שואלת כי שכחתי... מי זאת לעזאזל היא פלומה?!?!?! מאיפה הפליצו אותה??
S self society New member 5/10/05 #2 ../images/Emo15.gif אחות של תרזה , שבגלל קשיים כלכלים נלקחה לאיזשהו דוד/ה או משהו כזה לחיות שם . נראה לי . אני מה זה לא בטוחה.
../images/Emo15.gif אחות של תרזה , שבגלל קשיים כלכלים נלקחה לאיזשהו דוד/ה או משהו כזה לחיות שם . נראה לי . אני מה זה לא בטוחה.
נ נרקיסטית New member 5/10/05 #6 היא גדולה יותר מאנטוניו החתיך? ועל מה פילאר חשבה שהיא קראה לה "פלומה?" נדמה לי היא הייתה בסטלה אחרי הלידה אז היא קראה לה ככה
היא גדולה יותר מאנטוניו החתיך? ועל מה פילאר חשבה שהיא קראה לה "פלומה?" נדמה לי היא הייתה בסטלה אחרי הלידה אז היא קראה לה ככה
S self society New member 5/10/05 #7 ../images/Emo15.gif אמממ לא יודעת אם היא גדולה יותר ממנו . ואנטוניו חתיך? וחח שיעשעת אותי .
נ נרקיסטית New member 5/10/05 #9 שלא נדבר על הגופה שלו../images/Emo99.gif יאללה אהבתי ת'פרק שהוא וכל הסטלנים האחרים רדפו אחרי שרידן שעשתה הליכה בשינה שלה אז בראיין הזה היה בבוקסר
שלא נדבר על הגופה שלו../images/Emo99.gif יאללה אהבתי ת'פרק שהוא וכל הסטלנים האחרים רדפו אחרי שרידן שעשתה הליכה בשינה שלה אז בראיין הזה היה בבוקסר
D darklighter New member 5/10/05 #22 ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif
S self society New member 5/10/05 #10 ../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo15.gif objaction .
I I n n u e n d o New member 5/10/05 #16 זה שם ספרדי../images/Emo3.gif מה פלומה נראה לי זה יונה אני לא סגורה על זה......
נ נרקיסטית New member 5/10/05 #18 ילדים לא יוצאים מהתחת.. הם יוצאים מ............. <משתעלת אחממממ אחממממ>