שה בת שלום (
)

ALiCiA SpInNeT

New member
שה בת שלום (../images/Emo16.gif)

והנה דיווחים מרעישים לסיום שבוע מרטיט זה: -מגזין 'פילטר' האמריקני החליט לשבת על ספל תה עם האדון ליאם-אני-לוהט-גלאגר, (זאת, כמובן, מפאת היותו כה פופולרי ונחשק at the states), תוך כדי צליבתו בשאלות. למרות שבמקרה של ליאם אין צורך להפעיל לחץ, מספיק שתפתח את פיך בצורה שאומרת "שאלה" ותקבל מטר שוטף של ניבולי פה. אם כן, גלאגר הצעיר לא בחל במילים והחל ללכלך על חבריו לסצינת הבריטפופ בבריטנייה, דה. לא נמלטו מחמתה של הגבה הזועמת: בלוק(שלושה לבנים ושחור)פארטי - "אלה הפותים הקטנים שכשאני פותח עיתון, אני רואה שהם מלכלכים עליי! שבוע לפני שהם העלו לי ת'סעיף, אני פותח את העיתון ושם בלוק פארטי קוטלים אותי! וזה בסדר. אתם תלכלכו על הלהקה שלי, אבל אז כדאי שתהיו מוכנים לקראתי (פאקינג) רודף אתכם. "אבל לא יותר מזה. זו פשוט שנאה מזורגגת של המוזיקה אחד של השני. אבל אלה החיים." פרנז פרדיננד - כןכן, האמת לאמיתה - "אני לא שונא אותם. אני פשוט לא אוהב את המוזיקה ואני חושב שהוא נשמע כמו הבחור ההוא מRight Said Fred(גיי-איימטוסקסיפורמיילאב-גיי). וזה הכל. אם לזה אתם קוראים קטילה, אז שאלך להזדיין. אתם לא רוצים לדעת מה דעתי האמיתית המחורבנת עליהם." בנושא הסצינה הכללית בבריטנייה עכשיו, הוא ממשיך: "קשה לי לזכות בבריטנייה כשאני לא אוהב את הלהקות שאני מתחרה בהן. זה קשה לי להתנהג כמו 'אה, בלוק פארטי, זה פאקינג נהדר!'. הם ערימת זבל מזורגגת. הלהקה היחידה שאני אוהב היא קאזאביאן. "יש את קינגז אוף ליאון, יש את הסטרוקס - אני מעדיף בהרבה להקשיב להם מאשר לבלוק פארטי המזורגגים ולקייזר צ'יףס המזורגגים גם כן. לפחות הם(השניים מלמעלהלמעלה) נראים מגניבים." נפלא! -יוקו פיאט אונו התראיינה לאיזו תוכנית יחד עם פול מקרטני, על חייה עם ג'ון לנון ז"ל. בין שאר השטויות שהיא דיברה עליהם, ליאמי קיבול איזכור! - "אני אוהבת כשאנשים עושים קאברים לשירים של ג'ון. אני אסירת תודה לאומנים שמעבירים הלאה את המוזיקה של ג'ון ואת המסרים שלו. אני חושבת שזה מאוד מתוק שליאם גלאגר הושפע כ"כ ע"י ג'ון ורוצה לשאת את זיכרו במוזיקה שלו עצמו. אני יודעת שאנשים טוענים ששניהם דומים חיצונית, אבל אני לא אומרת שליאם נראה כמו ג'ון, אבל זה עדיין מאוד מתוק שהוא רוצה לשאת הלאה את רוחו של ג'ון." גבירותיי ורבותיי, יש לנו אישור רשמי, אפשר לסגור את הבאסטה. נתראה בשמחות.
(ותודה לאתר live4ever על אדיבותו, גם אם היה אדיש במקצת.)

WonderwallX

New member
חחח תשמעו כמה שזה מצחיק

בשורה התחתונה הבן אדם צודק, בלוק פארטי שווים לתחת ופרנז פרדיננד הם בדיחה, והקייזר צ'יפס פשוט אממ לא שווים כלום. קסיביאן הם באמת להקה טובה וכנ"ל הסטרוקס. ובקשר ליוקו, לא משנה מה היא אמרה, היא עדיין יכולה ללכת לחפש מי...^#^%

oasisssss

New member
מחורבן שכמותו. בלוק פארטי מעולים.

הם ממש נשמות, הגיטריסט שלהם הגיב לי למייל
חוץ מזה שהם צוחקים עליו בגלל שהוא ירד עליהם לפני מלא זמן...(האמת רק מאט צוחק עליהם, המתופף)

למעלה