שדרוג גרסה ל 2.3

שדרוג גרסה ל 2.3

שדרגתי את הגלקסי ל 2.3 בחנות פרטית מאחר שהמכשיר היה נתקע 3 פעמים ביום ויש לי מספר שאלות בבקשה. הייתכן שאין זום במצלמה ? ואם זה נכון - האם יש פתרון ? אפליקציה מומלצת כלשהי. אני לא מצליחה להעביר שירים/צלצולים בין המכשירים ? הסוללה נגמרת לי מאד מהר...בקושי יום. האם יש פתרון לכך ? תודה !!!!!!

shlox

New member
תשובות בקצרה

1. אין זום באף סלולרי. הזום האופטי הוא אחיזת עיניים - והוא רק גורע מאיכות התמונה. כדאי להסתגל למה שיש. 2. מדוע אינך מצליחה? מה ניסית? קחי בחשבון שאת הצלצולים הקבועים במכשיר לא ניתן להעביר או למחוק שירים ששמת בעצמך אפשר לשלוח במייל, ב-Bluetooth או להעביר למחשב. 3. כן - לבצע כמה מחזורי טעינה מלאים: לפרוק את הסוללה עד הסוף, לטעון אותה לחלוטין כשהיא כבויה במשך כמה שעות, ולהשתמש שוב - כך 5-10 פעמים. את תחווי שיפור. בנוסף - להפחית בהירות מסך מהמקסימום, לכבות קישוריות כשלא צריך, לנטרל סינכרון מיילים / פייסבוק כשלא צריך. לוודא שאת נמצאת במקומות עם קליטה, מפני שבמקומות עם קליטה חלשה הסוללה נפרקת במהירות רבה יותר.

"הזום האופטי הוא אחיזת עיניים"

התכוונת ל : הזום הדיגיטלי הוא אחיזת עיניים.

תודה על התגובה...אבל לא ברורה לי הנסיגה לאחור

שדרוג תוכנה לא אמורה לשאוף ליותר ? למה חברה מורידה זום בכלל (לא משנה עוזר או לא) ולמה לא ניתן להעביר שירים בבלוטוס? בגרסה הקודמת ובכל הטלפונים כן ניתן. היה בין האופציות העבר ואז היה ניתן דרך בלוטוס / מייל / הודעה את זה לא מצאתי בגרסה הנוכחית! חוץ מזה, בלי קשר לשדרוג, רציתי בבקשה לבדוק עוד שני דברים. לא מצליחה להעביר תמונה ב MMS למרות שיש לי בחבילה, (אני בפלאפון ואחותי באורנג' וגם לא מצליחה) ולמה ב SKYPE לא רואים תמונה של מי שמדברים איתו ב LIVE ? באייפון כן רואים. לתגובתכם אודה מקרב לב

פגית

New member
כי סקייפ לא תומך בזה באנדרואיד

לגבי הזום- אצלי ב 2.3.3 זה עובד..

ת ו מ ס1

New member
ללא שום ספק

גם בגירסת הבטא של Pilotx קיים הזום הדיגיטלי. לחיצה על כפתורי +- בזמן הצילום כמובן.

ת ו מ ס1

New member
ברור שיש לך

זה כפתור ה Volume. יש להוסיף ולהוריד עוצמה של volume וזה גם מפעיל את ה zoom הדיגיטלי (המעפן). ואני מדבר על סמסומנג גאלאקסי אס, לא גאלקסי (זה מכשיר ישן הרבה פחות מוצלח).

הכפור של הווליום אצלי לא משנה את הזום וגם

ניסיתי להוריד אפליקציה של מצלמה וגם הזום לא משתנה. נראה לי ש"זכיתי" לגרסה משופרת.

פגית

New member
אני משנה את הזום עם האצבעות

בדיוק כמו באתרי אינטרנט....

פגית

New member
היה לך זום לפני השדרוג?

פשוט לכי לחנות ותתקני את המכשיר, בין אם זו בעיית חומרה או קושחה, החנות צריכה לספק לך מכשיר עובד לא?

הם אומרים שבשדרוג אין זום ולא ניתן

להעביר צלצולים כי חסמו את זה כדי שהמכשיר לא ייתקע. (זו הסיבה הרי ששידרגתי....היה נתקע כל הזמן). בשביל זה רציתי לשמוע מכם אם גם אצלכם לא ניתן להעביר שירים/צלצולים בבלוטוס ואין זום. תודה ולפני זה היה זום.

אם יש לך את הגלקסי הישן (ספיקה?)

אז מדובר במכשיר מאוד בעייתי, ובכלל אנשים פה עונים לך לפי גלקסי S וזה בעיה כי זה לחלוטין מכשירים שונים.

פגית

New member
אני מעבירה דברים כבל

או סנאפ אנ גו-שכרגע לא מסכימה לעבוד לי.... לא משתמשת בבלוטוס, ככה שלא יכולה להעיד.. הזוי הקטע עם הזום..

פגית

New member
מעבירה ע"י כבל../images/Emo163.gif

מצטרפת לשאלה לגבי איזה גלקסי זה.. כדאי פשוט לציין שם מלא-כי גלקסי זה שם של סידרת מכשירים. אני הנחתי שמדובר בגלקסי S אך, לא הייתי צריכה לעשות כך..

למעלה