שה"ש-
That I Would Be Good

Rוית

New member
שה"ש-../images/Emo41.gifThat I Would Be Good../images/Emo41.gif

ובכן, הנה מתחילה לה הפינה הראשונה של שה"ש (שיר השבוע), לאחר שכמות מספקת של אנשים הסכימה לעניין.. That I Would Be Good
That I would be good even if I did nothing That I would be good even if I got the thumbs down That I would be good if I got and stayed sick That I would be good even if I gained ten pounds That I would be fine even if I went bankrupt That I would be good if I lost my hair and my youth That I would be great if I was no longer queen That I would be grand if I was not all knowing That I would be loved even when I numb myself That I would be good even when I am overwhelmed That I would be loved even when I was fuming That I would be good even if I was clingy That I would be good even if I lost sanity That I would be good whether with or without you
שיר טהור, שקט ומהמם-מה אתם חושבים עליו? תשרשרו לפה כ-ל מה שאתם מוצאים קשור לשיר-פירושים שלכם, דברים ששמעתם שאלאניס אמרה בהקשר לשיר, תמונות, ומה לא, הכל פתוח לכם! בקרוב מאוד יעלו הורדות הקשורות בעניין!

AlanisJunkie

New member
אני שמח להתחיל ../images/Emo13.gif

אוקיי, אז מי שלא ידע, באחד הפרקים של דוסון קריק השיר הזה נוגן אין ספור פעמים.

moriss

New member
אני חושב...

שהשיר מדבר על הפחד מכשלון! בכל זאת הוא נכתב אחרי ההצלחה המאסיבית של JLP! הוא מדבר על הפחד של אלאניס מכשלון, גם בחיים הציבוריים; קריירה, "מחסום הדיסק השני" והצלחה בכלל וגם מההיבט האישי; חיים, זוגיות, הורות, זקנה... אני מאוד מזדהה עם השיר (מי לא???) כי אני חושב שלכולנו יש פחד בסיסי מכשלון, בכל דבר שאנחנו עושים, ומכשלון בחיים בפרט (מה אם בחרתי בקריירה לא נכונה? האם אני עושה את הבחירות הנכונות? מה יקרה לי בעתיד אם לא אבחר נכון?) יש כאלה שאצלם הפחד מכשלון הופך לפוביה ומשתק אותם, למזלנו, אלאניס לא נתנה לזה לקרות לה, אלא פשוט כתבה על זה שיר!

Mr Freeze

New member
טוב... אז פרט טריוויה אין לי...

אבל אני הכי מזדהה עם השורה That I would be loved even when I´m not myself. לדעתי, ואולי זה מובן מאליו, השיר מדבר על איך שהחברה רואה אותנו, ומנגד, איך שהיינו רוצים שהחברה תראה אותנו. כולנו היינו מעוניינים להראות תמיד במיטבנו, אפילו כשאנחנו לא. לי, לצערי, אין את הכשרון הזה. בר.

Rוית

New member
למעשה השורה הולכת

That I would be loved even when I numb myself, אבל זו טעות נפוצה, numb וnot נשמעים זהה, גם אני התבלבלתי ככה בהתחלה.. אבל אני מסכימה עם הפרושים שלכם, ואני כמובן מודה לכם שאתם משתתפים
!

infatuation

New member
ממ..

אני הכי מתחברת בשיר הזה למשפט: That I would be good even if I lost sanity. בעיקרון מה שאני הבנתי מהשיר זה שהיא מבקשת מה שבעצם כל אחש מבקש וזה שתמיד תהיה בסדר, לא משנה מה יקרה, תמיד תהיה בסדר. אולי מבחינת חברה או משפחה אפילו הורים.

Mr Freeze

New member
אוי... יופי, אז מצאנו אבטיח!

וזה מזכיר לי שאני באמת צריך לעשות לעצמי טובה ו*לקרוא* יותר את הטקסטים. בר.

Me Happy

New member
../images/Emo41.gifThat I Would Be Good../images/Emo41.gif

טוב, כולם אמרו והסבירו בדיוק על מה השיר מדבר אבל אני רואה את זה מנקודה שונה במקצת. אני חושב שהשיר מכוון יותר להורים שלה/שלנו שלוחצים עלינו להיות טובים ומוצלחים. אני אהיה טובה ואהובה אפילו אם אני אשאר בבית חולה, אשמין, אאבד את היופי שלי ואפילו אם אני אתנהג בצורה דביקה (clingy), כלומר, אתעלק עליכם. השורה האהובה עלי היא: that I would be great if I was no longer queen תאהבו אותי אפילו אני כשאני אתבגר ולא אהיה ה"מלכה" שלכם יותר. השיר מדהים בכנותו, כבר אמרתי

symptoms

New member
../images/Emo42.gif

אני ממש אוהבת את השיר הזה ומזדהה איתו השורה האהובה עלי היא that I would be good even if i did nothing כי לפי דעתי היא מדברת על כך שכולנו בעצם רוצים שיקבלו אותנו בתור מה שאנחנו ומי שאנחנו ולא רק בגלל דברים שאנחנו עושים ושגם אם לא נעשה כלום אנחנו רוצים שיאהבו אותנו אבל כל השיר מדהים

I Was Hoping

New member
מדהים שאף אחד לא אהב את השורה שלי

שלדעתי היא הגורם הכי עוצמתי להתפרצות בבכי בשיר הזה: That I would be good Whether with or without you שזה לגמרי נכון, זה ממש חשוב להישאר עדיין בסדר גם אם לבד... זה גם נורא עצוב. שיר גדול, ללא ספק.

j u n k

New member
השיר הכי שבעולם

היש שיר טוב מזה? האמת היא שזה השיר שגרם לי להתאהבות מוחלטת ביצור שקוראים לו אלאניס. פשוט מהמם.. אני עם הילה בשורה בהחלט.

תורי...

אחד השירים באמת הכי טובים של אלאניס. היא שרה את השיר הזה עם הרבה עוצמה (בשקט...) ועם רגש ע-צ-ו-ם... אני לא מאמין שהשיר הזה הוא לא בין הפייבוריטים אצל כולם. גרסת הסטודיו היא הכי טובה מכולן מהרבה רמות מכול שאר הגרסאות. השורה שלי בשיר המדהים הזה היא: that i would be grand if i was not all knowing שורה ממש מתאימה לעולם הזה. השורה הזאת כאילו אומרת שהיא תרגיש נפלא אם היא לא תדע את כל הדברים, כי במציאות כמו שלנו באמת לא צריך לדעת את כל הדברים בעולם. השורה הזאת אהובה עליי גם במבחינת הלחן שלה.

Rוית

New member
נפתחה גלריה לשיר השבוע!

שימו
, שימו
נפתחה הגלריה לשיר השבוע, כרגע, יש בה שתי תמונות ובקרוב חלק מהדמו של TIWBG להורדה! (שימו לב, לשינוי בשורה "That I would be good even when I am overwhelmed"), לצערי זה לא כל השיר, כי האינטרנט שלי לא רואה את זה לנכון להעלות את הגודל של השיר לשרת של תפוז ואפילו עם הקטע הקטן יותר הוא עושה בעיות, אני מנסה כל הזמן...
אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף לגלריה, אתם מוזמנים לשרשר לפה (אם זה תמונות קשורות), או לפנות אלי או אל יוסי שנשים בגלריה (אם זה סירטונים שיש לכם)

רוית!יש לי הרבה דברים מעניינים!

יש לי מלא סרטונים\שירים של TIWBG שכדי להשים בגלריה. אלה ה רק חלק: That I would be good VH1 storytellers ממש גרסה טובה!!!!! פשוט מצוינת!! יש בה את אותו רגש (ואפילו אולי יותר!) מהסטודיו..חוצמזה הדבר המיוחד הוא ה- 40 שניות שהיא מדברת על השיר. אז זה קצת כדי. That i would be good live in israel הגרסה ל-TIWBG שאמורה להיות הכי קרובה אלינו. That I would be good Unplugged סרטון מהאנפלאגד באיכות נורמאלית. That I would be good Jay Leno 1999 מה שמיוחד בגרסה הזו היא שבכל השיר יש מן הד לאלאניס..וזה יכול להיות לפעמים נחמד. בכל אופן יש לי גם את הראיון עם ג´יי לנו שהוא 3 דקות...שבו היא מדברת על הסרט "החדש" שייצא בקרוב - דוגמא.

Idomania

New member
באמת אחד השירים היפים שלה..

אני קראתי איפשהו שאת השיר הזה היא כתבה באמצע כל ההכנות לדיסק SFIJ וזה היה ביום שהיא לא יכלה יותר אז היא לקחה יום חופש וכשהיא הגיעה הבייתה היא פשוט ישבה וכתבה את השיר ולמחרת היא ערכה אותו עם הבן ההוא שערך איתה את הדיסק הזה וקודמו...(אין לי מושג איך קוראים לו!!)

עוד קצת פרטים...

בהופעה של VH1 - Storytellers היא אמרה שהיא כתבה את השיר הזה בארון שלה. היא אמרה שמלא אנשים היו אצלה בבית..פתאום היא גרשה (מלא קצת פרועה..בוא נגיד אמרה: "המסיבה נגמרה") את כולם, נכנסה לארון שלה וסגרה את הדלתות. והתחילה לרשום אותו...

למעלה