שואלת

לילי301

New member
לא צריך להציב הגדרות ובטח שלא..

גדרות. תהני מהטוב שהוא מעניק, והזמן ייתן לך את כל התשובות. וגם אם זה יגמר אז מה? לפחות נהנת!

aviavram

New member
הטוב ? עכשיו הוא בעצם מבקש להשאיר את הקשר

עכשיו הוא בעצם מבקש להשאיר את הקשר כמו שהוא סוג של יזיזות משודרגת לא יצאנו לפגישות שאינן מכילות סקס בזה מסתכם הטוב לדבריה

שרשירית

New member
שיחת יזיזים מאתמול

ומה רע ביזיזות משודרגת? הידיד שלי חתיך, חכם ומקסים. בכל פעם כשנפגשים אנחנו יוצאים לבלות, לאכול, לשתות ולצחוק. ובסיום הבילוי מקנחים בבילוי במיטה. ערב כמעט מושלם. את יודעת מה היה יותר מושלם מזה? לעשות את מה שאני עושה איתו עם מישהו שאוהבת והוא אוהב אותי. בינתיים בהיעדר אחד שכזה, מאוד נהנית עם הידיד. אנחנו מדברים בטלפון במהלך היום, מתפנקים ביחד, לפעמים מפנטזים אם הינו ביחד אז... אבל שנינו יודעים את האמת שזו יזיזות משודרגת ותו לא. אז אתמול ברגע נוסטלגי ורומנטי, בין הקלאמרי לבין הבירה, הוא שאל "ואם היית מוצאת מישהו רציני היית עוזבת אותי?" ואני עניתי בלי להניד עפעף: "ברור ואתה יודע שכן". הסתכלנו אחד על השני בעיניים, נמסים, מתענגים אבל יודעים שיותר מכל זו יזיזות משודרת. אז יקירתי, תתחילי להנות בלי להיות פולניה ובלי ייסורי מצפון (וסליחה מכל הפולניות בפורום) נחמד לך איתו תישארי, לא - תמשיכי הלאה. יתפתח למשהו רציני וטוב - תיקחי, לא - תמשיכי הלאה. תכירי מישהו אחר - תיקחי, לא - פשוט תעשי מה שאת רוצה ....

לילי301

New member
מוחאת לך כפיים סוערות!! ושולחת לך ../images/Emo215.gif..

תשאירי לי בבקשה את העוגייה!

א ש לי

New member
שיחת מאהבים נוגעת יותר.

שרשירית נחמדה:) אם את מעוניינת ביזיז וטוב לך עם בחירתך, אשריך, לו היית מאוהבת בידיד ורוצה יותר מיזיזות הרי שזה היה עצוב כואב.

למעלה