

לאחר שעברנו לפני כמה שבועות לאופיס 365, עכשיו יש לנו גם SP, ואני מנסה נואשות להבין את עניין ההרשאות.
בניתי Site collection במבנה של עץ (אגפים -> מחלקות - > תת-מחלקות וכו') וכשאני נותן הרשאות ליוזר באחת הרמות זה משתקף בכולן מלמעלה עד למטה.
איך אני עושה שההרשאות ילכו רק למטה?

בצג

New member
כשאתה נותן הרשאות

אתה נותן הרשאות לאתר, ואם לא יצרת כמה "אתרי משנה" אז כל התיקיות שלך באותו אתר.
מכיוון שאתה נותן הרשאות על אתר, אתה בעצם נותן אותן לכל התיקיות לא משנה באיזה מקום היררכי הן.
כדי ליצור מצב שבו אתה נותן הרשאות לתיקיות מסוימות אתה צריך להיכנס לתיקייה הרלוונטית, להיכנס להגדרות התיקייה, לנתק את ההורשה ואז לתת הרשאות למשתמשים הרלוונטיים.

Arielvista

New member
כלומר לא במו ב file server

שאני נותן הרשאאה והיא עוברת בירושה כלפי מטה? ההרשאה מתפזרת על פני כל ה sites וכל התיקיות?

Arielvista

New member
אגב...

אני כן יצרתי אתרי משנה ואתרי משנה-משנה ועדיין ההרשאות הולכות להכל

בצג

New member
תשים לב בבקשה

כשאתה נותן הרשאה על אתר משנה, אתה נותן הרשאה על אתר האב שלו אלא אם כן ניתקת את היחס ביניהם
זה כמו ב IIS שאתה נותן הרשאה והיא מחלחלת אבל בשונה מ IIS, אם לא הגדרת מראש שאתה רוצה לתת הרשאה לתת תיקייה או תת אתר - ההרשאה שאתה נותן היא למעשה על אתר האב, האתר הראשי.

Arielvista

New member
אני לא מקבל הודעה כזאת

למעשה אני לא מקבל הודעה בכלל.
אז איך אני נותן הרשאות לאתר-משנה בלי שהם יעברו לאתר-אב אלא יחלחלו רק כלפי מטה?

Arielvista

New member
זה לא עוזר.

גם אחרי Stop inheriting permissions, כשאני מוסיף\מוריד יוזר באתר כלשהו זה משתקף בכולם.

בצג

New member
אם אתה עוצר את הירושה

ואז מגדיר הרשאות על האתר שאליו עצרת את הירושה, ההרשאות זורמות מעלה-מטה לכל האתרים?!
לא יכול להיות. יש לך הגדרות נוספות

למעלה