שואלת גם כאן, אולי למישהי יש ניסיון

dogli3

New member
שואלת גם כאן, אולי למישהי יש ניסיון

דימום וחום השחר עולה?
ביוץ ב-8.4 (הפרשות, צוואר, חום השחר ובדיקה ביתית)
דימום ביוא"ב 9. מתארגנת ליציאה ופתאום מרגישה שמשהו נוזל ממני - הבנתי שהלך החודש. בדיקה מהירה - דם. בלי הכנה, בלי כתמים כמו בדר"כ. פשוט דם, כאילו נחתכתי באצבע.
למחרת הדימום מתגבר, ועדיין לא דימום אופייני לוסתות שלי. הרבה דם, חלק, בהיר יחסית.
עובר עוד יום והדימום ממשיך באותה מתכונת, והפעם נוספת עייפות מטורפת. כמה מטורפת? בשעה 17 כמעט נכנסתי למיטה.
אתמול הדימום נחלש מעט ועדיין דימום שאי אפשר לפספס, והעייפות עודנה - שנ"צ של 4 שעות מ-11 בבוקר.

איפה ה"בעיה"?
חום השחר לא ירד מתחת לקו החוצה, ואפילו עולה.
אני מבולבלת. תובנות?

dogli3

New member
או יוא"ב 13 או יו"מ 5 במחזור חדש.

יש לי הפניה לבדיקת בטא שאנסה לנצל. קצת מורכב לי להגיע לבדיקת דם בבוקר עם שתי הפיצקיות, אז חשבתי לחכות ל-18 טמפרטורות גבוהות.

Mis Anna

New member
לדעתי את בהריון

תעשי בדיקה ביתית אם לא יכולה לגשת לבדיקת דם

dogli3

New member
אם זה הריון, אני שניצל.

הדימום עדיין פה, גם הטמפרטורות הגבוהות. הבוקר כבר בדקתי בשני מדחומים שונים ושניהם דייקו ברמת מאית המעלה, אז המדחום לא תקול.
&nbsp
אני מרגישה שאני לא מכירה את הגוף שלי :(
בדיקה ביתית אוכל לבצע ביום שני. אנסה.
&nbsp

Mis Anna

New member
יקירה

הריון יכול להתחיל בדימום, אז זה לא נדיר.
אם לא היית עוקבת באדיקות הייתי אומרת לך שאת בוודאי שלא.
אז החום לדעתי לא משקר, היה אמור ליפול כבר מתחת לcoverline בשלב זה.
אגב אם יש ברשותך בדיקת ביוץ נסי לבצע אותה, אם תצא חיובית גם זה מחזק לכיוון הריון.

dogli3

New member
החום משגע אותי :(

היום ירד, עדיין 0.15 המעלה מעל לקו החוצה, התעוררתי לשלולית של דם. נבהלתי וניגשתי למיון נשים - הא"ס יצא נקי. אני ממש חוששת מהריון חוץ רחמי.
תוצאה של בדיקת בטא תגיע בקרוב, והאמת? אני מקווה שהיא שלילית וזו רק וסת מוזרה שלא נגמרת. אם תצא חיובית, אכנס ללחץ וארוץ לרופא שלי.

Mis Anna

New member
באולטרסאונד

לא יראו משהו בשלב זה. וזה טוב שיצא נקי קצת מעודד לגבי הריון מחוץ לרחם.
יכול להיות שהיה ניסיון של הגוף ונפל.
מחכה איתך לתוצאות.

dogli3

New member
לזו הכוונה ב"נקי" - אין הריון חוץ רחמי.

גם הרופאה העלתה את ההשערה שהיה הריון ונפל. זה לא מסתדר עם הדימום שהוא מאד... מאד חלק.
בוסת רגילה שלי אפשר להבחין בקרומים וצברי תאים אחרים. הפעם, 6 ימים של דימום חלק לגמרי, יחסית בהיר, עם אופי קבוע. לא התחיל בכתמים והלך והתחזק אלא פשוט קבוע. הוסתות שלי נמשכות 5 ימים עם דפוס קבוע של הכתמות חומות-דימום חלש-דימום חזק-דימום בינוני-הכתמות.
&nbsp
אתרום את הגוף שלי למדע : )

Mis Anna

New member
ממה שאני רואה במדידות

הייתה לך ירידה ואז עליה בסביבות תחילת הדימום, לדעתי אכן מדובר בהשתרשות.
הדימום הזה לא מעודד ממש אם הוא אכן טרי ככה
בכל מקרה היו דברים מעולם.
הבדיקות יאירו על המצב

dogli3

New member
יש ירידה בחום כשמתרחשת השתרשות?

לא נתקלתי באזכור לתופעה בספר.
יש לי תחושה שמחר הטמפרטורה תקרוס ותסתום את הגולל.
בכל מקרה אגש לרופא שלי בשבוע הבא כדי לבדוק מה קורה בגוף שלי. 3 מחזורים וכולם עם שלב לוטיאלי קצר מדי בשביל להחזיק הריון.

Mis Anna

New member
כן

יש מושג שנקרא implantation dip
מוזמנת לקרוא עליו. בגדול זה אומר שתהיה נפילה קצת בחום ואז אחריה עליה. ובזמן הנפילה יש השתרשרות. לפעמים הנפילה היא מדידה אחת שנופלת מתחת לcoverline

dogli3

New member
מעדכנת - בדיקת דם שלילית.

לגמרי מרגיע שלא מדובר בהריון מחוץ לרחם או הריון שנפל.
מקווה שהדימום הזה ייפסק בקרוב כי הוא מחליש אותי.

למעלה