שובה של הג'דה.

שובה של הג'דה.

אז זהו, כמעט נגמר. הבית כבר בשלבים הסופיים בהחלט של השיפוץ- נותרו אי אלו פינישים מבפנים ומבחוץ, אבל אנחנו כבר חיים פחות או יותר בתנאים סבירים. אפשר לנשום משהו שאינו 85% אבק, וגם המחשב כבר מחובר. אם כבר היו פה שרשורים בנושא השרדות - אין ספק שהחיים בבית משתפץ במשך ארבעה חודשים הם חוויה מאתגרת. לדעתי בפירוש מגיעה לי תעודת ג'דה. במקביל גם ההריון בשלבים הסופיים שלו - עוד שבועיים אלך לבי"ח ויוציאו לי מהבטן תינוקת (קיסרית שלישית, מה לעשות). אגב- יש לכם אולי שם שהולך טוב עם נגה וענת (האחיות הגדולות שלה)?

חכי, קודם נראה אם זה בן או בת.

בכל אופן- אני מסכימה עם אטיוד. אוהבת שמות ישנים ורציניים, לא אוהבת שמות חמודים. לבת שלי קוראים רחל.

אטיוד5

Active member
שם מצוין

כבר הרגשתי שחסר לי איזה שם ברשימה. אחרי שנצליח להשיב את שרה רבקה ורחל ולאה נוכל גם להתחיל לעבוד על חוה ודומותיה.

shellyland

New member
וגם מרים.

נראה לי שבעקבות הטלנובלה החדשה של ערוץ 3, תהיה עדנה* מחודשת לשם הזה. *עדנה זה שם מגעיל

בהצלחה ולידה קלה

האם השמות המומלצים צריכים להיות בני 3 אותיות? האם האות נ' צריכה להיות כלולה בשם המבוקש?

אטיוד5

Active member
תהיי מקורית

שרה רבקה יעל מיכל רק לא סתו, ענבל, תום, כל היוניסקס, וכל האולטרה מודרנים. אפשר ללכת על ביניים - שני, סמדר, שלי.

אטיוד5

Active member
כן ולא

מצד אחד ענבל לא הכי מודרני, מצד שני הוא מבשר את בוא המודרנה. את הרגע שבו אנשים החלו לקרוא לילדיהם בשמות עצם הזויים במקום בשמות מן המוכן. תגידי את - מה הקשר בין ענבל לבן אדם?? למה לקרוא לילדה על שם לשון פעמון, בואי כבר נקרא לה על שם הדבר עצמו - נקרא לה פעמון. נראה לך?

למעלה