שדכניות

שדכניות

מכירים שדכניות אמינות (לשם שינוי) למגזר המודרני הבלתי מוגדר? (ללא שייכות מסויימת)

קליט

New member
ה שדכנית אסתר בן אלי , שדכנית מומלצת . תמצאי אותה בגוגל

קליט

New member
לא נראה לי, אתה מתבלבל עם אירגון `ביחד` . .

קבלתי על השדכנית אסתר בן אלי המלצה חמה, שהיא מסורה . היא התראינה לפני כשנה כאן בפורום הקדוש הזה

הרי שיחתי איתה בפייסבוק אשתקד:

השדכנית אסתר בן אלי

הפגישה לא כרוכה בתשלום אבל התהליך כן

אלירן לביא
29 ינואר

מה זאת אומרת התהליך, רק במידה ובן אדם מצא שידוך דרכך לא?

השדכנית אסתר בן אלי
29 ינואר

דמי טיפול בסך 600 ש"ח עד למציאת בת זוג מתאימה לנישואין ובהצלחת השידוך 2500 ש"ח

על זה אמר הכתוב והנה דמעת העשוקים ואין להם מנחם.. שנהיה בריאים

קליט

New member
א) לא ידעתי, טוב שאתה מעדכן

ב) למה אתה מצפה שיעבדו בשבילך בחינם ? . . . ג) אולי אפשר שתשלם בתשלומים של מאה שקל כל חודש, ותוך כדי תבחן אותה אם יש לה הצעות . ***מכל מקום, אני חוזר על ההצעה שלי מלפני כחודש, יש סיפרון של מגוון גדול של שדכנים בדוקים ומעודכנים, בכל שעה שאתה פנוי יש לך שדכנ/ית שתוכל להתקשר אליה, מחיר הסיפרון הוא 25 שקל בחנויות פלדהיים . *בשידוכים יש להשקיע מאמץ . בהצלחה

אתה רציני?!

אני ממש לא מאלה [שאגב לא טועים] ואומרים שמצוות וחסדים עושים בחינם, אבל 600 שקל בשביל פגישות היכרות עם השדכנית?! השתיקה יפה לי וכדאי שאני לא יגיד מה אני חושב על זה..

אשריך הספרון הזה זה דבר טוב למי שמעוניין.

קליט

New member
נראה שהשדכנים שבסיפרון הם בחינם

אל תהסס להגיד את האמת, האמת היא שאצל הרוב המכריע של השדכניות - מי שמבקש 600 שקל דמי הרשמה -הוא לא מתכוון לעבוד , למרות שהגיוני לבקש 600 שקל עבור הוצאות הטלפון, כמו שהגיוני לבקש ולשלם כסף עבור סת"ם, 4 המינים כיפה ציצית ותלמוד תורה וכו` . משתלם לשלם 600 שקל לשדכנית שאתה יודע שהיא רצינית שפויה ומסורה, ויש לה מאגר ענק . מה זה 600 שקל כדי להשיג את האושר ? . . . ומשלמים את הסכום הזה לעוד כמה שדכניות ספורות, סכום כזה לא נותנים לכל אחת .

תגובה

אכן אצל 95 אחוז אין דמי רישום ו"הוצאות מראש" , לא דיברתי על עסק השדכנות כרע בכלל אלא עליה בפרט, ולכן לא , זה ממש לא הגיוני לבקש 600 שקל דמי טיפול, כי גם אם היא תהיה בטלפון 24 שעות החשבון שלה לא יעלה יותר ממה שהיא לקחה מ3-4 נרשמים, ככה שאין לזה הצדקה אם באת מצד ההוצאות שלה.. [ואין לזה שום הצדקה משום צד אבל שיהיה..]

עבור סת"ם וארבעת המינים אנשים עבדו , אתה משלם ומקבל במאה האחוזים מה שרצית, והמחיר מותאם למחיר היחסי בשוק.
כאן זה הכשר מצוה [אפילו פחות כי זה ספק] והמחיר לא מותאם לשאר החברים בשוק.

לומר ש600 שקל מפרידים בינך ובין האושר ממש לא מדוייק, אף אחד לא הבטיח כלום והרבה מצאו את האושר בלי שקל מראש. בקיצור סכום כזה לא הייתי ממליץ לאף אחד לתת מסכנים אנשים איך עובדים עליהם.

קליט

New member
נראה לי ששנינו מסכימים, שאכן הרבה מהשדכנים/נותני שירות

שמבקשים כסף מראש הם רמאים וחייבים להזהר . *לשדכנית רצינית +המלצות - שוה לשלם, וכל אחד יעשה את החשבון שלו האם וכמה, יש אנשים שיעדיפו לשלם לשדכנית מעולה אחת ולחסוך הרבה טלפונים וטירחה אצל כמה וכמה שדכניות

YIM222

New member

למעלה