שדוני ! הR1000 בארץ !!

שדוני ! הR1000 בארץ !!

כמובן שעדיין בידי הבוחנים שאמורים להעביר אותו תקינה אבל.. המפלצת כבר נחתה על אספלט ארץ הקודש !! השמועות מספרות כי אופנוע העל החדש של סוזוקי, ה-GSX-R1000, הגיע ארצה. הסנונית הראשונה מיועדת לתקינה, והכלים למכירה לציבור ינחתו בספטמבר - כדגמי 2002 כמובן. מחירו של האופנוע ינוע באזור ה-100,000 ש``ח. הסוזוקי GSX-R1000 הוצג כזכור בתערוכת מינכן 2000 ומהרגע הראשון הצית את עולם אופנועי ההיפר-ספורט. המפרט הטכני כולל הזרקה מתוחכמת כפולת-פרפרי-גופי-מצערת (כמו ב-750), שסתום מיוחד במערכת הפליטה ליתר-כוח בסל``ד נמוך (מקביל ל-EXUP המוכר של ימאהה) המופיע לראשונה אצל סוזוקי, מזלג מצופה טיטניום-ניטריד ועוד ועוד. יחס ההספק/משקל סנסציוני, הקרוב בהסטוריה הסדרתית ל-1 כ``ס לק``ג, בסיס הגלגלים, 1,410 מ``מ, זהה לזה של ה-750. בקיצור, ברור שמדובר בפצצה המעלה את רף הטירוף הסדרתי לגבהים לא נודעים. ואכן, עם הגעתו של האופנוע לשווקי העולם ולאחר שעומת ע``י מיטב הירחונים מול מתחריו ובראשם המלך מאז 98`, הימאהה R1, הוברר כי מושל חדש נולד. מזל טוב.
 

איילR

New member
וזה מעלה את השאלה...

מי צריך R1000 במדינה בלי מסלול מרוץ? ולא תבינו לא נכון הייתי מת לסיבוב על אחד כזה. תארו לכם את האוטופיה שביום שבת אתה לוקח את הR1000 שעולה 55000 ש``ח (כמו בבריטניה) נוסע עליו רגוע למסלול המרוצים הקרוב ...משלם 100 ש``ח לשעה על המסלול. משחרר קצת אנדרנלין וחוזר הביתה בצורה רגועה. תאמין לי היה חוסך כמה הרוגים בכביש ערד.
 

argos

New member
הסוגיה שאתה מעלה רלוונתית ולא רק

לאופנועים בנפח 1000 סמ``ק ומעלה (שמעתי כבר סיפור על בחור מוכשר במיוחד שלוקח את סיבובי ערד עם CH250) הנה עוד המלצה לפעילות של המועדון : שת``פ עם גורמים חובבי מוטוריקה אחרים בארץ (בלי קשר למספר הגלגלים) לעורר את עניין מסלול מירוצים חוקי, כולל ביטוחים נלווים וכל השאר.
 
הדגלן מרים את הכפפה

קודם כל כי שתי הכפפות שלו על הפנים, יותר חורים מכפפה, מישהוא יכול לזרוק לי עוד כפפה?, ימנית הפעם? לענינינו - כדי שמועדון האופנועים ימנה 3,000 חברים ולא 1,000 כמו היום הצטרפנו דורון ועבדך הנאמן למועדון. אני רואה את מטרתי בהפיכת מועדון האופנועים ממועדון האופנוענים המטילים למועדון שבא לעזור לחבריו ומקנה להם תועלות מידיות וכספיות מעבר לארגון ארועים כגון הפגנות וטיולים. כדי שנצליח אני קורא לכל חברי הפורום להצטרף כחברים למועדון. פרטים נוספים - בע``פ
 

אלון DRZ

New member
אם כבר מעלים את הסוגיה אז

יש מקום שקודם כל האופנועים יהיו מאוחדים ואני מתכוון לאיחוד השורות עם עמותת רוכבי השטח, עמותת רוכבי המוטוקרוס ואינני יודע איזה עם עמותות רוכבים קיימות. אני יודע שזו לא משימה קלה מכיוון שיש יריבויות. ניתן למצוא את פרטי ההתקשרות לעמותת רוכבי השטח באתר העמותה.
 
למעלה