שד בעייתי...

_גלית_

New member
שד בעייתי... ../images/Emo5.gif

וזו ההיסטוריה: תומר יונק מלא, ללא שום בעיות מהיום הראשון, כבר 8 חודשים. כשהוא היה בערך בן ארבעה וחצי חודשים היתה לי דלקת בשד שמאל
, שטופלה בעזרת אנטיביוטיקה ועברה מהר. מאז ועד היום, מידי פעם יש לי כאבים (רק בשד הזה) שאורכים ממספר ימים ועד כשבועיים וחצי במקרה הכי ארוך. זה תמיד עבר לבד, כשאני מקפידה להמשיך להניק כל הזמן. הכאבים משתנים מידי פעם - מכאב בשד עצמו, מלווה באודם באזור הכאב, ועד כאב רק בפטמה עצמה (כמו עכשיו, למשל
). הכאבים נסבלים, אבל בהחלט מאוד מציקים, והייתי שמחה להפטר מהם אחת ולתמיד. בזמנו הלכתי לכירורג שד, כדי לסתור אפשרויות עגומות, בעקבות ההסטוריה הרפואית שלי (גילו לי גוש בשד לפני 3 שנים, שהוצא והיה שפיר), הוא בדק אותי, אמר שהכל תקין ואולי כדאי לשקול להפסיק כבר להניק. (שקלתי, והחלטתי להחליף את הרופא
) בקיצור, אשמח לשמוע את דעותיכן מנסיונכן. בתודה מראש אמא, תומר וציצי שמאל

דיאנה1

New member
הי גלית, ממליצה לך בחום להתייעץ

עם ד"ר לייבוביץ´ ממרפאת ההנקה באודים. מה שבטוח, היא לא תגיד לך להפסיק להניק! תרגישי טוב. ו - מה, תומר כבר בן 8 חודשים? איך הזמן טס.

היי דיאנה יש פה מקרה נדיר של../images/Emo6.gif

טלפאטיה- אותה הצעה שנכתבה בדיוק באותה שניה!

דיאנה1

New member
או טלפתיה, שזה באמת מאד נחמד... ../images/Emo13.gif

או שאין יותר מדי כתובות למי שרוצה יעוץ רפואי ממי שמבין בהנקה... שזה קצת פחות נחמד.

zimes

New member
או שאנחנו כאן מכירות את אותם אנשים

וזה קשור לכך שהכרנו באותו מקום... לכן חשוב: להביא הנה בנות ממקומות אחרים.

ברור ששניהם נכונים...../images/Emo6.gif

ובאשר לנחמד- ובכן זה מאוד נחמד שיש לפחות מישהו אחד שמבין בהנקה!!! כשילדתי את אריאל לפני 6 שנים לא היה אף אחד ותאמיני לי שחיפשתי בנרות, במצב שהייתי... כשמצאתי סוף סוף מישהי מלה לצ´ה אז כבר היה כמעט מאוחר מדי וגם אז- לא פניתי אליה בכל בעיה. וזו בדיעבד היתה שטות, אבל לא הבנתי שיש בכלל מענה לבעיה כמו דלקת בשד חוץ מ"תקחי אנטיביוטיקה ותסבלי". ומוטיבציה להניק היתה לי בשפע ואפילו התמיכה של המשפחה כולל בעלי שיחיה, שאמר לי כל יום כשבכיתי מכאב: טוב, אולי רק עוד יום אחד תנסי להחזיק מעמד?... מה שהיה חסר לי, זה מידע ועזרה מקצועית, בגלל זה החזקתי מעמד 3 חודשים בקושי. אז באמת "מעולם לא היה מצב המניקות טוב יותר".

zimes

New member
איזו אמירה מבעלך! כל הכבוד!

זה כל כך מחזק "תמשיכי עוד קצת" לעומת "יש בקבוק על השיש, כשתרצי תבקשי".

inbale

New member
נדיה באמת כל הכבוד לבעל!!

כשיש תמיכה כזאת בבית כל ההנקה נראת אחרת!!

אני ממליצה גם על ד"ר דינה צימרמן

שגם היא רופאת הנקה. יש לה קליניקה בירושלים. אנחנו פחות מכירות אותה, אבל היא מאוד נחמדה ויש לה המון ידע.

_גלית_

New member
תודה על ההמלצה... ../images/Emo13.gif

ירושלים קצת רחוקה מידי בשבילי. אבל, מחר אני נפגשת עם ד"ר ליבוביץ´ באודים, נקווה לטוב... ושיפסיק כבר לכאוב
...

ללכת לד´´ר ליבוביץ´, חד משמעי

מאוד מומלץ במקרים כאלה. לי אישית אין מושג מה זה יכול להיות, מה שכבר אומר שהתופעה נדירה
אז כדי להרגע ולהיות בטוחה שהכל בסדר, או שאולי אפשר לעזור במשהו ולשפר את המצב - בדיוק בשביל זה הקימו את המרכז באודים, לא?

למעלה