שדכנים -ושידוכים

maa122

New member
שדכנים -ושידוכים

קיבלתי את אישורה של אריאלה לפתוח אשכול זה. ברצוני להדגיש: אשכול זה לא נועד להכרויות בין חברי הפורום, אלא להביא שדכן לכאן בשביל לשדך בין ממלאי השאלון! אני מצרפת שאלון עבור בחורים ובחורות (חרדים בלבד!!) המחפשים שידוך, נא לשלוח באישי (או למייל: [email protected]) את השאלון מלא, וכן את דעתכם על נושאים הבאים: מסעדות רישיון נהיגה מלונות\טיולים עיתונות חרדית עיתונות חילונית אינטרנט ספורט רדיו סרט(גרובייס\מצונזר\רגיל) ספרות לימודים\השכלה כללית מותגים מוזיקה תרבות בילוי הופעות מקום מגורים תוכנית פרנסה שיכות לקהילה מנהגים מיוחדים חינוך ילדים, גשמיות הבית עד כמה- רמת חיים הנהגת מהדרין או כשר השאלון: בס"ד תאריך:_________________ מין: המועמד הרצוי גיל: גיל: מגזר: מגזר: מוצא: מוצא: גובה: גובה: לבוש: לבוש: מראה חיצוני: מראה חיצוני: &nbsp

חברים/ות לא בדקתי מי עומד מאחורי הניק

כך שאם אתם משאירים פרטים אישיים זה אחריותכם בלבד. נא לנקוט באמצעות זהירות מכיוון שבהחלט יכול להיות שמדובר בשכןנית אמיתית, אבל יכול להיות שמדובר במישהו שמנסה להוציא את הפרטים האישיים עליכם, כדי לעשות בזה שימוש לא לטובה, וזה קרה כבר ברשת, גם בתפוז. לכן, חובה עליכם לבדוק אישית במה מדובר לפני שאתם מוסרים פרטים שעלולים לזהות אתכם.

maa122

New member
אריאלה, תודה

בוקר טוב, באמת חשוב לנקוט באמצעי זהירות בכל מה שקשור לנט. ניתן גם לשלוח מייל בשם אחר לכתובת מייל שנתתי, מבלי להזדהות ולקשר את השם לשמך כאן בתפוז. ניתן לשלוח אם הפרטים ללא שם אמיתי ומספר טלפון, ורק כשתהיה הצעה קונקרטית, אז למסור את הפרטים הנל. בכל מקרה בהצלחה!!!

חוצ ניק

New member
שדכן יקר:

סבורני שאם תפרסם כאן את הקו``ח שלך, כולל פרטים מלאים, יהיה יותר קל לתמימים שבנינו למסור לך את הגובה שלנו, המראה החיצוני ומה אנחנו חושבים על סרטים של גרובייס. אתה בכלל נשוי?

בכל מקרה, אני לא בטוחה שאני אגלה

לכם מה דעתי על גרובייס....... /tapuzforum/images/emo3.gif האמת, באופן אישי השירשור הזה ובעיקר התגובות ממש משעשע אותי.... (סליחה מראש לבעל/ת הרעיון. לא משהו אישי....)

חוצ ניק

New member
זה שדכן שעובד בצורה יסודית

מתמקד בפרטים הגדולים ובסרטים הגדולים...

maa122

New member
תודה לך

אני נשואה, ירושלמית, ושדכנית כרגע בנוסף לעבודה הרגילה שלי. יש לי אשכול שפתחתי גם בהייד פארק(- אם מותר להזכיר את זה כאן) ההנהלה שם מכירה אותי יותר טוב מפה, אם תרצו לברר. היות ולאחרונה אני הייתי מעורבת בכמה שידוכים, וראיתי הרבה דברים שלדעתי צריכים שיפור, כגון: שיתוף פעולה בינם לבין עצמם, ובאמת לנסות לעזור, וקצת לחושב מעבר ל1000$ על כל שידוך שסוגרים, וככה נכנסתי לעסק הזה. ואחרי זמן מה ראיתי הרבה בחורים ובחורות, שמסתובבים כאן, מיואשים מכל השידוכים הזה, ורוצים להשים את זה מאחוריהם. החלטתי לפתח בעצמי קצת יותר את הענין הזה. בכל מקרה מי שלא מעונין לא צריך, ומי שכן ברוך הבא. ובעזרת השם, הפורום הזה לחברה נשואים - במקום רוקים. רציתי להוסיף שאני מתעסקת הרבה אם בחורים ובחורות לא מהנט. אבל גם. בהצלחה

maa122

New member
עוד משהוא קטן

אם אני אפרסם כאן את הפרטים האישים שלי, זה יהיה הסוף של "הקריירה"!! תבין, אני מתעסקת בעיקר לא מהנט, ועלי לי רעיון לפנות גם לפה בנוסף למה שאני עושה באופן רגיל. תוכל לא לתת לי את פרטיך האישים- שם וטלפון, עד שיהיה לי משהוא קונקרטי עבורך, ועוד יותר מזה בכדי שאל אקשר בין הניק שלך לשאלון שמילאת, תוכל לשלוח לי בשם אחר למייל שנתתי. בכל אופן בהצלחה.

רעיון לא רע,

אבל כיוון ש-לך אין סיבה לא להזדהות - נבקש שתשאירי שם וטלפון. מי מאיתנו שמכיר אותך - יציין זאת. במידה ונוכל לאמת את הפרטים - נשמח לשתף פעולה.

אכן אם יושאר שם וטלפון.

המצב יהיה שונה. ברגע שאני אכיר את בעל הניק אני הראשון לשלוח פרטים.

ואת באמת חושבת שמישהו ישאיר פרטים??

הרעיון כשלעצמו הוא יפה, אבל זה לא בדיוק המקום שהחבר`ה יסמכו עליו. תביני אותנו, נכון?!/tapuzforum/images/emo13.gif

רגע

לא כיסית את הכל: רמה דתית: דתי לייט דתי-חרדי דוס ווינדוס מודרן-אורתודוכס-כשר גם בחוץ-ציצית-קובע עיתים מודרן-אורתודוקס-ליברל-שבת-בית כנסת בשבתות-כיפה לפעמים חרדי לאומי-פתיל תכלת-גב ההר חבקו"ק-אנטי ציוני... כשרות: לא מקפיד מקפיד,אבל לא דורש תעודה גם רבנות רק רבנות 5בד"צ. כל בד"צ חוץ מבד"צ לונדון. כל בד"צ כולל בד"צ לונדון הרב מחפוד הרב רובין בית יוסף מוזיקה: לא שומע חסידי בלבד חסידי ואינסטרומנטלי חסידי ואהוד בנאי ישראלי נקי ישראלי בלבד ישראלי ולועזי חסידי ולועזי לועזי נקי כל מה שכלול תחת האוסים וטראנסים הכל חוץ ממה שכלול תחת האוסים וטראנסים מחשב בבית: מה זה??? לא רוצה בבית אחד בחדר שינה אחד בכל חדר+נייד {לזמן שאני יוצא...} עם כרטיס טי.וי.+חבילה כוללת עם אינטרנט בלי אינטרנט טפייי...תועיבה...

חחח

ווינדוס? הרסת אותי מצחוק

maa122

New member
סליחה, עכשיו רק אני שמה לך שחלק מהשאלון נקטע!

הנה הוא כאן במלואו: מסעדות רישיון נהיגה מלונות\טיולים עיתונות חרדית "פתוחה" עיתונות חילונית אינטרנט ספורט רדיו סרט(גרובייס\מצונזר\רגיל) ספרות לימודים\השכלה כללית מותגים מוזיקה תרבות בילוי הופעות מקום מגורים תוכנית פרנסה שיכות לקהילה מנהגים מיוחדים חינוך ילדים, גשמיות הבית עד כמה- רמת חיים הנהגת מהדרין או כשר השאלון: בס"ד תאריך:_________________ מין: המועמד הרצוי גיל: גיל: מגזר: מגזר: מוצא: מוצא: גובה: גובה: לבוש: לבוש: מראה חיצוני: מראה חיצוני: &nbs

נתבקשתי כעת להכניס מחדש את השאלון

מכיוון שהוא נתקע כל פעם. אני מקווה שהניסיון יצליח: מסעדות רישיון נהיגה מלונות\טיולים עיתונות חרדית "פתוחה" עיתונות חילונית אינטרנט ספורט רדיו סרט(גרובייס\מצונזר\רגיל) ספרות לימודים\השכלה כללית מותגים מוזיקה תרבות בילוי הופעות מקום מגורים תוכנית פרנסה שיכות לקהילה מנהגים מיוחדים חינוך ילדים, גשמיות הבית עד כמה- רמת חיים הנהגת מהדרין או כשר השאלון: בס"ד תאריך:_________________ מין: המועמד הרצוי גיל: גיל: מגזר: מגזר: מוצא: מוצא: גובה: גובה: לבוש: לבוש: מראה חיצוני: מראה חיצוני: תעסוקה: _______________ תעסוקה:___________________ ולאחרי החתונה: ___________ ולאחרי החתונה:______________ תאור אישיות, תכונות, כישרונות: ____________________________________________ ___________________________________________________________________ __________________________________________________________________ השקפה: בריאות המועמד ומשפחתו הקרובה (מחלות תורשתיות): ___________________ מגורים לאחר החתונה: ______________________ הורים- בעלי תשובה,גי ורים אחר:__________________ פיננסי(חתונה, דירה ,רהיטים):________________ הערות/דברים חשובים אחרים: __________________

אלישיר

New member
משהו נורא צבוע, בשאלון הזה.

בעזהי"ת גם קשה להחליט מהו יותר: פאטתי או חסר רגש. מחילה.

למעלה