שובינזם לשמו

אושר מ

New member
שובינזם לשמו

ונורא רציתי לענות, אבל אין לי מושג איך לנסח את עצמי, אז אני חושבת שאני אחכה לתשובה של עופר. אלא אם כן מישהו אחר ירצה לענות... ההודעה השוביניסטית התשובה של עופר התשובה לתשובה עכשיו אם מישהו יואיל להסביר לי למה התכוון המשורר בהודעה השלישית אני אודה לו. בכל אופן, אותי הוא הרתיח. לא בגלל מה שהוא כתב, אלא בגלל איך. מה הקשר בין זה שהיא נפצעה לזה שמי שכתב שזו אשמת הנשים? ולמה זה אשמת הנשים שהוא חושב שיש לבחון הכל??

אושר יקירתי

אני בדר"כ מתעלמת מתגובות כ"כ חשוכות ומטומטמות כמו התגובה של הבחור הנ"ל מהפורום. מי שחושב שתאונת אימונים של חיילת שנורתה בגבה מעידה על כך שנשים לא צריכות להיות בצבא, אז באמת אין טעם לרדת לרמתו ולהתנצח איתו - הוא סתם זורק דברים בשביל הפרובוקציה ולעולם לא יצליח להבין את ההגיון האלמנטרי כפי שאת ואנחנו מבינות.

אושר מ

New member
נועה. אני יודעת למה את מתכוונת

הבעיה היא שבפורום הספציפי הזה יש יותר מידי כאלה. בדר"כ אני אכן מתעלמת, אבל השרשור הזה, ספציפית, נוגע לנושא כואב. הבחורה נפצעה למען השם. רד שניה מהעץ, תאחל החלמה מהירה, ותזכור שהיא היתה איתנו בפורום. שכשהיא יצאה לשבתות היא קפצה להגיד שלום. איזה מין דבר זה???

sista

New member
זה מה שקורה כשמחפשים אותך

תחת זכוכית מגדלת. תאונות ופציעות קורות בצה"ל וחלקן נובע ממחדלים איומים מפני שצה"ל כגוף אינו מכבד במיוחד חיי אדם וחיי חייל. אם בא לכם לקטול אותי על אמירתי, תקטלו חופשי. יש לי הוכחות. גם גברים (4 אמהות אומרות "ילדים") נפצעים בצה"ל. אף אחד לא יאמר שגבר שנפצע מראה למה לא צריך לגייס גברים, מפני שפציעה של גבר, גם בתאונה, היא הירואית, לא טיפשית. וכשאת אישה ובאה ומראה להם שאת כן יכולה, יחפשו מתי תיפלי, כי את אישה. ולסיום בדיחה נקבנית: כדי להגיע למעמד שווה לזה של גבר, אישה צריכה להתאמץ פי שתיים מגבר. למרבה המזל, זה לא כל כך קשה.

בהתמדה מופלגת ארשה לעצמי לציין../images/Emo22.gif

כי, התנהגות התואמת לחלוטין את ההתנהגות הזכרנית הנפוצה, אינה יכולה להפוך להתנהגות "נקבנית", אלא נושאת, בפני עצמה, תכני התנהגות זכרנית. אם נרצה להשתמש במונח "התנהגות-נקבנית" ניאלץ למלא מושג זה בתוכן חדש, שאולי היה קיים בפרה היסטוריה, אבל נשכח בינתיים.

sista

New member
סתם השתעשעתי עם המונח

אני מבינה כמובן, אורין שגם אישה שוביניסטית היא זכרנית.

אושר, קצת ידע לא יזיק לאדיוט

אני מרשה לכם לספר לו שהדודה של עופר היתה "בת לוחמת" לפני 22 שנה. הסבתא שלו, היתה "בת לוחמת" לפני 55 שנה. ניתן להפנות אותו לספרות שמתארת בנות לוחמות עוד קודם לכן. כך שבנות לוחמות זה לא דבר חדש. שובניסטים טפשים שמעיזים לומר את דברם בעברית עילגת עוד לפני שלמדו את שפת אימם (הלוחמת, בחלק מהמקרים) וניגבו את החלב מהשפתיים, זה גם היה לצערי לאורך כל הדורות. וב -
לעניין, אני כרגיל גאה בעופר

אושר מ

New member
אין שום צורך לספר לו

הוא כמובן יודע לקרוא לבד...
וזה ידוע שבנות לוחמות זה לא דבר חדש...ומישהו גם כתב את זה שם נראה לי...

למעלה