שואל שאלה....

rupio007

New member
שואל שאלה....../images/Emo105.gif

דבר ראשון שלום לכולם ומצטער על הנטישות הארוכות... אני עכשיו נמצא בארץ לביקור אחרי תקופת לימודים קצרה (חזרתי ללמוד) בסלובקיה:)) כן כן אני יודע מה לכל הרוחות אני עושה שם... אבל הרבה יותר טוב לי שם מהונגריה:)) וזה העיקר.. טוב אז ככה... יצא לי ב4 חודשים האחרונים לצאת עם כמה גברין שכולם היו מאד חמודים ונאים וגם לטעמי ומשום מה אני לא מוצא עניין... כלומר אני בדרך לפגישה שאלתי את עצמי "מה אתה עושה?" או " גם ככה לא יצא מזה כלום" או כל מיני שאלות כאלה ואחרות מהסיגנון.... יכול להיות שאני חוזר לארון ??? יש דבר כזה??? או כמו שנאמר בשיר של חוה אלברשטיין "הייאוש נעשה יותר נוח"... מה עובר עלי??? הצילו!!!! נשיקות לכולם:)

odedee

New member
לחזור לארון?

לא מאמין שיש כזה דבר. אולי אתה עייף? ולא כל תקופה בחיים מתאימה לרומנטיקה. וזה בעצם מאוד הגיוני שלא יצא מזה הרבה אם אתה חוזר בקרוב לסלובקיה. לפעמים באמת לא יכול לצאת מזה כלום אם אתה לא בעניין. מצד שני, איך אומרים? אמונות תפלות עוזרות גם אם לא מאמינים בהן... כלומר, יכול מאוד לקרות שאתה בא לפגישה כזו בלי שום כוונה רצינית, ואתה תופתע לטובה
תכתוב קצת יותר, אתה כל פעם מפציץ ונעלם, ואנחנו (שזה מילה יפה ל"אני") סקרנים... אולי אז נדע סוף סוף מה זה הצפרדעים

ro99

New member
שלום שלום! ../images/Emo24.gif

ברוך שובך (שוב...)! איך הגעת בכלל לרעיון של "חוזר לארון"? לי זה נשמע מאוד כמו היאוש הנפוץ של מישהו שמאס מקשרים שהם רק סקס ומאבד תקווה שמשהו אי פעם יוביל לזוגיות. זה לא דבר בלעדי להומואים, אבל שמעתי את זה המון מהומואים בארצות פחות "מנורמלות" מבחינת חיים הומואים, זאת אומרת שבהן הקשר בין גברים הוא בעיקר בנוי על מין וזוגיות לאורך טווח היא לא נפוצה מאוד ומוכרת (בין היתר, ישראל, אבל לא רק - הפעם האחרונה ששמעתי את זה היה מחבר בלבנון). בפורומים ישראלים למשל תשמע המון את המנטרה ש"הומואים לא בנויים לקשר אמיתי ארוך טווח, אין כזה דבר, החיים בזבל, וכו". יאוש זמני, אבל אם תכנע לו אז תפספס את אביר חלומותיך כאשר יגיע לאזור. מצד שני, אתה יכול גם לנסות למקד את ההכרויות שלך כך שהן לא בנויות על מין (בלבד?) אבל אולי עם דגש יותר כבד על חברות (או שקוראים לזה ידידות? הטרמינולוגיה המדוייקת לא ברורה לי) ועל מישורי התאמה מעבר לזה. קשר עמוק מגיע ברגעים הכי לא צפויים. לא רק זה, אבל אי אפשר להכריח אותו. אל תתיאש. אין כאן "חזרה לארון", אבל יש השפעה עקיפה של ארוניסטיות (אפילו חלקית). ארוניסטיות מורידה את ההווייה ההומוסקסואלית לדרגת סקס בלבד ומתעלמת לעיתים קרובות מכל פן רגשי ומכל צדדים וגוונים אחרים לבן זוג שפוגשים. מה שבמיוחד חשוב לדעת זה שאם אתה מחפש סטוצים אז זה בדיוק מה שתמצא. אתה קובע את ה-parameters של החיפוש, כך שהכל בידיך אתה. תעשה הסבה מחשבתית ואולי דברים יתחילו ללכת בכוון הנכון. Because you're worth it - אל תשכח את הסיסמא של אנדי מק'דוואל, הפילוסופית הדגולה מאסכולת לוריאל...

eig

New member
יו איזו הרצאה...

כבר מזמן לא התווכחתי איתך רו, וחשבתי שאולי איזה תגובה צינית לתגובה שלך תעורר ויכוח. עממה, ויתרתי על זה במרווח שבין שורת הנושא לשורת התוכן. פשוט אין לי מה לכתוב, ורציתי איך שהוא להודיע שאני כאן קורא את מה שאתם כותבים. אני מניח אגב שרופיו סתם העלה איזו אנחת עייפות ואולי לא ניסח נכון את השאלה, כי ברור שאי אפשר לחזור לארון... מה שכן אפשר זה להתבגר ולהבין שמה שהיה לטעמנו אתמול כבר לא ממש מתאים לנו מחר. ואם השינוי הזה אתה עלול למצוא את עצמך משנה חברים אולי, משנה תחביבים אולי, משנה מקומות שבהם אתה מבלה ... ושם אתה עלול לפגוש בחורים חדשים שנמצאים במקום יותר תואם את האני הבוגר שלך. אז הנה יצא לי משהו אחרי הכל...

ro99

New member
../images/Emo6.gif

רואים שזאת העבודה שלי?... רוצה להיות אסיסטנט שלי? מבטיחה תנאי עבדות שלא היו כמוהם מאז ימי פרעה במצרים!

eig

New member
too late for me

אני סיימתי בהצלחה את האפיזודות הפסיכו-משהו לחיים אילו :) אבל תודה על המחשבה

gezellig

New member
כן, שמענו עלייך...

עבדות עאלק. להוציא את חומי פעמיים ביום לטיול פיפי ולתת לו פעם ביומיים קצת בונזו. כלב קטן. לא כזה ביג דיל. טוב, אני קצת ממהר. אני חייב עוד היום לצאת מהארון ולהכנס לבוידעם (או להפך...). רק בשמחות.

למעלה