שואב אבק מאכזי

מיה 10

New member
שואב אבק מאכזי

שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל המלצות לגבי חברות התקנה של מערכת שאיבה מרכזית. פנו אליי מחברת 'סנטרל ואקום', אך אני שמעתי המלצות רק על 'שאברב'. האם יש הבדל כלשהו בין החברות (עדיין לא קיבלתי הצעות מחיר)? תודה מראש.

ככה לא מקפיצים.

צריך בתוכן 11 תווים או משהו כזה. הודעה ללא תוכן לא קופצת. ולעניינך: אני מציעה לך לחפש בארכיון הפורום, מידי שבועים-שלושה נפתח פה דיון בעניין ונדמה לי שכל התובנות כבר נכתבו בדברי ימי הפורום...

בינא

Member
משהו שלא צריך, עולה הרבה ולא שווה את המחיר

לא חשוב מה שם החברה, כולן אותו דבר ולכולם מנועים שמיוצרים בסין... במחיר ההתקנה ניתן לרכוש 20 שואבי אבק מהטובים. כאב הגב הנגרם מסחיבת הצינור ובעיקר הטלטלות שלו מחיבים פתיחת ביטוח רפואי פלטינום זהב ורצוי גם להכיר רופא טוב לגב. לא חוסך זמן ובבניה קונבנציונאלית זה סיוט להתקנה ויותר מכך, סיוט לבצע תיקונים. מאוד לא מומלץ להתקין. מסוג הדברים שמי שהתקין ממליץ בחום כי למה שרק הוא ידפק? פעם אלו שקנו "קונטסה" (סוג של רכב) עשו את זה לאחרים... המלצה: קנו שואב אבק תעשייתי טוב ללא שקיות. הוא חזק, אמין, שואב כמו שד וטוב גם להכי אלרגיים ומצוין לשאיבה של שערות חתולים וכלבים. עולה 1,000 שקל ומחזיק 10 שנים ויותר.

nir ariel

New member
אני ממליץ בחום על סנטרל וואקום

אפילו ג'קי בן זקן ממליץ בחום ולראיה - קנה את החברה לפני שבועיים וכפי שאתם יודעים ג'קי לא יבזבז את כספו על סתם חברה. לי חשוב איכות, שירות, ואמינות וסנטרל וואקום נותנים לי את זה. לפרטים נוספים: צרי קשר עם חיים המשווק שלהם (באיזור המרכז) ותוכלי לקבל פרטים יותר מדויקים על היתרונות שלהם, 054-8060856. או ליוסי (באיזור הדרום) 054-8060858 בברכה ניר אריאל יועץ בניה

למעלה