שואה

foofi

New member
נשמע נחמד...../images/Emo13.gif

חשבתי משו יותר דיבורים... אבל תודה בכל מקרה!=]

Hadas B

New member
מהצופים

אם זה לא עובד, אז זאת הדרך הארוכה-תקלידו שואה בחלון החיפוש.שימו לב יש גם קובץ ב"חדש במרכז ההדרכה"

JewishHamster

New member
נוע"ם

נוע"ם זה נוער מסורתי (נוער עני מאוד, נוער ערבי מתאבד, נוער עדי מושקוביץ...... אבל נוער מסורתי), וזו תנועת הנוער של התנועה הקונסרבטיבית. לא הרבה מכירים אותה, ולרוע המזל אין לה סניפים בכל הארץ, אבל באמת שזו תנועה מדהימה, שעושה המון עבודה ערכית (יהודית ואוניברסלית) אצל מסורתיים וחילונים כאחד, ומקרבת אותם למסורת ישראל בדרכי נועם. ואם זה מעניין אתכם קצת יותר, אתם יכולים להכנס לפורום של התנועה פה בתפוז (לא לשלוח הודעות בשבת!) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=328&pass=1 או לפנות אליי באייסיקיו המפורסם בדף האישי שלי. שבת שלום ומועדים לשמחה, אריה

fleaboy

New member
בתור אחד שהיה בנוע"ם...

היה פה נוע"ם כשהייתי קטן והייתי חניך הרבה זמן וזאת תנועה ממש לא פעילה ואין לי מושג מה הערכים שלה והכל אבל אולי זה רק פה בנטף שהיה קן חלש...

fleaboy

New member
זה לא קשור

נוע"ם היא תנועה מסורתית... גם אני הייתי שם ואני לא שומר שבת פשוט בפורום שלהם, כדי לכבד את הדתיים הם מבקשים לא לכתוב בשבת הם לא מצפים ש"יכבו" את האינטרנט בשבת... והוא לא חייב ליהיות דתי

JewishHamster

New member
נכון

אני, כמו הרבה חבר'ה בנוע"ם, לא שומר שבת. אבל התנועה, כשתנועה, שומרת שבת - לכן הפורום גם שומר שבת.

שקסי

New member
מאיפה אתה???

אני גם הייתי פעם בנו"עם... ברעננה.... למדתי בבי"ס תל"י בהוד השרון... אתה בטוח מכיר...

JewishHamster

New member
בוודאי...... רוב החבר'ה מהוד השרון

הם מהכיתת תל"י (תגבור לימודי יהדות), שזו תוכנית שהתנועה הקונסרבטיבית הקימה ומפעילה. אני פשוט אף פעם לא זוכר מי מאיפה.....
אני מחיפה, ופה לרוע המזל התוכנית של כיתות תל"י התבטלה (אני באמ תלא יודע למה) ולכן נורא קשה לגייס חניכים.... תאכלס רו החבר'ה ששומעים "נוער מסורתי" ישר מפתחים אנטי.... זו גם היתה התגובה הראשונית שלי... מימונה שמחה לכל המושבניקים (חחחח יש בכללל מושבניקים מרוקאים?), אריה

כחילה

New member
בטח שיש מושבניקים מרוקאים../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שקסי

New member
איזה יופי!

זה לא כיתת תל"י זה בי"ס... וכן הוא בהוד- השרון ואם תגיד לי באיזה כיתה אתה אולי אני יזכור מי היה בשכבות האילו... (לא הייתי בנועם מאז כיתה ז בערך..) ונ"ב יש המון מושבניקים מרוקאים...! אני עושה גרעין בשלושה מושבים שלמים שהם מרוקאים גאים!

JewishHamster

New member
חחח סליחה, אני תקוע עם סטרוטיפים

יותר מידיי אסוציאטיבי אצלי ההשלכה בין מושבניקים לשמאלנים ואשכנזים
לא שרע להיות שמאלני אשכנזי....
אבל גם מרוקאי ימני זה מוצלח פלוס
שכבת י"א.... ואני מאמין שמאז כיתה ז' המוןם השתנה..... בי"א בחיפה מאז כיתה ז' (ולמעשה, מאז כיתה ט') נותרו 2..... המשך יום כיף, נקי מסטראוטיפים ומלא באחדות ישראל, אריה

למעלה