שואלת שוב

Disney Freak

New member
שואלת שוב ../images/Emo4.gif

ידוע לכם על דרכים יצירתיות
או אתר כלשהו ממנו ניתן להזמין את הפאזל הזה ? ושזה לא יעלה הון תועפות ? כתבתי אמייל לאתר הפאזלים ולא נענתי ועברו כבר כמה ימים טובים (ושירות כזה לא בדיוק מושך אותי לקנות שם... עם כל הכבוד) אני גם לא יודעת מה המספר הקטלוגי של הפאזל או משהו כזה ככה שאני לא יכולה להתקשר אליהם ולנסות להתחיל להסביר כי אני יודעת שיש לא מעט פאזלים של הלוני טונס...

Disney Freak

New member
אגב - ידוע לכם האם האתר :

http://www.jigsawgallery.com מקבל כרטיס אשראי ישראלי ? כי אם לא תהיה לי ברירה אני אזמין משם אבל אני יכולה להשתמש רק בכטיס אשראי ישראלי ולא בין לאומי

Disney Freak

New member
../images/Emo51.gif - עוד שאלה../images/Emo140.gif

ידוע לך האם בהזמנה מאתר הפאזלים הישראלי יש לי כאילתית הנחת מע"מ ? כלומר הם מציגים שני מחירים ב"קופה" - מחיר עם מע"מ ומחיר ללא מע"מ ומעניין אותי לדעת האם אני יכולה לשלם את המחיר ללא המע"מ היות ואני אילתית... התקשרתי אליהם אבל הם לא עונים כרגע אלא צריך להשאיר שם וטלפון ואני ידועה כחסרת סבלנות

Disney Freak

New member
מצטערת על הטירטור - חבר שלי

התקשר ונענה ונאמר לו שאין הנחת מע"מ הוא גם שאל על הזמנת פאזלים שאינם קיימים באתר ואמרו לו שלהזמין אותם דרכם ייקח כמה חודשים

leatom

New member
../images/Emo6.gifבינלאומי - אבל שרות מצוין

אני הזמנתי פאזל בשבוע שעבר וההודעה בדואר כבר חיכתה לי לפני יומיים. ממש נהדר.

arielle2

New member
כרטיס אשראי

רציתי לתקן, כרטיס אשראי ישראלי יכול להיות מקומי או בינלאומי. בחו"ל לא יודעים וגם אין זה משנה להם כלל איזה כרטיס אשראי יש לך. כשאת מבצעת עיסקה באינטרנט את יכולה להשתמש גם בכרטיס המקומי שלך ובודאי אם יש לך כרטיס אשראי בינלאומי. בד"כ אתרי אינטרנט מקבלים כרטיסי אשראי של חברות האשראי הגדולות ויזה ומאסטרכרד. נסי ותראי

Disney Freak

New member
מנצלש"ת את עצמי ../images/Emo9.gif פאזל למכירה../images/Emo70.gif

אני מוכרת את הפאזל של הפרפר שבתמונה הפאזל הוא בצורת פרפר ומורכב ממלא פרפרים קטנים - קניתי אותו בלהט הרגע ועכשיו לא ממש בא לי עליו, הסיגנון שלי הוא יותר פאזלים של דיסני
הפאזל הוא 1000 חלקים ועדיין באריזה - עדיין עטוף בעטיפה שקופה ואפילו עם המחיר עליו - 110 ש"ח. אני מוכרת אותו במחיר המקורי שלו שכפי שאמרתי זה 110 ש"ח + ה-14 ש"ח משלוח (שזה המחיר משלוח האמיתי כפי שאמרו לי בדואר) = 124 ש"ח אני יודעת שבמרכז הוא עולה אפילו יותר מזה (קניתי אותו באילת) אז מי שרוצה מוזמן לשלוח לי מסר

למעלה