שואלת לדעתכם...

talila3611

New member
שואלת לדעתכם...

אני מתארת לכם את העובדות בדיוק כפי שהם ואני יודעת שאני שואלת שאלה טיפשית כי אתם לא מכירים בעצם אותי ואת הגרוש שלי. אבל בכל זאת... התגרשתי במאי האחרון אחרי 13 שנות נישואין (2 בנות בנות 10 וחמש) בעלי הכיר בחורה בת 31 ג + 2 שלפי כל המידע שיש לי עליה היא פשוט פריחה איומה, רעה בצורה בלתי רגילה (אמרו לי שמתעסקת עם כישופים...למי שמאמין) מילה אחת טובה לא נאמרה עליה. רק דברים איומים. אני גם יודעת שהיא "שוחטת" אותו כרגע מהבחינה הכספית וגם שהם עומדים להתחתן. חיי הנישואין שלנו היו טובים. אני עדיין אוהבת אותו מאוד למרות כל מה שעשה לי בשנה האחרונה. מאמינה לגמרי שבתוך תוכו הוא יודע שאני שמה אותה בכיס הקטןומאמינה שאולי לא אוהב כמו פעם אבל יש לו אלי משהו. היא שולטת בו ומסובבת אותו על האצבע הקטנה. ולי נהרסה המשפחה. אתם חושבים שאולי יום אחד הוא יתעורר ? יבין מה הפסיד ? יתחרט ? אני יודעת שתגידו לי תימחקי אותו ותתקדמי עם החיים שלך. אבל אין שניה אחת ביום שאני לא חושבת על זה. 24 שעות ביממה וגם בחלומות שלי בלילה אני חושבת עליו ועל כל מה שקרה. מתפללת לאלהים לפחות שיגאל אותי מהמחשבות האין סופיות האלה. אין לי מנוחה. אני מאמינה לגמרי שהוא עשה את טעות חייו. מתפללת שיתפכח (הבן אדם השתנה באופן טוטאלי אין זכר לאדם איתו חייתי 14 שנים) שאולי יתעורר ואולי יחזור אלינו ... תודה שהקשבתם

אייל 401

New member
לא טועה

תני לעצמך קצת זמן ..אולי יתפכח בזמן הזה אל תישארי במקומך ,תהני ממצבך כמה שאת יכולה ,אם מה שאת מתארת נכון אולי הוא עוד יחזור ועל ארבע . אבל ............אל תחכי יותר מידי זמן

שלגיה 13

New member
והוא יודע על הרגשתך כלפיו?

אולי הוא לא חושב בכיוון שלך כי הוא לא יודע שאת מעוניינת לחזור? אחרי שמתגרשים לוקח זמן להתאושש, ואולי הוא הולך איתה כי הוא בריבאונד.

talila3611

New member
מה שתארתי הוא ....

מדוייק לגמרי. אני יודעת שהוא חי בשקר. התגרשנו רק לפני חודשיים וחצי ככה שהכל מאוד טרי. ברור שהוא לא יודע שאני הייתי עושה הכל כדי שנחזור. להפך הוא הולך עם מה שהוא התחיל עד הסוף. אולי רק אם יתחתן איתה וייפול בפח ואין ספק שזה מה שהולך לקרות, אולי רק אז תבוא ההתעוררות. אנחנו גרושים רק חודשיים וחצי וכבר עכשיו יש סימנים לכך שהוא במצוקה כספית. הוא ממש שיכנע עצמו שמצא את "אהבת חייו" ואני אומרת את זה במרכאות לא בגלל שאני חושבת שהוא לא יכול לאהוב אף אחת מלבדי אלא בגלל שהוא נפל עם מישהי כל כך גרועה ואני לא מבינה איך האדם שאיתו חייתי לא רואה את זה. האם האהבה באמת עיוורת. אני יודעת שאני צריכה להמשיך עם החיים שלי. אבל כל כך כואב לי, הכאב עצום. בעיקר על שתי הבנות המדהימות שלנו. אני ממשיכה להתפלל לקבל את החיים שלי בחזרה. תודה שאתם כאן לשמוע אותי...

טלי

עונה לך קצת מהצד השני כאילו את מה שכתבת עכשיו שמעתי בערך מאה פעם מאנשים שמכירים אותי ואת האקסית שלי היא חשבה בדיוק כמוך אמרה בערך את אותם דברים בשינוי קל ורוצה להגיד לך לצערי את טועה. אולי טועה זו לא הגדרה נכונה אבל את קצת חיה באספמיה כי מהצד השני זה נראה אחרת אני לא ראיתי ולא אראה את הצד שלי כמוהה אף פעם!!! לשנייה אחת לא חושב שהפסדתי למרות כל הצרות המלחמות רק חושב שהרוחתי חושב שרוב הנשים שהייתי איתן עד היום שמות אותה ב"כיס הקטן" ואהיה קצת קיצוני ואומר לך שלא חושב שהאקסית שלי ממש רעה אלא טיפה שטן אז אל תיפגעי אבל מה זה מעניין אותך למה את נתלית במה שהיה כאילו היה גלגל הצלה בלב ים? קחי את עצמך ותתחילי לצעוד קדימה שחררי את שהיה תמחקי תבני את עצמך מחדש.

talila3611

New member
חייבת לאמר לך....

אני ממש ממש ממש ממש רחוקה מלהיות רעה. רחוקה מלהיות שטן. אני נשמה טובה. הייתי אשה טובה ועכשיו הגרוש שלי עם השטן. אני בטוחה שהיא העונש שלו רק שהוא יהיה האחרון לדעת. ברור שכל מקרה לגופו ואין להשוות בין הספור שלי לשלך. מה שברור לי זה שבמקרה שלי אני שמה אותה בכיס הקטן !! ולכן מאוד מקווה שיואכל אותה איתה ובגדול. מאוד מקווה למען הילדות שלי ולמעני ולמענו !! שנחזור להיות יחד. רק ימים יגידו....

ערסlight

New member
שמעי כפרה

את תמימה ולא מבינה את החיים. מה שהיה לגרוש שלך איתך לא מספק אותו. זו עובדה! דווקא פראחה, שמנקנקת אותו ועושה לו כשפים...עושה לו מה שאת לא יכולה. את מנתחת את המצב מהשכל, כשאפילו את מבינה שהשכל לא רלוונטי כאן. וככל שתביני מהר יותר את זה, יהיה לך קל יותר. מבחינתו, הוא ישן איתך עד שהמכשפה עוררה אותו. מצד שני את כמובן רשאית לחיות בדמיון שלך עד המוות.

ואני

בהחלט מבין למה התגרש ממך. הוא הלך - ומעכשיו הוא יכול סוף סוף להשתחרר מהעין הזו שרודפת אחריו, שופטת בלי בושה את מי שהוא נמצא איתו, חוקרת, מתפללת, מגיעה למסקנות, 'רוצה בטובתו', ועוד ועוד. במקום לחיות את חייך, את לא מוותרת על חייו. השתלטנות הזו שלא יודעת גבולות, יענו רוצה בטובתו, מנסה גם להתערב בהחלטות שלו עם מי הוא יוצא, איך, למה, כמה, ועוד ועוד. מכיר את האובססיה הזו, והיא לא יודעת גבולות. את גם משוכנעת כמובן שאת צודקת ויש לך רק כוונות טובות. לא שחררת אותו, ממי, כי עוד לא התמודדת עם הניתוק וכך הפכת להיות גם אסירה של האובססיה שלך. כל מי שנמצא איתך בקשר ישמע שוב ושוב את הנאומים האלה. עמוק בפנים האסימון עוד לא נפל. מעכשיו כל הנשים שיהיה איתן יהיו זונות, השטן, נצלניות, והוא לא מבין איך הפסיד את המלאך של חייו. אבל את האסימון הזה אף אחד לא יכול להפיל עבורך. אולי טיפול, אבל רק בעקבות ההפנמה שיש כאן בעייה. מן הסתם היתה גם בקשר, בצורה סמויה או גלויה. תיאטרון הרגש. כל זמן שלא תשחררי, תמשיכי לחיות בכלא הזה. המפתחות בפנים.

גם אני

בדיוק כמוך, מתפללת לאלוהים שיגאל אותך מהמחשבות האין סופיות הללו. העניין הוא לא בה ובכמה היא שווה, העניין הוא בשיקום שלך. התגרשתם. הוא לא "יתעורר". הוא יתחתן איתה. הוא השתנה ולעולם (לעולם
) לא יחזור למה שהיה כשהייתם ביחד. ואולי מכאן יתחיל השחרור שלך. בכך שתביני שהוא לא יחזור להיות מה שהיה והגבר שאהבת ושאת ממש לא רוצה את מי שהוא היום (מישהוא שמסתדר עם פרחות שמתעסקות בקישופים לדוגמתך..)

crisRobin

New member
אוייי גברים, נשים ובינייהם

איפה את היית כשהתגרשתם? התגרשתם דרך הדואר? כל שנאמר פה על אהבתך לא נאמר לו לפני הגירושים? גברים, לרוב, אחרי הגירושים, מחפשים משפחה, לצלול למקום קסום, עוטף, רק כדי לפצות על המשפחה ש"איבדו", את נישארת איתם. כן, אנחנו טועים ב ג ד ו ל. זה לא משהו שאפשר ללמד. אך את, עסוקה כל כך במה? קשה לחזור ל"שוק" אחרי 13 שנה. החוקים השתנו לחלוטין. תלמדי אותם, ל א ט.

ע פ ר ל ה

New member
זה הזמן חביבתי הבוכיה

לאמץ מעט כישורים חברתיים ולצאת בקול תרועה וששון אל עבר השוק ההומה אדם.

שאלת לדעתי עונה לך בכנות...

אין דבר יותר טוב לעשות מלפרגן לו על הבחירה שלו יכול ליהיות שדרכך הטובה תביא להיתפקחותו אני הייתי באותה הסירה לא יכולתי לישכוח יומם וליל היה לי בראש איך הם ביחד ? מה הם עושים עכשו? הם רבים? איך חיי המין שלהם ?לא תאמיני היום אני הרבה פחות חושבת .היגעתי למסקנה שאין להשיב את הגלגל רק לשפר את ההווה ולחשוב על העתיד שלך למרות הכאב תהיי חזקה הזמן מרפא הכול

טלנiבלה

New member
טלילה יקירתי

כל הנשמות הטובות שהעבירו לךל את "המידע שיש לך עליה" סך הכל השמיעו לך את מה שרצית לשמוע. החברה של גרושך היא : פריחה/רעה/נצלנית/עוסקת בכישופים/שוחטת אותו מבחינה כספית/מסובבת אותו על האצבע הקטנה ולמרות זאת הוא בחר להיות איתה ולא איתך !!!. מוטב שתפנימי זאת ויפה שעה אחת קודם תביטי קדימה ואל תישארי תקועה ועסוקה בלנתח את החיים שהוא מצא- זה הזמן למצוא לך חיים משל עצמך. ב ה צ ל ח ה.

אהבתי את התשובות שקיבלת

לא נשאר לי מה להוסיף רק רציתי להגיד שאין לי מושג איך הוא עזב אחת כמוך?!

למעלה