שגרה זה רע?

galia26

New member
שגרה זה רע?

לאחר שבוע של שלשולים שהיינו עם אדם בבית, אתמול הוא חזר לפעוטון. הוא לא הפסיק לבכות שם ונראה לי שכתוצאה מהבכי עלה לו החום, אז הם נתנו לו אקמול ולקחתי אותו בצהריים. היום עוד פעם הן אומרות שהוא מרגיש לא טוב ולא מפסיק לבכות. בבית אתמול אחה"צ היה לו משברון שחלף דיי מהר ואח"כ היה לו ערב נפלא!!! אני קצת מודאגת, אשמח לעצתכם/תמיכתכם...אם עוד לא אמרתי - הוא בן שנה+2 ועוד שאלה קטנה - יבבות באמצע הלילה בגיל הזה יכול להיות פחדים? עשיתי בדיקת צואה יצא בסדר אז אני בודקת עוד אפשרויות...תודה!

שלשולים זה רע../images/Emo67.gif

נראה לי שהוא צריך עוד קצת מנוחה בבית, לא? שבוע של שלשולים זה המווווון זמן. אתמול והיום ימים חמים ומתישים גם למי שלא שלשל. מציעה לכם לחזור לשגרה ברוכה אט אט, ככל שתוכלו.

galia26

New member
הוא לא היה שבוע עם שלשולים...

הוא היה כמה כארבעה ימים עם שלשול ואח"כ נשאר בבית עוד שלושה ימים ליתר ביטחון לוידוי הריגה של הכולי הצואתי, כך שהוא נרפא לחלוטין!!!

אפרתש

New member
לא נראה לי שחום עולה בגלל בכי

אבל אני לא רופאה. אולי בכלל לא עלה לו החום אתמול? הן מדדו לו? אחרי שבוע בבית מאד קשה להם להתאקלם בחזרה. לפעמים צריך לחזור על התהליך של תחילת השנה - להיות איתו קצת יותר זמן בבוקר, אולי לקחת אותו יותר מוקדם בצהריים. יבבות באמצע הלילה - קטונתי מלאמר מה עובר לתינוקות בראש, אבל זו תופעה מוכרת. במצב כזה אני בעד ללטף אותם ולאמר להם בלחש מלים מרגיעות. אני משערת שהם, כמו מבוגרים, מעבדים בזמן השינה את חוויות היום. וכאשר היום היה מסעיר, זה יכול להביא ליבבות. ואם עבר עליו יום קשה בפעוטון, זה יכול להסביר בכי מתוך שינה.

הילהל

New member
אצלנו זה קורה

ליונתן בהחלט עולה החום מבכי. אבל מבכי ממושך ורציני. כמו שקרה לנו לא מזמן כשאבא לקח אותו לגן. לא מדובר בחום מאוד גבוה, עם זאת. סביב ה 38.

אפרתש

New member
איזה פחד

ואני חשבתי שכשהיא הקיאה מרוב בכי זה היה נורא... מין מנגנון כזה להתחבר לרגשי האשם שלנו... לא רק שהוא בוכה, הרי גם עשינו אותו חולה....

לאה_מ

New member
אולי זה פסיכוסומטי.

לילדים שלי לא עולה החום מבכי. אבל אני זוכרת ילד אחד, שהיה אומר בערב "מחר אני אהיה חולה ולא אלך לביה"ס", ובאמת למחרת היה לו חום... ולגבי אדם - נסי להשאיר אותו עוד יום בבית ותראי איך הוא מתנהג. אם הוא יהיה בסדר מהבוקר, נסי שוב לשלוח אותו. אולי בביש מזל היה לו עוד איזה וירוס קטן ביומיים האחרונים.

galia26

New member
../images/Emo122.gifהוא ילד מאוד רגיש

כך שזה בהחלט יכול להיות פסיכוסומטי...הוא גם לא ממש מצליח לישון שם מה שמעלה את מידת הרגישות שלו. ייתכן שזה קשור גם לשיניים כמו כל התנהגות משונה בלתי מוסברת שישר משייכים לשיניים. בכל מקרה, עוד חופש מהעבודה אני ממש לא יכולה לקחת, אבל אני לוקחת אותו מוקדם משם וכשהוא בבית הוא ילד נהדר, בלי חום עם התנהגות סבירה אם כי קצת מעוך מרוב חוסר שעות שינה... עוד תופעה של הימים האחרונים - הוא נהיה אלים - נושך, מושך, שורט, צווח צווחות של כעס...בקיצור, עובר עליו משהו לא טוב, נקווה שיעבור לו במהרה, לא נעים לראות אותו סובל ככה...תודה לכן על התמיכה
ולסיום אנקדוטה אחת חיובית - הילד לא מפסיק להגיד אקטור...אקטור, פשוט גאון, רוצה להיות פלח כמו אבא שלו!!!

למעלה