שואלת אותכם.......

l o v e u2

New member
שואלת אותכם.......

לא רוצה להגיד אם יש או אין אלוהים בעולם! לא רוצה לחשוב על איך נברא העולם! לא רוצה לדעת מה גרם לשואה! לא רוצה לדעת מה מצב המדינה! לא רוצה לעצום עניים לעד! אני פשוט רוצה שיהיה רק טוב! אני פשוט רוצה לפתוח עניים ולגלות שטוב!! אך כל פעם שאני פותחת עניים משהו חזק בעל כוח גדול תמיד מראה לי שרק רע..שאין דרך טובה!! אז אני שואלת אותכם רק אני חייה ככה או שגם אתם?????????????????

בתשבע

New member
גם אני שואלת...

לא רוצה לדעת כמה כסף נכנס לי מהמשכורת בחשבון הבנק שלי! לא רוצה לדעת כמה שקים כבר נפדו מהמשכורת שלי לא רוצה לדעת כמה מסגרת האשראי שלי.... אני פשוט רוצה לכתוב כמה שקים שבאה לי... להכנס לבנק ולקבל חיוך מהמנהל... האם זה אפשרי????????

l o v e u2

New member
את החיוך אפשר לסדר../images/Emo9.gif

אם לא אני אתן לך חיוך....

asaf2000

New member
עונה לך......

אולי רע לך כי הקב"ה מנסה לעורר אותך שתראי שהוא קיים ומחכה לך שתתקרבי אליו ובמקום זה את לא רוצה להגיד\לחשוב\לשמוע....

shimrit63

New member
יקרה שלי הכיס פתוח והיד רושמת

וכל מעשיך בספר נכתבים יש דין ויש דיין וכל מה שמקבלים בעולם הזה צריכים לתת דין וחשבון עליו תחשבי על זה!!! הלוואי שהיינו יכולים לקבל מה שרוצים כי אז לא היינו בכלל מתפללים לבקש בקשה מבורא העולם לא היינו זקוקים לכלום והיינו אוכלים אחד את השני!!! בורא עולם ברא אותנו חסרים בשביל שנבקש ממנו חסד והחסד של בורא עולם הוא חסד של אמת ללא תמורה.

l o v e u2

New member
לא הבנתם אותי

אני מבקשת ותמיד קורה ההפך... כל בקשה מתגשמת כנגד למה?

פראזניק

New member
תורה מח ליקו"מ...

אומר רבינו: "כשאדם נכנס בעבודת השם, אזי הדרך - שמראין לו התרחקות"... ומה שצריך, על פי רבנו שם (ורבי נתן מבאר את זה בליקוטי הלכות בכמה מקומות) זה להתעקש ולהמשיך בלי לשים לב לכלום. משהו כמו "רבונו של עולם, אתה מנסה לרחק אותי? לא ילך לך! אני ממשיך לעבדך ולבקש ממך תמיד!" בהצלחה!!

דנהה33

New member
../images/Emo23.gif

אשה... בחיים לא נכנסתי לפורם, או משהו כזה, אבל עכשיו נכנסתי במקרה, וההודעה שלך היא הראשונה שפתחתי. אז החלטתי לכתוב לך. אני רוצה לשתף אותך בכמה אמיתות שלמדתי על החיים, יש לך את מעגל החיים שלך, ואת יכולה לשמש כקורבן בעולם הזה, או כמלכה. לפי ההתרשמות שלי, את בוחרת להיות קורבן - וחבל. במקום שאין אור- שם יש חושך. תמיד יהיו אנשים קשים, תמיד יהיה מוות, תמיד יהיה קשה ותמיד יהיה רע. אבל- תמיד תיהיה אהבה, תמיד יהיה אור, תמיד יהיו אנשים יפים, ותמיד תיהיה תקווה. הכול תלוי בך. הכול עניין של בחירה. את נותנת לחושך להשתלט עלייך? או את נותנת לאור לצאת החוצה ולהאיר מסביב? אני מקווה שתבחרי באור. לאהבה הזאת, לאור הזה יש שם...

l o v e u2

New member
תודה רבה לכולם.....

ןאני חושבת שאקח את זה לשומת לבי... ושוב תודה....

למעלה