שדרוג שתל קוכליארי

miniMousemini

New member
שדרוג שתל קוכליארי

שלום וברכה, אני מושתלת נוקלאוס 24 (כן, הישן עם הקופסא שעל הגב) וזה נורא מכביד ומעצבן. אזי אני רוצה לשדרג זאת לשתל נוקלאוס 5 החדש שרק מאחורי האוזן. וזה עולה הון תועפות!! 25 אלף שח עם המיסים והכל. זה מלא כסף. יש למישהו רעיון איך כן אפשר לקבל מימון מהקופ"ח?? זה לא בסל.

צלף

New member
הצעות שלא ניסתי

1) לשכנע שהמעבד הישן לא עובד כמו שצריך - ואולי לשכנע שצריך תיקון ואז אולי תקבלי השתתפות קופה דרך החלפת מעבד... 2) לשכנע שמעבד שתל זה כמו מכשיר שמיעה - ולקבל קצת החזרים עבור מכשיר שמיעה...

bekol1

New member
עד כמה שידוע לי לא מקבלים מימון לשידרוג שתל

אבל הצעות של צלף נשמעות מסקרנות. מעניין לשמוע אם יעבדו. האם שמעת על מישהו שהצליח בצורה כזו לקבל מימון? אני אמנם בספק רב, אבל בסופו של דבר כל חברות הביטוח עובדות בשיטה של "צרחת- קיבלת". כך שאי אפשר לדעת...

miniMousemini

New member
לצלף היקר

תודה לך על הרעיונות. אכן נוספים המליצו לי כך. ויכול להיות שאני אנסה אותם. רב תודות.

שדרוג שתל

שדרגתי שתל לבת שלי לפני מספר שנים למכשיר החדש והוא מונח ללא שימוש בבית.היא לא מרכיבה אותו. לא יודע אם אפשר למכור לך.קנינו בטרדיס גת. יגאל 0544670249

miniMousemini

New member
תגובה ליגאל

ליגאל תודה רבה. לא תהיה לי גישה נוספת לאתר כי אני נוסעת הרחק לכמה חודשים ללא ציליוזציה. SO אני אשתדל ליצור אתך קשר בפלאפון שלך במקרה וזה יהיה רלוונטי. תודה שוב

למעלה