שובו של הג´די

hadas199

New member
שובו של הג´די

חיפשתי במשך חודשים איזה שהוא פריט של מלחמת הכוכבים שיה כתוב עליו בעברית, פוסטר, ספר, קסטה, צעצוע משהו, ולא מצאתי כלום. ועכשיו החבר הכי טוב שלי הביא לי ספר: ´שובו של הג´די´ בעברית!!!!! גדול!!!! אני כל כך מאושרת! רק רציתי שתדעו.

בכלל, התרגומים העבריים של הספרים

המקוריים לא רעים בכלל. המונחים תורגמו בצורה הנכונה ביותר לדעתי, החל מה- "כוח" וכלה בכל מיני ירקות אחרות כמו "חרב-אור" או "סיף-אור" בתרגום אחר....

Suikun

New member
שיט,

בטעות הגבתי לפה במקום לנושא עם התגובות.. מנהל? תוכל להעביר? :)

Lu Tze

New member
למה לעזעזל סקייווקר נראה כמו קלארק

קנט (סופרמן) מהסידרה "סמולוויל"?!?

Lu Tze

New member
אה, עוד דבר שהרגע שמתי אליו לב

מה זה היצור בצד שמאל באמצע? (לא, זה לא ג´אבה דה האט. מעליו)

ben kanobi

New member
הוא נראה ככה

בגלל שיש לך דימיון פורה והייצור המדובר הוא הסאארלק המפלצת מחמד של ג´בא

ben kanobi

New member
נכון זה רנקור

התבלבלתי (אני בוהה כבר שלוש שעות במכירה פומבית באי ביי וזה מתחיל לשגע אותי

idanyd

New member
הסארלאאק

אני שמח שתיקנת את עצמך, Ben. כמו שכבר בטח נזכרת, הסארלאאק הוא היצור בעל עשרות ה-Tenatcles, שלוק וידידיו נידונו לבלות 1,000 שנים של ייסורים בקיבתו.

bakara15

New member
מהם

שני הדובים למטה באמצע לעאזאזל? עם החניתות? אבל וואו! איזה תמונה יפה! בתמונות כאלה לוקח לך איזה שעה כדח לקלוט את כל הפרטים הקטנים ואת כל הדמויות..!!!

idanyd

New member
היצור שבנדון הוא

הרנקור. אותה מפלצת עשויה ב-Stop Motion Animation, שלוק הרג בחוכמה, ע"י שיפוד צווארה בשער המכלאה שלה. המאלף שלו היה מאוד עצוב למראה מותו. אנחנו רק נשמנו לרווחה, שלוק לא ימות לפני שיגלה שדארת´ הוא באמת אבא שלו.

Lu Tze

New member
כמובן! ראנקור! שחכתי לגמרי ממנו!

קללה עלי ועל יושבי ביתי. סקיווקר כן דומה לזה מסמאלוויל! ממש אחד לאחד. הנה תראו.

Master Zizo

New member
הדובונים

הם אלה משובו של הגי´דיי שעוזרים להאן וחבריו לפוצץ לאיפרייה את הקרן הגנה ההיא (ואת הצורה).

idanyd

New member
אותם דובים

ידועים גם כאיווקס (Ewoks), למרות שכזכור לי, שמם לא הוזכר במהלך הסרט. הם זכו למעמד "דמות ה-SW הכי שנואה", במשך 16 שנה, עד בואו של ג´אר ג´אר בינקס הידוע לשמצה.

Suikun

New member
gotta hate ´em

ובנוסף עשו עליהם גם שני סרטים מצויירים קצרים, אודות חייהם ומלחמות בין שבטיות באנדור.

obi one panobi

New member
מה? הם היצורים הכי חמודים!!

הדובונים האלה זה היצורים הכי חמודים שיש!!!

למעלה