טוב, צפיתי בשני הפרקים האחרונים במכה...
אז נתייחס לפי הסדר.
אכן פרק הזוי לגמרי. עד שחשבתי שאין באמת סדרת נוער שיכולה "להתעלות" על כל העל טבעי שיש בגאליס, הגיעו הם עם הפרק הזה.
אז כמו שחשבתי, ניקו אכן עלתה על גוצ'י. אני תוהה אם יתייחסו בכלל לאיך בדיוק היא חשפה אותו... כלומר, האם היא פשוט עקבה אחריו או קלטה אותו עוד כשהוא התעסק עם הלוקרים ? יכול להיות שזה קשור לכוח המוזר שהיא גילתה שיש לה ? אה, אני יודעת! נכון הפלאפון של דפני הגיע בסוף חזרה למועדון? אז לאור ה"כוח" החדש שגילינו עליה, היא פשוט העיפה אותו בכוח המחשבה היישר לכיוון המועדון... נשבעת שאחרי פרק הזוי כזה, על רוחות לא קיימות וכוחות משונים, הכל כבר הגיוני אצלם... מאז סיפור הפלאפון היא בטח מסתירה את זה מכולם והפרק, אחרי הגלשן שהתעופף לו לתקרה, היא בדקה את עצמה שוב ונוכחה לדעת שזה באמת קורה. זו ההשערה שלי, מעניין אם זה גם יתאמת... נראה לי גם שעצם זה שהיא הפילה דווקא את התמונה שלה עם דבש זה משהו סימבולי שעוד נבין איך יתפתח בהמשך...
עוד תראו שבסוף הם באמת יתאהבו, היא וגוצ'י. ככה זה מתחיל - מתישהו היא תתיידד איתו, יהיו להם שיחות נפש והיא תסביר לו שהיא מבינה את המקום ממנו הוא בא...
ומה הוא אותו "מקום" ? שיר, כנראה שצדקת עם ההשערה שלך וזה באמת סיפור של בחור שמגיע ממשפחה לא אמידה במיוחד. הסצנה בפרק היום מוכיחה את הסיטואציה. הם גילו את זה מאוד מהר. הכי פשוט - אמא שלו מנקה בתים וכנראה שבתמורה לזה הם גרים שם, עד שבעלי הבית יחזרו... אולי אפילו אין להם בית ולא רק כסף. טוב, השאלה עכשיו היא איך אפשר לפתח סיפור כזה מכאן והלאה...
לגבי מייקל "הרוח", אז בסוף התברר לנו שבעצם זה היה עוד אחד מהתחמונים של "חושן הר ציון" (לא מספיק חושן כדי להבין שהיא לא סתם קשורה לעלילת האוצר?
איזו דמות ביזארית היא) שלא נחה לרגע... כל מהלך שלה זה תחמון, הכל מחושב ומתואם עם התוכנית שלהם.
אבל יש משהו שאף אחד מכם עוד לא התייחס אליו באמת - בונדר אכן "עובד" על עופרה? הרי איך אפשר להסביר את הסוף של הפרק הראשון, בו שברו את הגלשן ובונדר צחק לו, כאילו הוא עומד מאחורי החבלה במצלמות שלה שהיו באולם המועדון ?
כי אם זה באמת נכון, מה שעוד לא קיבלנו עליו איזשהו הסבר בכלל, אז זה דבר משמעותי ביותר להמשך... זה גם אומר שמבחינת עופרה, חושן היא לגמרי העוזרת שלה והיא כלל לא יודעת על המניעים האמיתיים ושיתוף הפעולה ההדוק עם בונדר. זה פשוט ברור שבונדר וחושן עובדים ביחד ועופרה היא ממש לא חלק מזה מבחינתם. כנראה מחכים קצת עם העניין הזה ובהמשך זה כבר יתבהר ויובן יותר...
ובנזין מצליח לשבור את שיאי הטמטום של עצמו כל פעם מחדש. אימבציל מוחלט. רחמנות על שחקן שכותבים לו כזה אופי לדמות העונה. אבל האמת שלפעמים הוא כן מצליח לשעשע אותי...
כנראה שהתרגלתי לרעיון שהוא כזה העונה אז אין ממש ברירה.