שואה זה
?

שואה זה ../images/Emo32.gif? ../images/Emo10.gif

יש לי מחר מבחן בהסטוריה [בטח חלקכם כבר יודעים את זה..] ואני פשוט לא מסוגלת ללמוד את זה, אני מנסה לשתות קולה כדי לא לבכות
. אוף,הסטוריה זה כלכך רע. אנשים עברו את השואה ואנחנו עוד צריכים לזכור ולהפנים את מה שהם עברו.. אני יושבת ומנסה לקרוא ולהבין ופשוט מזדעזעת.. זה התחיל שאמרתי "לעזאזל" וכאלו..על כל הזוועות... וזה מגיע למצב שאני פשוט לא יכולה לשבת ולקרוא את זה,זה כל כך מזעזע.
כל ההשמדה והכל. כלכך עצוב לי רק מלקרוא את זה, אין לי מושג איך אני אעשה מחר את המבחן הזה..

eynav16

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifנחמה|

אמ... אולי תדברי עם המורה שלך ותסבירי לה?? הייתי מאוד רוצה לסוע לפולין למרות שזה ממש קשה אבל לא יצא לי.. סתם כתבתי כי זה קשור...

קבלי חיבוק עידוד ../images/Emo24.gif

בסוף לא הייתי מסוגלת לקרוא את השלבים של ה"פתרון הסופי", פשוט לא יכלתי. ניסיתי לקרוא פעמיים והפסקתי באמצע.
ואני בקושי זוכרת משהו,למדתי עד ארבע לפנות בוקר...

|ניחום|

מאמי פשוט תשבי,תרגעי קצת,ותגידי שאין את חייבת ללמוד את זה-כדאי לדעת לעתיד ולדאוג ששום דבר כזה לא יקרה שוב!

../images/Emo51.gif לכם ../images/Emo13.gif

המבחן כבר עבר,סופסוף.
לא היה לי ציון אחד בשנה האחרונה שקיבלתי 60, אבל במקרה הזה וכל הלחץ שעבר עליי, אם אני אקבל 60 אני אהיה מרוצה מעצמי.
רק שאמא הרסה לי ואמרה "אפילו אחיך קיבל מאה בהסטוריה" יופי,אז אחי מושלם..

hila846

New member
חחח לא נורא אל תדאגי את תצליחי..../images/Emo8.gif

גם אם לא אז לא נורא מותר לטעות פעם אחת
זה לא ביג דיל..

../images/Emo45.gif נכון.

אני יודעת את זה, אבל מעצבן שאמא מתחילה עם ההשוואות... אני לא יכולה לסבול השוואות, זה עושה לי רע. וזה עושה לי לבכות
.
תודה לך

ממממממממממממ../images/Emo110.gif

תקחי את האפילו בתור מחמאה אלייך.. כי זה אומר שאת תמיד הטובה..:) ואת יודעת שחברה שלי אמרה משו ממש נכון? אני יודעת שלי זה לא יעזור, אבל לה זה כן עזר.. אם ציונים מבאסים אותך, אז אל תתיחסי אליהם.. את יודעת שאת יודעת את החומר? סבבה. את לא צריכה יותר מזה. וזה נכון.. באמת

זיוו2

New member
../images/Emo24.gif

מאמי אל תדאגי את תצליחייי...!! מבטיחה לךך אל תיהיה עצובההה פשוט תשבי ותנסי לקרוא את זהה וזיהו...

יש לי פטור מכל ההרצאות על השואה../images/Emo10.gif

אני ממש ממש רגישה לזה... מתחילה תמיד לכאוב לי הבטן אחרי ההרצאה ואני נכנסת לדיכאון... לא סתם לדכאון.. זאתם אומרות אני בדיכי. .כאילו ממש אני לא יצאתי מהמיטה ורק ביכתי במשך שבוע
מאז שמעתי הרצאה אחת... והיא גם לא עשתה לי טוב.. כאילו לכולם היא לא עושה טוב מן הסתם
אבל ברגע שזה קשור לבריאותשלי..., אני לא יכול לשמוע את ההרצאות
מקווה בשבילך שתסתדרי
הדס

את כזאת מתוווווווקה ../images/Emo24.gif

זה בסדר, היום ראיתי סרט על השואה והתחלתי לבכות, וכל פעם שמדברים על השואה אני מנסה כמה שפחות לקחת ללב,אבל לפעמים זה לא מצליח.. אחרי הכל,כולנו בני אדם..
ואת מותק של ילדה
ועבר הכל בסדר,העיקר שעבר

על זה אומרים:"היה טוב וטוב שהיה"

לא ככה
וגם מוווווווווווווווווותק:]] שמחה בשבילך מאמי
ואני מזה פוחדת מכל הסרטים האלה על שואה אני מתכסה מתחת לשמכה ורק שומעת

../images/Emo24.gif

ייאלה,בואי נעבור נושא.. עוד שניה ואני אתחיל לבכות רק מהשרשור הזה... חח,משהו מצחיק- בפורום שאני מנהלת [של ליאל] עשיתי שרשור אסוציאציות ועשיתי מן מלחמה שכזאת עם עוד ילדה בפורום,בקיצור,אני מסתכלת על זה וזה כלכךךךךך מצחיק...מאירוויזיון הגענו לכותל..ועכשיו אפילו הגענו ל"גהה" [מאסוציאציה של משוגעים..]יוו,זה כל כך קורעע..

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני זוכרת שהגענו בבית של חברה שלי מ"מים" (מים ששותים מים כמו שזה נשמע
) ל"זינה הלוחמת"
(הסדרה המוזרה הזאת
)

למעלה