שואלת שוב

מאז

New member
שואלת שוב

נדמה לי שהשאלה שלי (בתגובה למה שענית לי) נבלעה כאן, אז אני מצרפת קישור, ומצפה לתשובה

תשובה לתגובה

בקר טוב ושנה טובה, עד שהמחשב שלך חזר מתיקון עברו אי אלו ימים וכבר לא ראיתי את תגובתך לתשובה שלי. מה שהתכוונתי הוא שההפרעה בתפקוד של בלוטת התריס שקרתה לאחר לידה לא נפלה על קרקע שוממת אלא על בלוטה שמועדת לפורענות. את זה אנחנו יודעים מהעובדה שיש לך נוגדנים נגד בלוטת התריס,שהם הסמן לתהליך אוטו-אימוני. לרוב עם נתונים כאלה אנשים מפתחים תת פעילות של בלוטת התריס. הפרעות בתפקוד בלוטת התריס לאחר לידה שכיחות למדי, הן שכיחות יותר אצל נשים עם נטיה כזו, ואצלן גם הסיכוי שהפרעה כזו תחזור גם בהריונות הבאים גבוה יותר. אין מה לעשות כדי למנוע זאת, צריך רק להיות מודע לעיניין. לגבי כאבי רגליים אני לא יודעת אם זה קשור כן או לא. העליה ב-CK שהייתה אז הייתה מאד חריגה ולא אופיינית לעליה של CK שבאה במסגרת של תת פעילות של בלוטת התריס. לא הבנתי בדיוק את שאלתך לגבי התור בבני ברק. אם יש לך תור בואי גם אם לא כל הבדיקות מוכנות. נכון לעכשיו התורים לינואר כך שאם יש לך תור אל תפספסי אותו.

מאז

New member
חשבתי

שזה מה שקרה (לגבי המחשב החולה. אגב - למה בפורום הזה כתיבת תגובה לא מקפיצה את השאלה?). לגבי התור - פשוט, אם אין כרגע מה לעשות בעניין שלי, והסברת לי כאן את משמעות התוצאות, אולי חבל להגיע, לא?

הקישור כבר לא מוביל אותי

לשאלה המקורית שלך. אני זוכרת שכתבת משהו לגבי רמות ויטמין D. אני הייתי מציעה לך בכל זאת לבוא, זה פשוט יותר בטוח מאשר לעשות זאת בהתכתבות.

למעלה