שובו של הקורבן....

שלגיה 14

New member
שובו של הקורבן....

והפעם - בא לי לנדב את עצמי! בא לכם לשאול אותי שאלות?

שיר m

Well-known member
סליחה, מי את?../images/Emo8.gif

גלי! שאלה שתמיד רציתי לשאול. למה "שלגיה 14"?
אממ.. האם צפית בסרט טוב לאחרונה ובא לך לשתף אותנו?

מאיה54321

New member
נחמד! ../images/Emo13.gif אז שאלות למנהלת הפורום

מה את הכי אוהבת לאכול? איזה עוד זמרים/זמרות את אוהבת לשמוע חוץ מאוהד?

שלגיה 14

New member
מאיה!!! ../images/Emo13.gif

מה אני הכי אוהבת לאכול? שניצלים של אמא עם מקרונים
זמרים/ זמרות חוץ מאוהד? - כמובן כמובן עוזי חיטמן ז"ל. שבזכותו התחלתי לשמוע את אוהד. (סיקרן אותי לשמוע מה האחיין של עוזי עושה אז קניתי את הדיסק
) אוהבת מאוד גם את מתי כספי ושלמה גרוניך. ומהזמרות את מירי מסיקה.

שלגיה 14

New member
שירוש!!!

למה שלגיה 14? אז ככה: חיפשתי כינוי. לא רציתי להשתמש בשם שלי כי באותה תקופה לא רציתי שיידעו שאני זאת אני. שלגיה היה נראה לי נחמד, וגם יש בזה את האותיות של השם שלי :) כמובן ששלגיה היה תפוס ,בכל מיני ואריציות, בסוף סתם מעצבים הכנסתי שלגיה 14, וזה אישר אז כבר השארתי את זה ככה..
בהתחלה כולם חשבו שאני בת 14
לגבי סרט- האמת שממש לא ראיתי סרטים לאחרונה, אבל שני סרטים שאני תמיד אמליץ עליהם הם: "הכי טוב שיש" עם ג'ק ניקולסון, ו "ניוחח אישה" עם אל פצינו. פשוט סרטים מעולים.

ZoHaRoT

New member
שאלות:

מה את הכי אוהבת לעשות? מה תמיד רצית להיות? איזה אמן את הכי אוהבת? אממ.. זהו בינתיים...

שלגיה 14

New member
זוהר!! ../images/Emo13.gif

מה אני הכי אוהבת לעשות? לשיר. וכשלא בא לי לעשות כלום אז פשוט לראות טלווזיה. מה תמיד רציתי להיות? זמרת. איזה אמן אני הכי אוהבת? מממ... לא יודעת מה לענות לך. קשה מדי..

ranch22

New member
שאלות...

מה את עושה בזמנך הפנוי? מה את רוצה להיות שתהיי גדולה? האם את מתעניינת גם בתחומים אחרים חוץ ממוזיקה שהיית מעוניינת ללמוד אותם כמקצוע? איך הגעת למוזיקה ולשירה בכלל? ספרי לנו משהו שלא ידענו עליך עד היום. ובקשה: שימי את השיר שלך מהמפגש הקודם עם אוהד :)

שלגיה 14

New member
רינתי!! ../images/Emo13.gif

מה אני עושה בזמני הפנוי? האמת שאין הרבה כזה כי אני עובדת ולומדת, אבל כשיש, אני עושה צעידות בחוץ, רואה טלווזיה, ומשתדלת כמה שאפשר לתרגל בפסנתר. התחלתי ללמוד לנגן לפני שבועיים
מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה? זמרת! ואם לא זמרת אז להתעסק במוזיקה בדרכים אחרות, כמו למשל לכתוב שירים לזמרים אחרים. תחומים אחרים חוץ ממוזיקה? אני בשלבי סיום של תואר במשפטים. ולמדתי גם פסיכולגיה ותקשורת. איך הגעתי למוזיקה? אמא שלי אומרת ששרתי עוד לפני שבכלל דיברתי. מגיל מאוד מאוד קטן שרתי. אח"כ נכנסתי למקהלות, שרתי בטכסים של ביה"ס ועברתי ממסגרת למסגרת. משהו שלא ידעתם עלי עד היום? זה גם קשור לחיטמנים
כשהייתי קטנה השתתפתי בקלטת וידאו לילדים של עוזי חיטמן. זו היתה חוויה מדהימה! לגבי השיר - הקובץ גדול מדי לצערי, אז אין לי אפשרות להעלות אותו. אבל אולי במפגש הבא אני אשיר אותו קצת
ותודה על הבקשה

שלגיה 14

New member
קוראים לה "עוד שירים קטנים"

זו היתה סידרה של הרבה קלטות. אני השתתפתי בקלטת השניה בסידרה עם עוזי וחני נחמיאס.

ranch22

New member
עכשיו העלת לי עוד שאלות! :)

איך את לומדת פסנתר? עם מי? לבד או בקבוצה? האם זה נכון שאם מתחילים ללמוד מאוחר אז זה לא באמת עובד כמו אצל ילדים ואין סיכוי ללמוד ממש? למה עברת מפסיכולוגיה ותקשורת למשפטים? למה לא המשכת בזה?איך התואר במשפטים מתקשר לך למוזיקה? איזו קלטת השתתפת של עוזי? את יכולה להעלות את המילים של השיר? תודה לך!!!

למעלה