שדרוג מעיל עור

ס ו ס ע ץ

New member
שדרוג מעיל עור

הי,
היה לי מעיל עור ישן לרכיבה (קיבלתי פעם במתנה, במצב מצוין) עם ריפודים רכים במרפקים, בגב התחתון ובכתפיים. הבטנה הפנימית הייתה שלמה אבל הבד הפנימי של השרוולים הראה סימני עייפות והחלטתי שזה הזמן לשדרג אותו במיגונים קשיחים. קניתי מיגונים בברוש, ואיש חביב המתמחה במוצרי עור ("תמי", שינקין 51 בתל-אביב) תפר בטנה חדשה (העביר גם את הכיסים הפנימיים) ותפר גם כיסים עם סקוטש לכל המגינים. מחיר התענוג כולל מיגונים: 730 זוזים
המעיל במצב מצוין וסתם היה חבל לי לרכוש מעיל חדש ויקר. מובן שהאיכות אינה זהה למעילי עור של מותגים מובילים אבל בכל מקרה - מרגיש לי הרבה יותר בטוח לרכוב עם מיגונים אמיתיים.

anigodin

New member
באותו מחיר יכולת לקנות מעיל חדש עם מיגונים.

אמנם לא מעור, אבל חדש.
לא כל מעיל חדש צריך לעלות 1500 ש"ח.
יש גם מעילים ב-600-700 ש"ח שנותנים יופי של תמורה למחיר.
למעיל שהוא לא מעור יש תוספת אחת שאין למעיל עור - עמידות למים בלי הצורך ללבוש עוד מעיל נגד מים כשרוכבים בגשם.

ס ו ס ע ץ

New member
תודה, אבל...

מעיל העור הנוכחי שלי במצב מצוין. אני מאוד אוהב אותו ורציתי לשמור אותו אצלי כי הוא נוח ללבוש ולשימוש, וגם - רציתי לרכוב עם מעיל עור והשדרוג הזה נראה לי. כבר רכבתי איתו גם בגשמים והוא תמיד הוכיח את עצמו. הוא לא משום פירמה מפורסמת (אפילו כתוב עליו שהוא תוצרת ישראל), אבל בשבילי זה מספיק.

hofnoan

New member
אם זה תוצרת ישראל זה כבר טוב

אמן שהכל יעבור להיות תוצרת הארץ ונתחיל לתת ליהודים פרנסה במקום לסינים (וליבואן אחד ישראלי שעושה את הכסף על חשבון הפועלים שפוטרו מהמתפרה הישראלית שנסגרה)

למעלה