Dark SpaWn
New member
שואל את הפורום
מה אתם חושבים על הסכסוכים הקטנים והגדולים והגדול מכולם איסט קוסט VS וואסט קוסט? יש בכלל טונה סיכסוכים קטנים בין כל מיני אנשים גדולים DMX כתב שיר שלם על אמינם (אפ אין היר-ירידה) ובסוף השיר אמר
בתירגום חופשי)"כל השחקנים הגדולים שלי תפגשו אותי בחוץ,כל האנשים המגניבים שלי תפגשו אותי בחוץ..." אמינם ענה לזה אם המילים בתחילת השיר ווידאוט מי:"שתי בחורות מפארק קארונים פגשו אותי בחוץ" אז אובי טרייק הוסיף לזה בקליפ שלו גוט סום תייף:"שונאות אובי מצאו אותי בחוץ, הקיפו אותי בחוץ,צחקו עלי בחוץ, עד שהיתעצבנתי והם מצוא אותי בחוץ מקלל את הכלבות צועק..." טוב זה לא ממש חשוב מה הוא אמר אבל הוא לקח את החלק הזה מהשיר אפ אין היר של די אם אקס ושינה אותו גם היה סכסוך קטן בין וויל סמית לאמינם אבל הם בסוף הפסיקו את זה (היו עוד טונה סכסוכים קטנים של אמינם אם עוד אנשים לא חשובים,קריסטינה אגילרה,מובי ועוד המונים... יותר מידי בשבילי לציין) היה סכסוך בין 50 סנט ל-גא רול,אומרים שגא רול ירה בביניין של וויולייטור (חברת ההפקה של האימנם וכל השאר) אבל הוא לא מודה באשמה,אז 50 סנט ועוד כמה אנשים ניפגשו אם גא רול והחבורה שלו והתחילו מכות אחד מהחברים של גא רול דקר את 50 סנט כי אמר שהיה לו אקדח, 50 סנט אומר שהוא משקר... אבל 50 סנט יצא מהדבר הזה אם ניצחון כי הוא גנב תליון שהיה שייך לגא רול והיה חשוב לו, גא רול ניסה ליקנות את התליון מ50 סנט בשביל 2500 דולר מ50 סנט בT.R.L ובעוד כמה מקרים,בסוף 50 סנט דפק אותו לגמרי כשה כתב את הייל מרי בו הוא,אמינם ובאסטר ריימס יורדים עליו וגם את השיר שיט היטס דא פאן של אמינם ואובי טרייק, אני לא בטוח איך כל זה התחיל אבל זה כנראה היה כי גא רול לפי מה ש50 סנט אומר כל הזמן גנב שורות מטו-פאק(ז"ל),עכשיו הוא כנראה יתחיל עיניינים אם ג'יי זי הוא כתב על זה שיר אם אני צודק ביחד אם אמינם,די 12 ירדו על סיסקו בשיר פיט מיוזיק במילים:"נמעס לי לילבוש חוטיני צהוב קח את זה חזרה סיסקו אתה יודע איפה זה צריך להיות",כל זה נהפך להיות לאט לאט חלק ממלחמת האיסט קוסט וואסט קוסט,האדם היחיד שלא מיתעסק בזה הוא דר. דרה שהוא וגם טו-פאק היו נגד כל מלחמת הווסט קוסט איסט קוסט (דר. כתב שיר על זה ביחד אם עוד אומנים) טוב אז מה לכם האנשים בפורום יש להגיד על זה ? מה אתם חושבים על הסכסוכים הקטנים ? מה אתם חושבים על מלחמת האיסט קוסט וואסט קוסט ? טעיתי איפשהו או שחכתי משהו ? תתקנו אותי ותוסיפו תגיבו !
מה אתם חושבים על הסכסוכים הקטנים והגדולים והגדול מכולם איסט קוסט VS וואסט קוסט? יש בכלל טונה סיכסוכים קטנים בין כל מיני אנשים גדולים DMX כתב שיר שלם על אמינם (אפ אין היר-ירידה) ובסוף השיר אמר