שוברי גלים 2-שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
שוברי גלים 2-שבוע 4
צפייה קרירה ודיון שובר....

Roei152

Well-known member
מנהל
על זה אומרים."לחשוב מחוץ לקופסה"
חווווווווששששןןן!!!!!
אז שיר לא טעתה שחשבה שחושן תרעיל את דבש באישהו שלב!!!!!!!!!
בנזין " העלאה במורל" צף מצחיק אותי ..
חבל שבעות ההתבגרות היחדות שיש בסדדרות האלו זה או דבעיות חברה או בעיות שטחיות מוחלל ההורים -צריך להכנס יותר ללעומק לבעיות האלו אני אחזור על זה שוב ושובץץץץץ

שיר m

Well-known member

אתה כל כך צודק שהם לא נכנסים לעומק... אולי זה עוד יקרה...

Roei152

Well-known member
מנהל
הבנת למה התכוונתי שאמרתי לחשוב מחוץ לקופסה?
כן זו בעיה בסדרות האלו (שוברי,גאליס,שכונה ) שהן כבר מטפלות בבעיות התבגרות... הן מטפלות בהן נגיעה ולא בגובה העינים .....
לדעתי להתבגר יותר טובה מעמוק במים נכללים סצנות של הורים משוחחים בגובה העינים עם צוות חינוכי ובין הצוות החינוכי יש שיחות.... גלילה צריכה לשבת ולכתוב את הסדרה הבהאה של ערוץ הילדים למרות שזה כבר לא יקרה......

שיר m

Well-known member
נראה לי שכן, קופסה=תיבה?:)
אתה כל כך צודק...

שיר m

Well-known member
דבש!
אוי דבש איך נפלת... ומה יהיה ניקו? כבר קיוויתי שתישארי ערה ותתפסי את חושן... אבל לא, את רק גוצ'י וגוצ'י וגוצי'...

&nbsp
אני באמת לא מבינה מה זאת הדמות הזאת של בנזין. בעונה הקודמת הוא עוד היה משהו, היה שם חברות, חלומות וערכים, ומה נשאר? שתיים נשארתי כיתה- ארבע הקו לים- חמש פעמים כמעט טבעתי- יש לי תשע נשמות? אה לא, זה שש! (מה נסגר?!?!)
&nbsp
לעומתו שחר חכמה, מלפפון שנשאר במקרר נרקב!

&nbsp
על יעל ועומרי אין מה להגיד... נראה מתי עומרי ינטוש.
&nbsp
דבש, בבקשה... בבקשה...

חושן ממש מככבת...
כאמור - לא נחה אפילו לרגע...
ואני יודעת כמה כואב לך על דבש, שיר.

האמת, שיר, יש לי הרגשה שמתישהו בקרוב, בנזין הדיביל דווקא יביא תועלת, בהקשר של הסיפור על האוצר. הוא עוד יגלה משהו על החנות...

ואני כבר משתגעת מזה שהם לא מתחילים אפילו להסביר כלום לגבי צפריר. הדמות שלו, מהמעט שעוד ראינו, דווקא מוצאת חן בעיניי. מה הקטע שכבר בפרק הרביעי חשפו לנו אותו עם הקעקוע ומאז פשוט כלום... ?! בסדרה אחרת, עם גילוי דומה, כבר מזמן היו ממשיכים עם הדמות משהו.
בטוח כל פעם שהוא הולך ל"דייט" זה בטוח לבונדר, אתם עוד תראו...
הרי משהו חייב להיות איתו רק בהקשר הזה. לא נראה לי שמישהו אחר, עם אותו קעקוע, שבר את גלשן.

האמת שגוצ'י וניקו דווקא יכולים להיות חמודים ביחד. אבל נראה לי זה די ברור שהוא עוד לא אמר את המילה האחרונה והוא עוד ינסה לגנוב... הרי אנחנו עוד רק בשליש הראשון של העונה וגם לא נראה לי שהוא עדיין מסוגל פשוט להפסיק עם זה. זה חזק ממנו כבר מזמן.

עומרי ויעל שוברים אפילו את שיאי הדיכאון שעוברים על ללי יפתח בעונה הזאת... מפגינים, עוד די מההתחלה, חוסר חשק אחד מהשניה.
נאור היה קצת חסר. שימו לב : גם הוא לא הופיע, גם דפני המעצבנת וטוב שכך! ובכל פרק בו מני ועופרה לא מופיעים אני מיד מרגישה שעבר עלינו פרק אחר, מה לעשות...

שיר m

Well-known member
כן הרבה היו חסרים הפרק
אבל זה היה נחמד כי היה יותר דבש:)
&nbsp
צודקת לגבי צפריר. מה שאנחנו יודעים עליו זה שעופרה הביאה לו את בנזין והוא קיבל את זה. אבל זה לא אומר כלום

&nbsp
דווקא נראה שנמאס לגוצ'י, השאלה מה הוא יעשה... הוא לא יספר לחברים שלו כל כך מהר...

Roei152

Well-known member
מנהל
יעל -עומרי-אסיה ללי-יפתח-נט
אם את רוצה את דעתי ללי יותר קנאית ליפתח מאשר יעל לעומרי..... בסדרה הזאת לא כ"כ מהר מפגינים רגשות
אסיה לא מביאה ארוחות רומנטיות ובכוונה עושה עיניים לעומרי כמו שנט עשתה ליפתח והרגיזה את ללי ..... ואסיה לא תבוא ותחטיף סטירה ליעל.... כי אין בינהם כלום כרגע אין לה כוונה להתחיל עם עומרי כרגע הקשר בינהם הוא קשר שאם היה עם גבר לא היה פוגע ביעל כ"כ.....

אתה בהחלט צודק...
ליעל באמת אין, לפחות עדיין, רגשות קנאה עזים כלפי אסיה... פשוט מרגיז אותה שעומרי מבלה איתה באמתלה של כל החקירה שלהם לגבי עופרה.
אוי, אל תזכיר לי אפילו את נטלי בהקשר הזה! כמה שהיא עצבנה אותי... ולמרות שהסטירה שלה דווקא הייתה "נשית" כזאת ולא הכי 'אמיתית' שיש, זה כל כך לא הגיע לה... אגב, אם כבר, ברמה הכללית זה דווקא יפתח שתמיד היה הרבה הרבה יותר קנאי לה, עם דניאל, מאשר היא לו.
בחזרה לשוברי, אני מדברת בעיקר על זה ששניהם, יעל ועומרי, פשוט מדוכאים אחד מהשני. יעל גם ככה לא חסר לה דיכי באופן כללי. פשוט אין להם חשק יותר, גם בלי שום קשר לאסיה.

Roei152

Well-known member
מנהל
נחזור להתחלה את אמרת שאת משווה
בין הדיכאון בזוגיות שאין רומנטיקה ,אין התלהבות של יעל ועומרי לבין הדיכאון שלדעתך קיים בין יפתח לללי -את שוכחת מה קרה ?-יפתח שיקר לקארין שהוא וללי נפרדו כדי להתקבל למסגרת החלל , חוץ מזה ללי אושפזה לאחר השיגעון עם אריק ... זה משפיע על הזוגיות ..... כל הצירופים האלו גורמים, ובצדק פערים ועצבים בזוגיות...... אני מסכים איתך שיעל ועומרי מודכאים אבל 0אצל יעל ועומרי, זה דיכאון כללי...... בגלל המצב עם המועדון... וזה גרם להם לקנא אחד לשניה בגלל נאור ואסיה ואילו אצל יפתח וללי הם יותר עצבנים אחד על השניה בגלל השקר ,האישפוז , נט ודניאל שנדחפים......

לא לא...
שוב הבנת אותי לא נכון.

בכלל לא התכוונתי להתייחס ספציפית לגופו של כל מקרה אצל שני הזוגות. אני מדברת רק על עצם הדיכאון והיחסים הלא חיוביים בכלל בין יעל ועומרי עכשיו - כמו אלה שעברו על ללי ויפתח עד כה העונה... זה הכל. אין לי אפילו כוח להיכנס עכשיו להשוואות ולניתוח כל זוגיות בין שניהם. אבל אם כבר, אז אתה בהחלט עשית את זה עכשיו, גם בלי שביקשתי, אז אחלה!

לגבי עומרי, כן, הוא כנראה כבר "עלה" על נאור מחדש... מתישהו זה יצטרך להתפרץ ממנו, או משהו בסגנון.

ממישהו שהציץ
לקחו את דנה פרידר ופשוט נתנו לה לרוץ עם כל מה שלא אוהבים בה.
&nbsp
היא מעצבנת? יאללה, דמות שכל המהות שלה זה לעצבן.
&nbsp
אחלה.
&nbsp
רק למה יעל חשבה שנאור (שנראה בן אדם בסדר בראש) יצא עם דפני (שממבט ראשון היא יוצאת אהבלה)?

Roei152

Well-known member
מנהל
רואים שאתה לא צופה.....
נאור אמר ליעל שהוא מאוהב במישהי (בה ) אבל לא מגלה לה מי המאוושרת..... יעל חושבת באוסטובייות שזו דפני.....

שיר m

Well-known member
הכל הפוך:)
דנה פרידר עושה תפקיד שהוא כמה תפקידים, היא מטומטמת, מסתורית, מתוחכמת... אנחנו עוד לא יודעים מי היא באמת.
&nbsp
דפני אהבלה בריבוע, יעל תמימה מאוד ונאור לא בדיוק בסדר בראש

שיר m

Well-known member
פרק נחמד
עופרה קורעת... "רק אתה ואני בשש עיניים"

&nbsp
אסיה ממש מסכנה. דפני ממש מטומטמת. גוצ'י ממש מאוהב. ניקו ממש מעוצבנת... (אני אוהבת אותה כשהיא עצבנית:))
&nbsp
דבש גאון

&nbsp
סוף סוף עומרי פותח דברים...
&nbsp
אה! אמא של גוצ'י זאת אמא שלו במציאות נכון?

וואי, נכון

היא באמת אמא של דניאל, ואשתו של סשה כמובן.

איך עלית על זה עכשיו ?

האמת שהייתה לי הרגשה ממש חזקה, ברגע שראיתי מישהי דוברת רוסית, לא יודעת, אפילו רק בגלל זה באמת תהיתי לעצמי אבל לא בדקתי.
עכשיו, בעקבותייך, גיגלתי וזו אכן היא! קוראים לה סבטלנה וגם היא, כמה מפתיע, שחקנית.
ממש יפה איך הם ליהקו אותה ככה.

למי שזה מעניין אותו :
http://www.ishim.co.il/p.php?s=סבטלנה+דמידוב
http://www.gesher-theatre.co.il/he/אנשי_התיאטרון/שחקנים/להקת_השחקנים/סבטלנה_דמידוב

למעלה