שדרות יהודית...

wiper

New member
שדרות יהודית...

היי לכולם אני צריך את עזרתכם ואני מקווה שאכן תוכלו לעזור לי - אני מחפש לשכור דירה בת"א. רציתי לדעת האם שדרות יהודית נחשב מקום "נורמלי" לחיות בו? הצלחתי להבין כי מדובר באזור של מוסכים וכו'. האם סטודנט יכול לחיות שם בשקט וללמוד? שאלה נוספת - האם לא מסוכן להסתובב שם בלילה עבור בחורה? כל עזרה תתקבל בברכה. בתודה מראש

four seasons

New member
שד' יהודית, החלטה נבונה, זמן נכון..

שד' יהודית בשכונת מונטיפיורי לארונה החל מקום שצעירים רבים עוברים לגור לרכוש ולשכור דירות, לאחרונה עברו לשם אמנים/יות, שחקנים/יות וצעירים, רוח צעירה, בתי קפה קטנים, הליכה של כמה דקות לעזריאלי, ר"ח הארבעה, סנימטק ת"א ורחוב אבן גבירול, לסטודנטים היא נהדרת, אני לא יודע אם יש גינה ציבורית באזור, אני יודע שיש בית מרקחת, מכולת, בתי קפה והאזור מעורב של משרדים ומגורים, לגבי מוסכים ועוד זה באזור הצפוני של שדרות יהודית, אבל רחוב יהודית עצמו ומספר רחובות גובלים לו הם רחובות של מגורים מתחדש, לאחרונה נבנו שם מספר בינייני מגורים חדשים והיום נבנים שם עוד כמה, בכל אופן אני ממליץ לבוא פעם ביום ופעם בלילה ולהתרשם. עבדתי שם באזור בר"ח שד' יהודית עצמה עד לאחרונה, ביום ממש מקסים שם, אבל כדאי לבדוק בערב ולהתרשם בעצמך.

יש גינה ציבורית עם מתקנים לילדים

ברחוב מקביל, לכיוון עזריאלי. אבל כשיש השדרות, לא צריך הרבה יותר. מקום נחמד, למי שלא חייב הפופיק של המרכז.

למעלה