שדרוג build באורנג'

שדרוג build באורנג'

אחרי הדיון בשרשור הזה החלטתי לגשת לאורנג'. כאמור, הSGS שלי היה עם בילד A בעוד שמאז אורנג' עדכנו אותו מספר פעמים וכעת הם מספקים בילד D. מדובר בנוהל שעושים במרכז השירות, אך מוחק את כל פרטי המכשיר, כך שמומלץ לגבות דברים חשובים לפני-כן. אנשי קשר שומרים על מכשיר חלופי בזמן העדכון. רשמים עד כה? מעולה! אמנם לא החזרתי את כל האפליקציות והמשחקים שהיו לי אחד לאחד, אך הרוב, גם אלו שחשבתי שמאטים לי את המכשיר מאוד, עובדים כרגע בלי בעיה. חלק מהאפליקציות אפילו קיבלו נראות שונה משום מה (נגיד גוגל רידר, חדשות BBC ועוד כמה), אך לטובה. מאז העדכון עבר שבוע והמכשיר לא נתקע ולו פעם אחת, זאת לאחר שהיה נתקע לפחות פעם ביום אם לא יותר. הוא גם עובד מהר יותר וסך הכל העניינים השתפרו משמעותית. אסייג ואומר שעדיין מכשירים שראיתי עם רומים אחרים (PilotX) טסים לעומת זה שלי, אך המצב שלי כרגע הרבה יותר טוב מבעבר. מקווה שעזרתי לחלק מהנוכחים.

פגית

New member
איך אני בודקת איזה גירסה נמצאת על המכשיר שלי?

נקנה לפני שבועיים באורנג'... תודה. אני יודעת שחיוג *# 2222# מביא אותי לפירוט, אבל לא יודעת מה הכתוב אומר לי.....

אחד לפני אחרון

האחרון הוא jhjpd. לא יודע עם המעבר מ-C ל-D יהיה כזה משמעותי כמו מ-A, מצד שני, אני ממש לא מתמצא בתחום וההבדלים לא ברורים לי, כמו גם המושג עצמו של build. אני מכיר בתוצאה, זאת המפורטת בהודעה הפותחת. אם המכשיר קצת איטי ונתקע, אולי בכל זאת שווה לך לבצע עדכון. תחכי ותראי מה המומחים פה אומרים.

פגית

New member
נתקע קצת..

אורנג' היו שמחים לעדכן? ראו בך מתרד וניסוי למנוע ממך?

ממש לא.

טפלו בי כבכל האדם. אפילו עזרו לי. אם כבר עלה הנושא, אז אני חייב לציין שהייתה הרבה נכונות לעזור. לא ידעתי שצריך לגבות את הדברים ודאגו להביא "מומחה" SGS שיעזור לי, או במילים אחרות, רוב נותני השירות לא ממש מכירים את ה-SGS. מצד שני, הם לא טכנאים, אז זאת לא חובתם. לגבי השירות וזמן ההמתנה באופן כללי, אני חושב שלאורנג' היו שנים יפות יותר.

תוספת קטנה לנושא

לפי שירות הלקוחות של הכתומים הגירסה העדכנית היא ה JPC .. למרות שיום לפני התקשרתי והודיעו לי ש JPD כבר זמינה .. לא הגיע הזמן שאם החברות דוחפות מכשירי אנדרואיד כמו מטורפות , שיכשירו את נציגי השירות שלהן ?

קשה לי לומר

אני מסתובב עם סוללה גדולה מראש, עקב אותה ההתנהגות שערורייתית. מה שכן, אני שם לב שהגלישה מהירה יותר ואיכשהו ובמקומות שהיו בעיות חיבור, אין את זה יותר. שוב, זה לא כמו רום אחר, אבל לפחות מגרסת A זה שינוי משמעותי מאוד שמורגש כבר ביום יום. לא יכול להגיד כמה הבדל יהיה מ-C.

פגית

New member
אפשר פירוט על הסוללה?

אני מסתובבת לפעמים שעות בקמפוס ללא חשמל נוח וזמין. רכשתי מטען נוסף לפקל בתיק. אבל אשמח לדעת על האופציה של סוללה טובה יותר. כמו כן קראתי שלפעמים סוללות חלופיות מחזיקות יותר... תודה, חג שמח

המוצר הכי סול שמצאתי באיביי

משער שזה מוצר סיני כלשהו. אין לי אפילו מושג מה שם החברה. פשוט חיפשתי סוללה מוגדלת ורכשתי את הזול ביותר שמצאתי. אולי לא תחזיק שנים, אבל עד כה עושה את העבודה. לדעתי היא בגודל של 3500 MAH. שווה את החסכון בכאב ראש והמרדף אחרי שקע. מצד שני, מגדיל את המכשיר והופך אותו לקצת כבד יותר.

פגית

New member
תודה

חששתי באמת מהגדלת המכשיר והפיכתו לכבד יותר. האמת שאני תמיד עם מחשב נייד, אז מקסימום מחברים usb אם ממש חייבים

היה לי אותו סיפור עם N95

רכשתי לראשונה סוללה תחליפית גדולה פיזית וגם בקיבולת, אך דווקא לאחר תקופה גם סוללות בגודל סטנדרטי של המקורית הגיעו עם קיבולת גדולה והחלפתי ואכן מספק את הדרישה, נראה לי שגם במקרה של הגלקסי S יש בטח סוללות תחליפיות בקיבולת גדולה וגודל סטנדרטי. ומקסימום גם תוכלי לרכוש סוללה נוספת עם מטען סוללות או אפילו 2 כאלו בעד 10 דולר סה"כ.

פגית

New member
עכשיו אנחנו מדברים../images/Emo13.gif

מטען וסוללות נטענות זה פיתרון מעולה. אפשר קצה חוט באיביי של מה לחפש? רב תודות ודש...

פגית

New member
תודה../images/Emo140.gif

האם אין חשש שהסוללות יפגעו במכשיר? האם זה לא פוגע במכשיר שמכבים אותו ומחליפים סוללה לעיתים תכופות? זה נראה פיתרון מעולה, אנחנו בעלי עוד מספר מכשירים כאלה, כך שבכל מקרה נצטרך יותר מאחת..

למעלה