שוברי גלים 2 -שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
שוברי גלים 2 -שבוע 3
לאחר אכזבת החממה נתנחם בעובדה שנשארה סדרה אחת שפויה שממשיכה כרגיל...
צפיה מנחמת במים הקרירים ודיון גולש........

rubmue1234

New member
אחד הפרקים המוזרים שראיתי בסדרת נוער ישראלית.
רוב הפרק היה באמת משעשע ומצחיק...
לגבי החלקים הרציניים:
שמחתי לרגע שנאור הבין שטעה עם יעל, עד שחשב אחרת והתלבט וכל זה..
חושן...תחמנית טובה. כמו בחממה, היא כלי בתוך לוח משחק של בונדר(אם מי שבבית חולים זה בונדר..)
לגבי גוצ'י, ניקו, וכל העניין סביבה היה מאוד מאוד מוזר..
כאילו..מה? יש לה כוחות עכשיו?
במה זה מועיל לעלילה ואיך זה בכלל קשור אליה...?

Roei152

Well-known member
מנהל
רוחות רפאים? שיא חדש....
עוד לא ידוע אם באמת רודפות את המועדון רוחות רפאאים א ושזה סתם תעלול של החדשים..... מה שכן אני מאוד אתעצבן אם יתברר שזה "באמת" ולא תעלול ותיקים..... או של חושן....
בנזין אוי בנזין כאילו כמה מטומטם אתה יכול להיות?????
מנגינת הניצחון של צף מיד הקפיצה אותי ללהתבגר... שיר תדע למה

Roei152

Well-known member
מנהל
כחלק ממהתלמדות של בנזין
כאשר צף החמיא לו .... דורון עשה את אותה המנגינה שעשה בלהתבגר ....

שיר m

Well-known member
נראה שממש משעמם להם
זה נראה כמו פרק מיותר לגמרי, חוץ מהסיפור של ג'וצי. ושל חושן שרק הולך ומסתבך..
&nbsp
אגב, ניקו לא היתה אמורה לטוס לאילת?

וואלה נכון!
היא באמת דיברה עם דבש על אילת ומקסים. מוזר. טוב, כנראה זו הייתה יותר אמירה שולית, אולי, שנזרקה לאוויר ולא באמת עם חשיבות לעלילה.
לגבי הסיפור של גוצ'י - צדקת על ההתחלה. יפה
תראי מה כתבתי על זה בתגובה לפרק עצמו...

שיר m

Well-known member
לפי מה שהיא אמרה
נראה שהיא נשארה כדי לתפוס את הגנב. אבל מצד שני, תפסת אותו כבר, סעי לאילת

לפעמים אני צריכה לרענן קצת את הזיכרון
ולחזור אחורה כמה פרקים כדי להיזכר בדיוק במה דמויות אמרו, כמו במקרה הזה...

טוב, היא אמנם תפסה אבל עכשיו זה יהיה לה לא כל כך פשוט, כמו שאמרתי... היא תרצה להתקרב אליו ולדבר איתו על הבעיות שלו וכו'... זה לא הכי אתי שהיא ככה לא מדווחת עליו אבל מצד שני גם יפה מצידה. זה מראה על הצד הרגיש שלה, עם כל החזות הקשוחה של ה'עבריינית הקטנה' לשעבר.

שיר m

Well-known member
זה מאוד פשוט, כמו שהיא אמרה, היא מבינה מאיפה זה בא.
היא עושה נכון. אין טעם לדווח, הוא יודע שעלו עליו ולא יעשה את זה שוב. או לפחות לא יאשים אותם.
וסביר להניח שעוד כמה פרקים הוא כבר יבוא אליה לדבר. (או שהיא תחפה עליו בעוד איזה משהו ואז הוא ידבר איתה)

טוב, צפיתי בשני הפרקים האחרונים במכה...
אז נתייחס לפי הסדר.
אכן פרק הזוי לגמרי. עד שחשבתי שאין באמת סדרת נוער שיכולה "להתעלות" על כל העל טבעי שיש בגאליס, הגיעו הם עם הפרק הזה.

אז כמו שחשבתי, ניקו אכן עלתה על גוצ'י. אני תוהה אם יתייחסו בכלל לאיך בדיוק היא חשפה אותו... כלומר, האם היא פשוט עקבה אחריו או קלטה אותו עוד כשהוא התעסק עם הלוקרים ? יכול להיות שזה קשור לכוח המוזר שהיא גילתה שיש לה ? אה, אני יודעת! נכון הפלאפון של דפני הגיע בסוף חזרה למועדון? אז לאור ה"כוח" החדש שגילינו עליה, היא פשוט העיפה אותו בכוח המחשבה היישר לכיוון המועדון... נשבעת שאחרי פרק הזוי כזה, על רוחות לא קיימות וכוחות משונים, הכל כבר הגיוני אצלם... מאז סיפור הפלאפון היא בטח מסתירה את זה מכולם והפרק, אחרי הגלשן שהתעופף לו לתקרה, היא בדקה את עצמה שוב ונוכחה לדעת שזה באמת קורה. זו ההשערה שלי, מעניין אם זה גם יתאמת... נראה לי גם שעצם זה שהיא הפילה דווקא את התמונה שלה עם דבש זה משהו סימבולי שעוד נבין איך יתפתח בהמשך...
עוד תראו שבסוף הם באמת יתאהבו, היא וגוצ'י. ככה זה מתחיל - מתישהו היא תתיידד איתו, יהיו להם שיחות נפש והיא תסביר לו שהיא מבינה את המקום ממנו הוא בא...
ומה הוא אותו "מקום" ? שיר, כנראה שצדקת עם ההשערה שלך וזה באמת סיפור של בחור שמגיע ממשפחה לא אמידה במיוחד. הסצנה בפרק היום מוכיחה את הסיטואציה. הם גילו את זה מאוד מהר. הכי פשוט - אמא שלו מנקה בתים וכנראה שבתמורה לזה הם גרים שם, עד שבעלי הבית יחזרו... אולי אפילו אין להם בית ולא רק כסף. טוב, השאלה עכשיו היא איך אפשר לפתח סיפור כזה מכאן והלאה...

לגבי מייקל "הרוח", אז בסוף התברר לנו שבעצם זה היה עוד אחד מהתחמונים של "חושן הר ציון" (לא מספיק חושן כדי להבין שהיא לא סתם קשורה לעלילת האוצר?
איזו דמות ביזארית היא) שלא נחה לרגע... כל מהלך שלה זה תחמון, הכל מחושב ומתואם עם התוכנית שלהם.
אבל יש משהו שאף אחד מכם עוד לא התייחס אליו באמת - בונדר אכן "עובד" על עופרה? הרי איך אפשר להסביר את הסוף של הפרק הראשון, בו שברו את הגלשן ובונדר צחק לו, כאילו הוא עומד מאחורי החבלה במצלמות שלה שהיו באולם המועדון ?
כי אם זה באמת נכון, מה שעוד לא קיבלנו עליו איזשהו הסבר בכלל, אז זה דבר משמעותי ביותר להמשך... זה גם אומר שמבחינת עופרה, חושן היא לגמרי העוזרת שלה והיא כלל לא יודעת על המניעים האמיתיים ושיתוף הפעולה ההדוק עם בונדר. זה פשוט ברור שבונדר וחושן עובדים ביחד ועופרה היא ממש לא חלק מזה מבחינתם. כנראה מחכים קצת עם העניין הזה ובהמשך זה כבר יתבהר ויובן יותר...

ובנזין מצליח לשבור את שיאי הטמטום של עצמו כל פעם מחדש. אימבציל מוחלט. רחמנות על שחקן שכותבים לו כזה אופי לדמות העונה. אבל האמת שלפעמים הוא כן מצליח לשעשע אותי...
כנראה שהתרגלתי לרעיון שהוא כזה העונה אז אין ממש ברירה.

שיר m

Well-known member
עופרה היא רק עוד כלי
כדי לעזור להם. עם הכסף, עם הסחת דעת, עם לא יודעת מה. ברור שהיא לא חלק מהמשחק.
&nbsp
בקשר לניקו, ממש לא, זה היה סתם כל הרוחות רפאים... הקטע עם התמונה היה רק בשביל הקטע. הנה בסוף היא הוציאה את המסמר שהיה חלש מאוד. זה היה סתם פרק כזה, בלי משמעות להמשך.
&nbsp
למרות הטמטום של בנזין אני עדיין אוהבת אותו:)

שיר m

Well-known member
במחשבה שניה, אולי ההפך?
אולי בונדר נעזר בחושן כדי להשיג את מה שהוא צריך, ובסוף הוא כן יחבור לעופרה?
אבל לא הגיוני, הוא יודע שעופרה סתומה, הוא לא ייתן לה כלום... מצד שני היא אחותו... מצד שלישי חושן לא פראיירית...
&nbsp
טוב אני עוזבת את זה

ממש לא ברור לי כל הסיפור איתם...
גם אם זה נכון מה שאת אומרת, שוב - זה עדיין לא מסביר את פשר הצחוק של בונדר בפרק הראשון, כשחיבל מי שחיבל במצלמה במועדון. (אם זה בכלל היה צפריר. גם איתו עדיין לא התחילו להסביר שום דבר. עכשיו הוא מחזר אחרי איזו 'בחורה' אלמונית...)
הרי עופרה הייתה המומה וזו לא הייתה "הצגה" שלה כדי שלא יחשדו. הרי שברו לה את הגלשן.
לכן גם לא ברור לי למה היא עצמה עוד לא התעסקה ישירות עם עניין האוצר אלא בעיקר עם ענייני ניהול המועדון... אם היא הייתה יודעת על הקשר בין חושן לבונדר, כבר היינו צריכים לראות את שתיהן מדברות על זה או משהו ולהבין את זה, לא ? התבלבלתי לגמרי.

לגבי ניקו - רגע, אז את רוצה להגיד לי שיצאתי הכי טיפשה שיש ?! אני לא מאמינה
חשבתי, אם כבר, על הזזת דברים בכוח המחשבה ואמרתי לעצמי שאם כבר תרחיש הזוי, אז שיהיה. זו הסדרה. אני בכלל חושבת הפוך ממך, שכל עניין "מייקל ליפשיץ" היה, מעבר לתחמון של חושן, גם כדי שנגלה בסוף את הכוח הזה של ניקו. אבל ברור שזה נשמע הזוי מכדי להאמין שזה באמת יהיה. אין לי מושג כבר...

שיר m

Well-known member
נראה לי נסחפת לגמרי...:)
אין שום כוח לניקו... אבל זאת רק דעתי:)
&nbsp
עופרה לא יודעת על חושן, זה נראה לי ברור. מבחינתה היא המפיקה המטורללת.
עופרה לא חכמה במיוחד, לכן לא מכניסים אותה בסוד האוצר... היא רק אחראית על הכסף, ומבחינתה אלה גלשנים יקרים שהזמינו אנשים מסויימים... היא לא יודעת מי האנשים ושהם שוברים את הגלשן ומוצאים יהלומים

&nbsp
צפריר הוא באמת תעלומה.

למעלה