שובו של הקורבן...:)

שלגיה 14

New member
שובו של הקורבן...:)

מכיון שיש לנו חברי פורום חדשים (איזה כיף), אז אנחנו חוזרים למשחק השאלות שלנו, וגם אלה שהתחמקו בפעם הקודמת לא יצליחו הפעם... :) הקורבן שלנו השבוע היא... זוהר! תחילו לשאול שאלות. ד"א, טל, את יכולה להסביר שוב את המשחק בשביל כל אלה שלא היו או לא וזכרות? מתחילים!

מאיה54321

New member
אני כבר זקנה והזיכרון שלי לא משהו

אני גם צריכה לקרוא את הכללים אם יש. ממה שאני זוכרת, שואלים את הקורבן מה שרוצים. זה נכון?

שלגיה 14

New member
מהמם... אז אחרי שהבהרנו את הכללים..

מה עם שאלות?? מה אתן רוצות לדעת על זוהר? אני אתחיל.. זוהר יקרה, מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות בשעות הפנאי? איזה ספר טוב קראת לאחרונה? מה תוכנית הטלביזיה האהובה עלייך? ומה היית עושה אם הייתזוכה ב- 70 מיליון שקלים בלוטו?

ZoHaRoT

New member
עונה :]

מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות בשעות הפנאי? לאפות בעיקר :) איזה ספר טוב קראת לאחרונה? המסע אל קצה העולם מה תוכנית הטלביזיה האהובה עלייך? יש שתיים עיקריות- "סטארגייט" ו"על טבעי" ומה היית עושה אם היית זוכה ב- 70 מיליון שקלים בלוטו? אמממ.. פותחת מאפיה עם אחותי היקרה ועושה טוב עם מה שנשאר.

ranch22

New member
בואו נראה...

איך בחרת את הכינוי שלך? מה השיר הראשון של אוהד ששמעת? מה השיר שלו שאת הכי אוהבת? בת כמה את? מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? מה הדבר שאת הכי שונאת לעשות? בת כמה היית רוצה להיות? מה היית מעדיפה לשכוח? זהו לבינתיים... :)

ZoHaRoT

New member
להלה../images/Emo20.gif

איך בחרת את הכינוי שלך? פיטר רוט זוהר רוט זוהרוט. הייתי בת 12 וזה נשמע מגניב... וזה עדיין מגניב
מה השיר הראשון של אוהד ששמעת? לא זוכרת... מה השיר שלו שאת הכי אוהבת? יש כמה, בעיקר את נוקטורנו, על ראש ההר, אי אפשר, הרגע הבא ושלכת... זה קצת יותר משיר... בת כמה את? 16. מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? לאפות. מה הדבר שאת הכי שונאת לעשות? אממ... להכין שיעורים בפיסיקה:p בת כמה היית רוצה להיות? 16 זה אחלה. :] מה היית מעדיפה לשכוח? כלום. להלה

את לומדת פיסיקה?!../images/Emo12.gif

בתור מגמה של 5 יחידות? או שזה נכנס לך לציון הפנימי של בית ספר?

ZoHaRoT

New member
בתור מגמה של 5 יחידות...

זה קשה אבל המורה רוצה אותי שם... ואיכשהו אני מצליחה גם להצליח :]

אני מעריצה אותך!! ../images/Emo6.gif

למדתי שנה שעברה פיסיקה בתור מקצוע פנימי של בית ספר וכנראה שהמורה ממש ממש אהב אותי כי הוא נתן לי 88 אחרי שנכשלתי במבחן,כנראה הוא רצה אותי במגמה
את לומדת בעוד מגמה?

מגמת מוזיקה אצלי בבצפר זה אומר להישאר עד 7-8

בערב:S אז ויתרתי למרוטת שהמורה שלי לגיטרה התעקש על זה

ZoHaRoT

New member
וואו... זה המון...

למרות שהרגע הגעתי מבצפר... אבל זה בגלל פיסיקה וזה לא 7-8:p

חחח זה בגלל שיש לנו הרכבים במגמת מוזיקה

ורוב הילדים שמבגמה נמצאים בכמה הרכבים אז יוצא שיש להן חזרות עד מאוחר..:p

שיר m

Well-known member
זוהר! יאללה שאלות:)

אממ... אה... אממ... מה נשאל... מה אני לא יודעת... מה מעניין בך... אממ... שיואו, זה קשה! (בחיי... אני חושבת כבר עשר דקות...) מהו הספר ששינה לך את החיים? (בהנחה שיש כזה, חוץ מהארי פוטר
) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? מה השיר שמתנגן לך בראש ברגע זה ממש? ולמה דווקא השיר הזה? טוב די. נמאס לי לחשוב. מה תעשי אם פדרר לא יזכה בUS? חיחי.

מאיה54321

New member
שאלות ../images/Emo13.gif

שאלה קצת בסיסית... בת כמה את? מה את הכי אוהבת לאכול? שאלות נוספת יבואו בהמשך

למעלה