שהחיינו!

שהחיינו!

הודות לADSL שהתקנתי לאחרונה יש לי שקע טלפון בחדר, והודות לשניהם אני יכול להיות מחובר לרשת כל השבת וכמו שאתם רואים, גם לכתוב את הודעתי השבתית הראשונה. הודו ליהוה כי טוב כי לעולם חסדו. אם החבר החבדניק שנמצא אצלי השבת היה יודע... הוא יודע שאני לא דתי, אבל עד כדי כך?!.. הלכתי על קביים יותר מקילומטר לביכ"נ של חב"ד לקבלת שבת. כדי להוכיח שאני מבריא ושאני יכול. אח"כ בסעודת ליל שבת שתינו כמו שצריך, מזל שאמא באה והחרימה באמצע את הבקבוק
. ועכשיו כולם הלכו לישון ואני יכול לחטוא בשקט בחדר הנעול שלי
. טוב, אחלה לילה. יונה המעכאלייל שאבעס בסייסער שדיניי קאָרייס

אחר

New member
א גרויסע מזל טוב../images/Emo49.gif

יודע שאני לא דתי, אבל לא עד כדי כך....אהבתי. מזכיר לי את כל החברים שלי שיודעים שאני חוזר בשאלה אבל כל פעם המומים כששומעים על עוד משהו שאני לא מקיים. [מה, אתה שותה נס אחרי ארוחה בשרית?] ואגב, אתה חייב סקילה ולא כרת. (ואת זה כבר קיבלת...
)

MAYA20

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif

יששש!!! אני מקווה לראות אותך גם כותב בשבת, והרבה! ובזאת נפתחת תחרות השטות לכבוד שבת קודש ע"ש ר´ דער רוסישער בן מסעודה.ולהלן שטות קטנה לכבוד שבת קודש : שמת לב לכך שהאיקונים השתנו? אין איקון של קונדום. האם זה אומר שבעוד תשעה חודשים יופיע איקון של תינוק?

MAYA20

New member
חלילה!!../images/Emo2.gif

איזו רוח שטות נפלה עליך ר´ אליהו? איך העזת להעליל על הנשמות הטהורות הידועות כצוות תפוז, כזו האשמה נלוזה, הרי ידוע לך שהחושד בקשרים לוקה בגופו.
עברה כפולה בצעת ר´ אליהו!! מילא חשדת בקשרים אבל גם ערבת הלבנת פנים
(וירטאולים) האם באמת עלה בדעתך שלא יושבים עכשיו אנשי צוות תפוז, כשראשם בכפות ידיהם מתמרמרים על העוול שנגרם להם? רק המחשבה שמישהו חושב שבגללם יוולדו תינוקות לא רצויים בעולם, שבגללם יחלו נשמות טהורות במחלות איומות....???? ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ איך יכולת לרמוז שתפוז מחנכים למין???? [גוואלט!!!]

למעלה