שובניזם טהור

jekyll1

New member
בינתיים

מי שהביאה מדליית זהב באליפות העולם בגלשני ניל פרייד היתה אישה . הגברים גם אולם הסתפקו בארד. האליפות הסתיימה לפני מס' ימים בפרת שבאוסטרליה

ב ו Z י

New member
הכתבה נכתבה בציניות גמורה, בדיוק כמו בתמונה

שלך "משכיב" אופנוע אדום. ציניות. מכיר?

חיימון86

New member
כאדם הדובר צינית שוטפת

לדעתי הציניות הנ"ל גובלת בחוסר טאקט משווע.. הגננת שלי תמיד היתה אומרת "יש גבול לכל תעלול" בקשר לתמונה שלי,אם אתה ממש מעוניין אני יכול ללמד אותך מושג או שניים ברכיבה ספוריטיבית

ב ו Z י

New member
אז תבדיל בין ציניות לחוסר טאקט.

אני גם ציני וגם חסר טאקט. משתדל באותו זמן. ולגבי ללמד אותי רכיבה ספורטיבית - עמוד בתור, עמיר שבתאי מחכה שאבקש ממנו.

חיימון86

New member
יש הבדל עצום בין ציניות לחוסר טאקט

אם אתה רוצה שאסביר לך אותו קח מספר ועמוד בתור. עכשיו שנינו מחכים בתור..

The Red Lady

New member
ממש לא נהניתי

יש דרכים לצחוק על דברים. כן, גם על נושא ההדרה אפשר לצחוק, אבל צריך לשמור על רמה גבוהה. פה הכותב ירד נמוך מדי, הרגשה של "יאללה, מריצים דאחקות עם החבר'ה" וזה לא לרמתו של אף אחד, בטח לא של נח.

האמת גמני לא אוהבתי

סתם ניסה להריץ דחקות ואפילו לא שפח נתונים מעניינים מה רק בגלל שהבנות נמוכות אז הן לא יכולות לרכב עליו? יש גם נשים גבוהות, נניך דוגמיות כמו אגם רודברג וכו ..... סתם, אבל אני אסים בבדיחה דיפלומט ישראלי נסע עם אשתו לשליחות בשוודיה. כעבור כשנה ילדה אשתו תינוק בלונדיני. מכיוון שאין בלונדינים במשפחה, התפלא ושאל את אשתו איך זה יכול להיות? "אתה כל היום בעבודה", משיבה אשתו, "ואני יושבת במרפסת ורואה המון בלונדינים. התחשק לי, וכך נולד לי תינוק בלונדיני". הבעל השתכנע. כעבור תקופה הועבר הדיפלומט עם משפחתו לאפריקה. לא חלפה שנה, ואשתו ילדה תינוק כושי. הבעל פנה אל אשתו בתמיהה ושאל איך זה יכול להיות? "אתה כל היום בעבודה", משיבה אשתו, "ואני יושבת במרפסת ורואה המון כושים. התחשק לי, וכך נולד לי תינוק שחור". הבעל השתכנע. בתום השליחות חזרה המשפחה לישראל. אמו של הדיפלומט רואה לראשונה את נכדיה החדשים, ושואלת את בנה איך ייתכן שנולדו לו ילד בלונדיני וילד כושי? הדיפלומט מספר לאמו בשיא הטבעיות את שאמרה לו אשתו. "אתה מזכיר לי את אבא שלך", משיבה האם. "הוא היה משאיר אותי לבד כל היום בחווה, כל הזמן ראיתי המון חמורים. התחשק לי, וכך נולדת אתה"...

The Red Lady

New member
אם הוא היה מבין קצת באנטומיה

הוא היה יודע שאצל נשים הרגליים ארוכות יותר ביחס לשאר הגוף, מה שאומר שלגבר ואישה באותו הגובה לא תהיה את אותה תנוחת ישיבה על האופנוע. אני יודעת שעל אופנועים שאני יושבת בנוחות ומגיעה עם שתי הרגליים לרצפה, אז גברים גבוהים ממני לא מגיעים או "מגרדים" את הרצפה עם קצת כף הרגל.

gamgam

New member
זה בסדר גמור

נוח אבגר הלוי קשור ברצועה בבית כל כך חזק, שמזל שיש לו את מוטו לשחרר לפעמים. הפוך על הפוך, אבל נשאר הפוך ולסיום: דווקא היה נחמד לקרוא במוטו שיוסאנג זה אופנוע סיני. מזל שיש מגזין אופנועים מקצועי שיודע ה-כ-ל על אופנועים

chick

New member
דוחה עד רמת הקאה

חבל שעיתון בכלל נותן פלטפורמה לדבר כזה האבסורד שעוד יש בחורות שמגיבות לעניין. בקיצור מוטו מזמן איבד משהו בדרך והנופליאון החדש לא מוסיף להם אלא בדיוק ההפך. מזל שיש את צומת ספרים. נטע

gray

New member
לא צריך להיסחף

הם ניסו להיות ציניים ומצחיקים. לא כלכך יצא להם. נו, אז הם לא הכי מוכשרים, גם זה לא ממש חדשות חמות.

h a j b i

New member
כפי שכבר כתבתי במקומות אחרים

כתבה לא משהו ולא מעבר. כל ההעלבויות והתנפלויות מיותרות לדעתי.

למעלה