שובו של המלך

Sargon

New member
שובו של המלך

למי שלא שם לב/היתגעגע נעלמתי לשבוע, כתוצאה מהתרסקות המחשב המקרטע שלי שכבר שוכב ערש דווי. . . בקיצור חזרתי! מה חדש????? רגע אל תענו אני יעבור על ההודעות בשעה קוולנטית יותר. . . אז מה הדברים החשובים?

ייפי!!!

התגעגענו נורא... דברים חשובים: פיקניק פורום, ובקשת התנדבות לכתוב ל"פונדק". שניהם נורא נורא חשובים, וחיוני (הכרחי אפילו) שתענה ב"כן" על כל אחד מהסעיפים הנ"ל.

backdoorslam

New member
איזו היתממות

הי! אל תגיד שלא ידעת על מפגש הפורום. אני הרי עידכנתי אותך גם בשיחת מלל וגם בSMS בסגנון אל-תענה-לי ש"ביום ששי הבא יש מפגש פורום תפוז. אנחנו הולכים." אולי המשפטים לא מדוייקים, אבל היתה בוודאות נקודה בסוף המשפט האחרון!

Sargon

New member
chill dude

על המפגש בטח שידעתי, ואפילו שיריינתי מקום פנוי בשבילו כניראה שאני יבטל אימון. וביצת דרקון זאטוטה, תודה.

backdoorslam

New member
סיפור קצר ליום שבת שרבית ועצלה

ובכן, אין זה סוד שאני וסרגון, ידידי משכבר הימים, מנסים בכל מאודנו לאתר שחקנים לקמפיין ארוך טווח על ידי הפעלת סידרת משחקי וואן-טיימרס ליליים. והנה, ביום השבת שחלפה, עמדנו בפני משחקנו הראשון. לאכזבתנו הגיע אלינו רק שחקן חיצוני אחד. איני רוצה לנקוב בשמות ולכן אכנה אותו א.ב. א.ב. גוייס למשחקנו לאחר שסרגון איתר אותו בשיטה שלא היתה מביישת אירגון לריגול נגדי. עכשיו אני נזכר שסרגון פנה אלי, באחד מהשלבים הקריטים של גיוסו של א.ב., בשאלה נוקבת: "איך אני יכול לזהות בדיוק אם הוא הולך להיות שחקן טוב, ויותר מכך מתאים לנו כנתח קבוצתי"? "מה הבעיה" עניתי בשאננות "נסה לבדוק אם יש בו את אותו ניצוץ של סקרנות טבעית, את היכולת לתרום על ידי התפרשות ואת המודעות לאחריות קבוצתית בעת משחק". כאן המקום להזכיר שסרגון עבר לא אחת מבחן מעבר שהסמיך אותו לתפקידים שונים ומשונים בהחלט, שהשתיקה יפה להם יותר מן הגילוי. לאחר כמה ימים התבשרתי שא.ב. "הוא אחד משלנו!" נקפוץ אל אותו ליל שבת. אנחנו עומדים על קרקע חולית, ליד גדר בטון נמוכה שמאחוריה משתפלת האדמה אל תוך הים השחור שנסג לו מפני אימת מועדון מוסיקה ים תיכונית. הפלאפון מצלצל ואנחנו נוסעים לאסוף את א.ב. מתחנת האוטובוס. אספנו אותו והמשכנו בנסיעה אל בין סימטאות חוליות צרות וחשוכות. נראה שהצטרכנו לסדר מעט את המקום שבו ששנו לשחק את המשחק הלילי - לא סידור עיצובי מהפכני, אלא הזזת כמה ספסלי עץ. בשלב הזה הגיעה הנפילה הגדולה, מיד לאחר שהונח ספסל אחד במקביל לאחר: "אתם חושבים מה שאני חושב"? שאל אותנו א.ב. בנימת קול שמסגירה את התרגשותו. "מה אתה חושב?" ענינו בתמיהה. אני בלעתי רוק. הוא פתח את פיו: "אפשר להניח את רגלינו על הספסל הקדמי". אבוי. א.ב. מחייך ואני מנסה בכל כוחי למנוע מראשי לנוד מצד לצד.

backdoorslam

New member
זהו סיפור על גיוס שחקן

מממ..הייתם צריכים לשמוע את ה"גחביל". בקיצור, א.ב. לא שחקן לטעמי. לאו דווקא בגלל חוסר כשרונו כשחקן תפקידים, אלא בגלל "גישתו לחיים".

אל תפסול אדם על גישה...

גישה כאדם לא מעידה על גישה כשחקן, וגם שחקן עם גישה שאתה לא מצליח להבין, לא אומר שהשחקן עצמו לא יכול להיות אחלה. בקיצור, קנקן, בלאגן.

דוקא כן תפסול שחקן על גישה

זה לא משנה איך הוא משחק. אם אתה לא מסתדר איתו במציאות משחק איתו לא יהיה כיפי. כל החלקים שהם אוף פליי יהיו חסרים

זה קצת קטנוני...

אם הבנאדם רוצה לשים רגליים על ספסל, צריך לפסול אותו? ואולי זה רק קטע קטן שלו, והגישה שלו לחיים היא ל-א ממש כזאת?

לא דברתי על מה גורם לך לחשוב שיש

לו גישה. דיברתי על עצם הרעיון של פסילת מועמד למשחק בשל גישתו לחיים

Sargon

New member
bloody lol!!!

וואי ממש קרעת אותי עם התיאורים. ולשאר חברי הפורום, אצל רוב השחקנים ישנו קשר ישיר בין הגישה לצורת המשחק, מן הסתם לגישת השחקן למשחק יהיו השלכות, לפעמים הרות אסון, לגבי אופי משחקו. לסיכום יש לומר שאמרתי לבחור "אל תתקשר אלינו, אני יתקשר אילך. . . אולי" אמנם לא העפנו אותו בבושת פנים, אבל יש לציין שבעתיד אני נמתכוון להיות הרבה יותר בררן. ודרך אגב הקטע עם "אתם חושבים על מה שאני חושב?" הוא ממש גדול, הייתם חייבים להיות שם כדי להבין.

Sargon

New member
דרך אגב. . .

ההזמנה לכולכם לקחת חלק בוון-טייימרים עדיין עומדת בעינה.

למעלה