שדרים של כדורסל

סלים וארזה

New member
מנהל
שדרים של כדורסל
לאחרונה גיל ברק משדר המון משחקי כדורסל בערוץ הספורט כולל ליגה לאומית ו-NBA. מה דעתכם עליו?
איך הוא ביחס לניב רסקין שמשדר את מכבי ת"א ביורוליג ואת המשחק המרכזי בערב הכדורסל?
יורם ארבל משדר את משחקי ירושלים ביורוקאפ (ערוץ ONE), האם הוא פאסה?
ואם מזכירים דינוזאורים, אז אורי לוי משדר את המשחק המרכזי של ליגת העל בערוץ 1.

מה דעתכם עליהם?

Puskas

New member
הצוות הכי חביב זה אורי לוי וגור שלף
זה עובד יפה, שקט, בלי יומרות, אני אוהב את זה מאוד.
גיל ברק מעולה, מבין הרבה, יודע הרבה ומעביר את השידור בסבבה.
רסקה די מאוס.. לא אוהב אותו, סתם פאן בוי של מכבי ת"א.
ארבל טיפה פאסה אבל ערן סלע מאזן אותו אחלה.

DRORIKO8

New member
גור שלף מצויין
מבין את המשחק,לא מתלהם,לא מנסה לסגור חשבונות(למרות שיש לו לא מעט כאלה),יודע להיות שנון כשצריך.
אורי לוי הוא כמו הדוד האובר-נחמד הזה מליל הסדר,יותר מזה לא צריך להוסיף. מעדיף את רסקה עליו גם בהיכל השלום וגם באולם הפחים.

סלים וארזה

New member
מנהל
גור שלף בהתחלה היה בלתי נסבל
לקח לו זמן להשתחרר ולגלות את הידע שלו. דרך אגב, אם מדברים על פרשנים, אני מאוד אוהב לשמוע את אדלשטיין. הוא היובי בראון שלנו.

Nirwood

New member
הבעיה היא שהוא מתנהג כאילו השמש זורחת לו מהתחת...
ובתכלס יש לו זכות.

מבחינת נסיון הוא לא רואה את הפרשנים ממטר, והוא אומר המון דברים נכונים.

אבל לא תמיד כייף לראות אותו משתלח באחרים.

על בירנבוים ב"יציע העיתונות" אין לי בכלל מה לומר, הוא בנאדם מעצבן.

מבחינתי הצמד האולטימטיבי היה גרשון \ רסקין (בעונה שעברה צפיתי בערוץ 10 רק בשביל לשמוע אותם וויתרתי על הHD בערוץ 5).

עם שלף יש לי קצת בעיה כי הוא לא ממש אקטיבי, הפרשנות שלו מאוד מנומנמת.

Puskas

New member
ארז מעולה
משתמש בהמון מושגי כדורסל ומי שצופה במשחקים איתו גם לומד לא מעט..
Weak Side, Low/High Post, Pick n' Roll, Screen וכו'.. והוא מסביר את עצמו רוב הפעמים אז מי שלא ממש מבין מה המושגים הללו אומרים, לומד הרבה מאוד.
בגלל זה אני מחבב את שלף, גם הוא משתמש מדי פעם במונחים שכאלו ושמעתי כבר שאורי לוי שואל אותו לפעמים מה זה אומר בשביל הצופים.

סלים וארזה

New member
מנהל
הבעיה שלי עם אורי לוי
היא שהוא מתלהב מכל מהלך מוצלח נגד מכבי ת"א. כאילו מדובר בפרשן בית של ירושלים או כל קבוצה שמשחקת נגד מכבי ת"א. אני לא אוהד של הצהובים, אבל גם לא מייחל להפסד שלהם כפי שאורי לוי עושה. הייתי מעדיף שיהיה יותר אובייקטיבי.

Puskas

New member
אורי לוי זה אולד סקול
הוא העביר את רוב ימיו כשדר כדורסל בימים שמכבי ת"א שלטו לחלוטין ושכל הפסד שלהם היה כותרת בעיתון..
כנראה שהוא עוד לא ממש השתחרר מזה, שהוא עוד חי במחשבה של מכבי ת"א הבלתי ניתנת לעצירה ולכן הוא מגיב ככה..
לא הייתי זוקף את זה לחובתו יותר מדי.. הוא פשוט מימים אחרים :)

למעלה