שוברים שתיקה!!

MS6

New member
אני רוצה שהליכוד יחזור למדיניות..

הישנה שלו... ואני צריך להשפיע, צריך להילחם על הדברים שאתה מאמין בהם וכרגע אני מאמין שהמרכז מנסה להשתלט על מפלגת הליכוד ולהפוך אותה למעין מפלגת מרכז הנשלטת ע"י השמאל. לכן אני לוחם כדי שהמפלגה תחזור לסורה ולמדיניותו של ז'בוטינסקי: שאין מקום למדינה פלסטינית.

../images/Emo41.gifזה מעולם לא הייתה המדיניות הישנה

אתה תומך בטרנספר מרצון שמעולם לא היווה חלק ממדיניות הליכוד. המצב הוא אם כן שאתה שואף לגרור את הליכוד לימין הקיצוני ולא להגן על הליכוד מפני התקרבות למרכז... ז'בוטינסקי רלוונטי לימינו בדיוק כמו בן גוריון, אלטלנה והסזון - אתם חבורה של אנשים שתקועים בעבר.

MS6

New member
הבט..

רוב ערכי ז'בוטינסקי רלוונטים להיום. עניין ארץ ישראל השלמה לדוגמא, איך שאמורה להיראות הכלכלה הישראלית, פלוריאליזם (הוא התנגד לכור ההיתוך). אבל כמה דברים שהוא אמר לא אפשריים לגבי תקופתנו: הוא תמך בהקמת מין אוטונומיה ערבית בא"י, שתהיה כפופה לשלטון היהודי. תפקיד סגן ראש הממשלה היה אמור להיות משוריין לערבי ותפקיד ראש הממשלה ליהודי. היום ברור שאי אפשר להחזיק את שטחי יש"ע במצב הקיים, שלושת מיליון ה"פלסטינים" אינם יכולים לחיות תחתינו ואינם יכולים לחיות איתנו בדו קיום, כשמסתכלים על משנתו של ז'בוטינסק י צריך להסכים על שתי נקודות מרכזיות שמשנתו של ז'בוטינסקי אינה יכולה בלעדיהם: קודם כל ז'בוטינסקי תמיד התנגד לכל סוג של פשרה דבר שני ז'בוטינסקי תמיד דרש שיהיה רוב יהודי בא"י (שני היסודות הללו הם שני חלקים מתוך 13 עיקרי תורת בית"ר). רוב יהודי בא"י (אני לא מדבר על 60-40 אני מדבר על משהו כמו 80-20, רוב שלא יהווה איום) הוא בלתי אפשרי במצב הדמוגרפי כיום, והמצב עתיד רק להחמיר. מכאן חייבים למצוא פיתרון אחר, זה אומנם מנוגד למשנתו של ז'בוטינסקי, אבל זה הפתרון היחידי שדרכו נוכל לשמור על האינטרסים שלנו ועל היותנו מדינה דמוקרטית. וזה עידוד טרנספר.

../images/Emo41.gif זה פרשנות שלך של ז'בוטינסקי?

אני מודה ומתוודה כי מעולם לא עלה בי הרצון לקרוא את כתביו של ז'בוטינסקי, אולי אעשה זאת ביום מן הימים. מה שכן, אם אכן נקודה מרכזית אצל ז'בוטינסקי היא "ז'בוטינסקי תמיד התנגד לכל סוג של פשרה" הרי שז'בוטינסקי לא ממש נשמע מעניין. אנשים עם ראייה כזאת הם בדיוק האנשים המנציחים סיכסוכים ומלחמות - ממש כמו ערפאת או בני אילון שלא מוכנים לשום פשרה...

MS6

New member
תראה..

הוא דיבר על זה בדיוק במאמרו המפורסם קיר הברזל, על כך שאסור לנו להתפשר על דבר שכזה ציטוט (אגב זו הייתה פעם החתימה שלי):" ואם הציונות היא מוסרית, כלומר צודקת, הרי יש להגשים את הצדק בלא להתחשב בהסכמתו או אי-הסכמתו של מי שהוא. ואם א', ב' או ג' רוצים להפריע בכוח להגשמת הצדק, משום שהם מוצאים אותו לבלתי-נוח בשבילם, הרי צריך להפריע להם בזה, ושוב בכוח. זוהי תורת המוסר; ואין שום מוסר אחר." זתומרת אם אנו רואים את הצדק בכך שא"י שייכת לנו וכולה שלנו, אנחנו צריכים להילחם עליה מלחמה חסרת פשרות, כיאה לדבר שהוא צודק ונכון, "זוהי תורת המוסר ואין שום מוסר אחר" וברגע שהסכמנו עם עצמנו שהציונות צודקת- יש לפעול למענה עד הסוף. מה שאני אוהב אצל ז'בוטינסקי זו האמת, אי אפשר להתפשר על אידיאולוגיה, האמונה שלך חייבת להיות שלמה. אם אתה מאמין בציונות אז תלחם למען הצלחתה, זה בעצם מה שז'בוטינסקי אמר. מחניכי ז'בוטינסקי יצאו שמאלנים רבים בגלל שאת תורתו אפשר לפרש לפי פירושים כ"כ שונים. מצד אחד הוא אדם שדגל בהומניות בצורה קיצונית ומצד שני הוא הורה להילחם עד הסוף למען א"י השלמה. אני ממליץ לכל אחד לקרוא מדבריו של ז'בוטינסקי.

../images/Emo41.gif תבדיל בין ציטוט לפרשנות

הוא אמר "אם הציונות היא מוסרית,.....,הרי יש להגשים את הצדק" אף אחד לא אמר שציונות זה לשבת בשכם ולשלוט בג'נין - זה פרשנות שלך בתור איש מולדת מצביע ליכוד... הפרשנות שלך של המילה ציונות היא אכן זו המאפשרת את הפירוש הזה שבעזרתו אתה מצדיק את דעותייך הקיצוניות יחסית. גם אנשי מרצ אומרים שהם ציונים וגם להם אני אומר שלדעתי זו לא ציונות...

MS6

New member
הפרשנות שלי היא הנכונה..

זה לא תנ"ך או משהו שאנחנו לא יודעים על מה הוא דיבר... זה ציטוט מאמר שלם, שאומר שיש להקים גוף לוחם למען שיחרור כל הארץ. הוא אומר שאם הציונות היא מוסרית, אם מה שאנחנו עושים זה נכון, עלינו להסתכל על הציונות כדבר החשוב ביותר, ולעשות הכל בשביל שכל ציון תהיה שלנו (כשהוא אומר ציונות הוא מדבר על מטרת הציונות- ציון. והוא תבע את המשפט "ציון כולה שלנו") ואין שום מוסר אחר, זהו המוסר היחידי, ועל פיו אנחנו צריכים לפעול..

רגע רגע רגע.....

לחזור למדיניות ז'בוטינסקי? לא כתבת פה לפני כמה הודעות "אני מעריץ זאב ז'בוטינסקי אבל תמיד צריך לזכור שז'בוטינסקי נפטר לפני קום המדינה ולכן הוא חשב שיכול להיווצר דו קיום בישראל" אז מהי מדיניות ז'בוטינסקי? מה שהוא חשב או מה שאתה חושב שהוא היה חושב אילו הוא היה חי היום?

"לא ממש איכפת לי מהרגשות של הערבי"

אז למה אתה מתלונן שהם חוגגים אחרי כל פיגוע מוצלח שהם מצליחים להוציא? גם להם ת'אמת לא ממש אכפת מרגשות של אמא יהודיה שהבן שלך התפרק ל30 חתיכות... אני נמצא ימינה מרובי במפה הפוליטית אבל עדיין מאמין שביום מן הימים (גם אם לא היום) ניתן יהיה לעשות שלום עם הפלסטינאים וכדי שהיום הזה יתאפשר אנחנו צריכים להימנע מלפגוע באוכלוסייה שלא קשורה לטרור. אני תומך כמובן בחיסולים ממוקדים (גם אם הם פוגעים בחפים מפשע), בנוהל שכן שנפסל ע"י בג"צ, בגדר ההפרדה ובחקירות שב"כ אלימות שגם נפסלו וזאת משום שצעדים אלו בתכליתם מכוונים נגד הטרור. עם זאת, התעללות לשמה בסתם אנשים מהרחוב ללא קשר ללחימה בטרור היא חמורה ביותר ומשחירה את כולנו.

MS6

New member
אבל אפכא תקרא את המשך המשפט..

אמרתי שלא איכפת לי מהרגשות של הערבי אבל אני לא אכה סתם ערבי ואקרא גם להימנע מזה בגלל שדבר שכזה מגביר את השנאה שלהם אלינו.

the man is back

New member
תשובה

מתי בדיוק השלום הנכסף יגיע? תוך 100 שנה? תוך 50 שנה? או 20 שנה? בכל מקרה עד שהם יבינו אנחנו כבר לא נהיה רוב בארץ הזאת. דרך אגב ראית מישהו ברחובות ישראל חוגג כמו הפלשתינים אם הורגים איזשהו ערבי? ממש לא איכפת לי שהערבים מתים ולא איכפת לי מהם אבל אני לא יוצא לרחובות וחוגג כשהורגים איזשהו ערבי.

nuna4

New member
לא שם רע - את האמת......

הם מספרים את מה שראו או שעשו... אלו דברים נוראים... מובן שהם מביישים את הצבא ואת מדינת ישראל! אבל זאת לא הוצאת דיבה אלא האמת!!! עצוב לא?

אנחנו הצבא המוסרי ביותר בעולם

האם שמעת על צבא בעולם שבמקום להפציץ את האוייב שלו מהאויר שולח את חייליו ומקריב את חייהם כדי לשמור על חייהם של תושבי האוייב? המקרים הבודדים הללו רק מחלישים אותנו וגורמים להחלשת כושר העמידה שלנו.

the man is back

New member
כן בוגד...

התערוכה הזאת מאשימה את מדינת ישראל בפשעי מלחמה, אז מבחינתי יוזמיה הם בוגדים. הייתה בכלל בתערוכה?? ראיתה איזה תמונות הוצגו שם? לא הוצג שם כלום. לא ראיתי שם תמונה יותר גרועה מפלסטינית עם תינוקת עומדת במחסום. אבל התערוכה הזאת כמובן מושכת תשומת לב ומנוצלת ע"י אנשים מסוימים מן השמאל הקיצוני. וגם כל הכבוד לבחור האנגלי. רק שחבל שהוא מאמין שבאמת יש מספר רב של חיילים שמתעללים, יש כנראה יחידים.

אריק ל

New member
אתה מזלזל במי שעומד מאחורי כל זה...

ממש לא מדובר בערפאת. מדובר במדינות שכחלק מהעולם המערבי היו צריכות להיות לבעלות בריתנו, אך כחלק מהמערכת הפוליטית התחמנית והמתוכחמת שלהם, שמעוניינת לעלות את אירופה לבכורה ולפגוע בארה"ב ובכל בעלות בריתה ללא עוררין, הם הכניסו את ידם לצלחת הישראלית. מדובר כמובן באיחוד האירופאי, שכמו ברה"מ לשעבר, רואה בישראל כנציגתה של ארה"ב במזה"ת, ליד הבית. האירוניה כאן היא כפולה. ברה"מ ראתה בישראל כסמל לעולם המערבי הקפיטליסטי שמתנגש עם ערכיה, ולכן בצעה ברית היסטורית עם מדינות ערב. הערבים רואים אותנו פה כנציגים של העולם המערבי הקולוניאליסטי, אותו מייצגת ארה"ב, שיש לגרש. האירופאים רואים אותנו כנציגים של אמריקה, אותה מעצמה שמפריעה לאיחוד האירופאי להפוך למעצמת על, שנמצאים פה ליד הבית, ומפריעים להם להשיג הגמוניה אירופאית באיזור פה. הם רואים אותנו כגורמים העיקריים לאי היציבות באיזור, בדיוק כמו שהם רואים באמריקה כגורם העיקרי לאי היציבות ומלחמות בעולם. לכן האנשים שממנים פה את השמאל הקיצוני, ובשנים האחרונות את השמאל הציוני, הם האירופאים, ובראשם הצרפתים, הבריטים והגרמנים, שעסוקים בעידוד יציאת ישראל משטחי יש"ע ומזרימים כספים רבים לעסק הזה.

שרות בצבא הוא חובה ולא זכות

אין לאדם שמשרת בצבא זכות להשתמש במסגרת השרות שלו ככלי ניגוח נגד מדינתו ולמרות זאת, לסרבני שרות אני רוכש כבוד משום שאף על פי שהם מנהלים תעמולה תבוסתנית הם לא עושים זאת תוך כדי שימוש במסגרת הצבאית, מה שאי אפשר להגיד על מי ששרת 3 שנים וביצע מעשים שהם כנגד המוסר שלו ושתק, ולאחר מכן החליט להשתמש בתקופת השרות שלו ככלי ניגוח.

רונאל1

New member
זו ממש תגובה מתחסדת וצבועה

הרי אם היו מעבירים בקורת תוך כדי שירותם הצבאי כבר היית מאשים אותם בבגידה במדינה. פתאום אתה מתמם וטוען "למה הם ביצעו מעשים נגד המוסר שלהם ושתקו?" נראה אותך מדבר תך כדי שירות צבאי או מפר פקודה. עכשיו כשהם מעבירים בקורת לאחר השירות - גם אסור להם לדבר לשיטתך. בקיצור סתימת פיות ימנית קלאסית שנובעת מפחד.

עלוב נפש.....

שוברים שתיקה. נכון, אני רוצה לשבור שתיקה על כל השמאלנים הקיצוניים שפועלים יום וליל כדי לפגוע במדינת ישראל, לכער את שמה, לפגוע בצבא שלנו ובחיילינו ובלי כוונה גם עוזרים לרוצחים שרוצים להשמידנו. אנשים עומדים במחסום יחד עם החיילים כדי ש"חס וחלילה" לא יחכו ערביי יש"ע 3 שעות במחסום-"התעללות ממש". צריך תמיד לזכור למה אנחנו עושים את כל זה? למה? זה בגללם! בגלל שהם מתפוצצים לנו באוטובוסים, במסעדות, יורים טילים על עירנו ורוצים להשמידנו. בגלל זה הם צריכים לחכות 3 שעות במחסום! ואל תגידו יש טרוריסטים ויש אזרחים שלא אשמים זאת טעות! האזרחים תומכים בטרור, מעודדים אותו ולא עושים שום דבר כדי להפסיקו וחוץ מזה, אנחנו צריכים לא לפעול להגן על אזרחינו כי כמה אזרחים ערביי יש"ע יפגעו?! האזרחים שלהם יותר חשובים משלנו?! 99%מהתמונות הן פיברוקים והאלו שלא הן נדירות. צה"ל הוא הצבא המוסרי ביותר בעולם! הוא הולך מבית לבית כדי לא לפגוע באזרחים (שגם הם תומכים בטרור) והמחבלים מנצלים את זה וככה הורגים את חיילינו. בשביל שחס וחלילה לא יהרג איזה פלסטיני אנחנו נהרגים בהסתבכויות מבית לבית. איזה עוד צבא בעולם היה עושה את זה? האמריקאים מפציצים מלמעלה למעלה בגובה רב ופוגעים ללא דיוק לפעמים בבתי חולים, מסגדים שבהם מסתתרים שני מחבלים הם מחריבים אותו על יושביו. איזו עוד מדינה בעולם הייתה מגיבה בצורה כה נחותה לנוכח טילים שיורים לה על ערים, מחבלים שמתפוצצים לה באוטובוסים ו-1000 הרוגים איזו?. בברכה, הגל המקורי, פטריוט אמיתי!

רונאל1

New member
"תגובה נחותה" = מעל 3000 הרוגים?

מעניין מהי תגובה רגועה ל-1000 הרוגים?

למעלה