שואלת גם פה

1אמאלה

New member
שואלת גם פה

ילד בן שלוש גמול כמעט שנה,מרטיב ולא אכפת לו מס' רב של פעמים ביום,בלילה לסירוגין. בשבועיים האחרונים עושה גם קקי בתחתונים (ומכריז על העניין בשמחה) לכל הכייף הזה נוספת תופעה שהוא מבקש להיות תינוק ולשים טיטול ומנסה לינוק ממני(אני לא בהריון,אין מישהי קרובה בהריון והילד ינק עד גיל שבועיים אז אני לא יודעת מאיפה זה בא לו) עשינו בדיקת שתן שיצאה תקינה, אורולוג שהיינו אצלו היום (במעקב אחרי ברית חלקית שנעשתה לו) אמר שהכל תקין על פני השטח ונדמה לו שזה פשוט לא בתשומת לב שלו אבל ליתר ביטחון שלח לבדיקת דם לתפקוד כליות ואולטרסאונד של השלפוחית. הגננת של הילד אמרה לי היום בטלפון "אני מקווה שזו בעיה רפואית אחרת זה ממש בעיה שבורח ככה". אני ההיסטרית? אני מגזימה עם הבדיקות והילד נורמלי? צריך להחליף גננת והכל יסתדר?.... ומה עושים עם הקקי הזה?זה לא בורח לו! הוא לגמרי מודע שהוא עושה קקי,הוא שר תוך כדי ואז מכריז בשמחה-עשיתי בתחתונים,תחליפי! כעס לא עוזר ענישה לא עוזרת דיבורים טרם הזיזו לו.. עצות? HELP תודה אמאלה.

i r i t 24

New member
לפי מה שאני מבינה ממה שרשמת פה ככה לפחות

אני מרגישה זה שעובר על הילד משהו משהו או מישהו מציק לו לא טוב לו רע לו ולכן הוא מוציא את הכעסים האלו אני אספר לך דוגמא בן דוד שלי התחתן עם ברזילאית שגרה בברזיל ויש להם כבר בן אוטוטו בן 5 ואישתו והוא היו במריבה הוא חזר לארץ והיא והילד נשארו שם הילד שגבר נגמל מחיתולים וחייך והכל היה נפלא חזר לעשות פיפי בלילה וקקי וממש כיאלו בכלל לא גמלו אותו אמא שלו עובדת קשה ולא היה לה זמן לטפל בענייןו כך היא אמרה לי(אני אישית חושבת שילדים זה מעל הכל צריך להבין מה קורה להם ולמה רע להם) תמיד שהיינו מדברים איתם דרך המסנגר ורואים במצלמה הילד היה בלי מצברוח ממש עצוב וזה ילד שתמיד מחייך הוא כעס על אביו כי תמיד אביו היה אומר לו אני עוד מעט בא ומה ילד מבין מזה עוד מעט? בקיצור הוא חזר לחיתוליםפ הוא היה מדוכדך לא הילד שהיכרתי אחרי שאביו חזר לשם שדיברנו איתם וריאנו אותו במצלמה הילד חזר הוא קרן מאושר הוא חייך כל הזמן ולאט לאט הוא נגמל שוב אז מה שאני מנסה לומר לך אומנם אני לא מנוסה רק לפני ארבעה חודשים הפכתי להיות אמא
תבדקי מה עובר על הבן שלך תשמי לב לשינויים במצבי הרוח ותבררי עם הגננות למה הוא ככה בימינו אי אפשר לדעת לצערי הרב מה הולך בגנים כל שבוע אני שומעת סיפור על גננת שהתעללה וכו' שלא נדע המלצתי ללכת יום אחד בהפתעה לגן תנסי שהבן שלך לא ישים לב שאת נמצאת(זה קשה) פשוט תציצי מה הולך שם תעשי להם ביקור מפתיע ותשימי לב כי מדובר בבן שלך ואני מאמינה שעובר עליו משהו ולא טוב לו תנסי לדבר איתו לא לכעוס ממש לא כעס לא עוזר אלא עם חיבוק נשיקה תני לו להיפתח בפנייך מקווה שעזרתי במעט ושהכל יסתדר לטובה ושהבן שלך יחזור להיות ילד חייכן ומאושר והכי טוב לבדוק את הגן בו הוא נמצא המשך ערב נעים
אירית

tiger mom

New member
לא מניסיון

אבל כעס ועוהשים לא רק שלא עוזרים. גם מזיקים. בנושא הזה. משהו השתנה? אח חדש? אבא במילואים? יותר שעות בעבודה? מציקים לו בגן? סביבה חדשה? יכול להיות שזו דרך למשוך תשומת לב? אני עושה בתחתונים, כולם מסתובבים סביבי, כועסים אבל לפחות נותנים לי תשומת לב? פיפי בתחתונים לא שונה מלזרוק צעצועים/ להשתטח על הרצפה/ להרביץ וכו'. מה עם ספרים וקלטות על גמילה? מה עם שיטת פיפי פרס.

למעלה