שובו של הגובלין

שובו של הגובלין

ובכן בעקבות לחצים מכיוונה של ביצה ואיומים על חיי אני סארגון הנורא והאכזר הופך לגובלין קט ומעורר רחמים. כן כן ננסק אינך לבד. אתה מוזמן להצטרף לכוחות הגובלינים במלחמה נגד כוחות האופל המתבטאים בביצות דרקון קטנות המתחזות לתמימות. ושמישהו יעז להגיד משהו על נשות הגובלינים! נ.ב. ננסק אם אתה בא תביא את סטייסי.

backdoorslam

New member
מה?!!

איך נפלו גיבורים? ואיפה היו הביצים שלך כשכל זה קרה? טוב, אני עוד אתרגל לעיניין, אם ארצה או לא.

Sargon

New member
woooh!!!

תירגע!!! עד לביצים(תרתי משמע) זה לא סופי! רציתי לנסות את השם, וכומבן עילה להכרזת מלחמה. . .

backdoorslam

New member
מצד אחד אנחנו ידועים כשונאי אלפים

למה שלא נחבב גובלינים?

ננסק

New member
"אמץ גובלין"

אני בעד להפוך את הגובלין לקמע הרשמי של הפורום. אין עוד יצור מגניב כמוהו, לא היה ולא יהיה. "נמוך, ירוק, ומכוער: אני גובלין!" [לא סיסמא מתוחכמת במיוחד, אבל מצד שני, גם הם לא]

AndyBear

New member
../images/Emo45.gif

Goblins are so kawaii(Cute in jap.) And they heve green skin And green skin is a symbol of stiupidnes!!! and stiupid dudes are

ננסק

New member
בעיית זכויות יוצרים.

Kermit will sue our ass off. אבל זה אחלה של משפט.

backdoorslam

New member
../images/Emo118.gif גם אני מצטרף לחגיגה

בארגאמפ, אין ספק שמה שהוסיף לדמות שלך היה הרבה בזכות התספורת האורגינלית וקול הבס - זה היה מאוד במקום.

יחי! בארגאמף!!!

או יה בייבי!!!
חמוד! תמשיך כך. השם מתאים לך בול
אגב, לא לחצתי עליו, רק ציינתי עובדה - שנורא מתאים לו השם. הוא היחיד שממש ממש ממש התלבש עליו השם במשחק, ואל תגידו שלא ראיתם את זה! אגב, מי מתחזה לתמימה? א-ני?

למעלה