שוברות שתיקה 2006

שוברות שתיקה 2006

יום המאבק הבינלאומי נגד אלימות נגד נשים זה הגיע לשיא עם הנשיא במקום לזעוק בדממה - 25 - 19 לנובמבר תיתקיים צעדת מחאה בעקבות העונשים המגוחכים שנגזרו על החיילים בפרשת האונס והניצול המיני בבסיס "נבטים" ובמטרה לעשות שינוי בדרך החשיבה המשפטית. שתיקתנו מאפשרת לשופטים לצעוד יד ביד עם עבריני המין. הצעידה והעשייה ימנעו מחברכם, בני משפחתכם, שכנים וחברים לעבודה, ואפילו מעצמכם מלעבור את הגהנום של תקיפה מינית. אז אנה אל תסבו את ראשכם הצידה ובואו לצעוד איתנו יחדיו כי "די לשתיקה". ראו קובץ מצורף אנא הפיצו ברשימת המכותבות/ים שלכן/ם חגית

get low

New member
קצת מרגיז אותי העניין

כבר הפכו את הכוח שנתנו להם לכלי להתנקמות אישית באנשים. אנשים עוברים היום סיוטים רק בגלל הכוח הזה שנתנו לנשים, ושהם משתמשות בו לרעה לא פעם.. ואתן עוד מוחאות?! על מה?! לעניין ה"ניצול" בבסיס נבטים: הילדה אמרה להם שהיא בת 16, ולכן על פי החוק היבש הם לא אשמים בכלום. מעבר לזה יש את החוק הצבאי כמובן, שעליו הם עברו ולפיו ייענשו.

droriko

New member
תגידי דנטל

אם בתקופתי כחייל , באחד מהחמשוש"ים שלי שכבתי עם מישהי שאמרה לי לפני שהיא בת 16 כאשר בפועל היא היתה בכלל בת 7 , אז לפי איזה חוק אמורים להעניש אותי ? לפי החוק היבש או הצה"לי?

דנטל

New member
לא מבדילה ביניהם, במילא

אם בתקופתך כחייל היתה באה אליך נערה ואומרת שהיא בת 16 (כשהיא בפועל בת 13, אל תזיין לי את השכל את דוגמאות מפגרות) ומציעה לך את עצמה, אני בספק שהיית מסרב.

droriko

New member
אבל ....אבל

אבל היא באמת היתה בת 8 ....אמממ המשטרה דופקת לי בדלת....נו מהר תעני!

למעלה