שואלת- עישון

נעמי 17

New member
שואלת- עישון

מישהיא פה הפסיקה לעשן?? הצלחתי להפחית- משתי קופסאות,,,, כן שתי קופסאות ביום, לשש שבע סיגריות ביום. יש פה מנוסות? עצות?

סיגריות?!

בעברי עישנתי קופסה ביום, ואז הגעתי לבית ספר למשחק(מי אני? ומה גודל שחלתי?)ושם,שלא נדע, זרקו אותי לז'אנר מחזות הזמר.ובכן מכיוון שהריקוד שלי יכול לעוור, זה היה מוגזם שלא הצלחתי לשיר, ולכן בעצת מורתי לפיתוח קול-גמלתי את עצמי. מאוד בקלות יש לומר. אבל..... אם את רוצה עזרה, אמא שלי עישנה 37 שנה שתי קופסאות ביום, וכשההחלטנו כולנו שנמאס היא הלכה לאדם בשם תומר סקר, שמבטיח גמילה תמורת 1400 ש'ח, ואם את לא נגמלת כספך מוחזר לך. אמא שלי כבר גמולה כמעט שנתיים וחצי. חברתה שלא הצליחה קיבלה את כספה. קשה להסביר מה בדיוק הוא עושה, אבל את לא מכניסה שום דבר לגופך. כמו כן אחותי ואני שהצטרפנו אל אמי(סתם לחברה)-הוא אמר לנן, לכל אחת, דברים רפואיים אישיים, שלא היה לו איך לדעת. אפילו סקפטית כמוני הוא הצליח להפתיע. הוא נמצא בת'א, והטלפוןף036298880 .בהצלחה(במידה והשבע מיותרות לך)

lee E

New member
כן!

אני לא מעשנת כבר מאוקטובר שעבר..שנה וחצי בערך. אחרי 20 שנות עישון. עדיין מתגעגעת אבל עומדת בהחלטה. איך? פשוט הפסקתי בבת אחת בלי תירוצים ובלי הפחתות. או שמפסיקים או שלא.ניסיתי את הזייבן-הרגשתי ממנו ממש רע. כמו זומבי שמסתובב בלי להרגיש כלום. זה הלחיץ אותי ולא לקחתי יותר. באיזה שלב הבנתי שחוץ מהחלטה-שום דבר לא יעזור והחלטתי להחליט להפסיק. לא חיכיתי ליום שלמחרת או לסיגריה האחרונה. החלטתי בשניה ומאותו הרגע לא עישנתי יותר.

ר ו מ י ה

New member
קטונתי

אם כי האיש שלי עשה בדיוק כמו lee E , היינו- החליט להפסיק באופן מוחלט ובלי תירוצים וכך עשה. בינתיים זה מחזיק מעמד מעל לשנתיים. עוד דבר- בניגוד להפסקות הקודמות שהיו לו בעבר לפרקי זמן קצרים, בפעם הזאת, הוא החליט שהוא מתרחק מכל שאכטה מפתה שהיתה לו בדרך, הוא ממש נמנע מכל מגע ופיתוי בנושא כגון: "רק שאכטה אחת, מה כבר יכול לקרות...". שיהיה המון הצלחה

למעלה