~שגרה והפתעות~

ShirShir

New member
~שגרה והפתעות~

גם אתם מרגישים לפעמים שאתם יודעים הכל, אולי יותר מידי על בן/בת הזוג? מתי הוא היה, איפה היה, עם מי הוא היה, מה הוא עשה בלה בלה..... האם זה רע? האם בן הזוג כ"כ צפוי עד שאתם יודעים מה תהיה תגובותו/תשובתו?? איך נמנעים מעודף הפרטנות, אם בכלל? איך קצת מפתיעים ושומרים על מסתוריות מרתקת?

Tully Is Here

New member
לי אין שום בעיה עם זה ../images/Emo4.gif

לא אכפת לי לדעת הכל ולא אכפת לי שהוא יודע הכל... זה אפילו נעים באיזשהו מקום שלא מסתירים כלום. אולי עם השנים זה יתחיל להטריד, אבל אני עוד לא שם.

s h i r k u s h

New member
שגרה ../images/Emo66.gif

אנחנו כולה חודשיים ביחד, אז יחסית הכל די חדש ומגלה דברים חדשים כל הזמן. האמת שדווקא בגלל ששירתתנו ביחד באותו בסיס נגיד דברים שקשורים לבסיס ישר אני יודעת איך הוא מגיב להם. לדעתי חשוב להכיר את הבן/ת זוג ובכל מקרה אני מאמינה שכל יום לומדים דברים חדשים על עצמנו ועל הבן/ת זוג. איך מפתיעים? יוצאים מהשגרה: ימי כיף, הפתעות, מתנות של תשומת לב, מכתבי אהבה וכו'.

רוית ב

New member
לא הכל צריך לספר-עם כל הכבוד../images/Emo11.gif

מה שעשינו שהיינו צעירים ושמחים וחסרי מחויבות לא צריך לענייןאת בעלי (אפשר לחשוב מה עשיתי כבר....) אבל זה באמת לא אישיו זה גם לא סוד גדול אבל בשביל מה? חוצמזה זה שנמצאים עם בן זוג זה לא אומר שהכל צריכים לדעת הכל צריכים לשתף אפשר להשאיר דברים אצלך בבטן ארישיים אינטימיים וזה בסדר גמור אין לי בעיה עם זה יש לי בעיה כשמנסים לחלץ ממנימ ידע שאני לא מעונינת לתת אז אני ממש מתעצבנת - יש מקומות שתלוי עליהם שלט ענקי "אין כניסה". ככה זה וזהו. לומדים לכבד פרטיות גם של בן הזוג . אני אדם שלם ויש לי בן זוג שהוא אדם שלם יש לנו ביחד ויש לנו לחוד וככה זה הכי בריא.

לפעמים יודעת,

לפעמים מפתיע אותי. מה שכן, הוא מכיר אותי היטב. זה לא רע בכלל

habubnik

New member
ביומיום אצלנו אני יכולה לומר

שהוא מספר לי הכל, ואני מספרת לו הכל. טוב לנו ככה, ואף אחד מאיתנו לא מרגיש "מחוטט". לגבי העבר, לא בדיוק ישבנו וערכנו רשימות וטבלאות, אבל אני יודעת את הדברים החשובים, הוא יודע את רוב הדברים החשובים (למעט כמה דברים שקרו לי בילדותי שעדיין אני לא מסוגלת לדבר עליהם עם אף אחד), וזהו. אני כבר מכירה את הבובון שלי מכף רגל ועד מצח, והוא תמיד משתגע שאני יכולה לקרוא את המחשבות שלו. אני יודעת ב-ד-י-ו-ק מה כל פרצוף שלו אומר, איזו העוויה הוא הולך לעשות או מה הוא הולך לומר לי. מסכן, בגלל זה הוא לא מצליח אף פעם להפתיע אותי, כי אני פשוט קוראת אותו וישר יודעת שמשהו מתבשל (לטוב ולרע). לפעמים זה קצת מציק לי באמת, כי אני רוצה להיות מופתעת. אבל רוב הזמן אני מוצאת בזה משהו מנחם ונעים...בהחלט לא מתאים לכל אחד. אבל מתאים בול בשבילי.

ShirShir

New member
גם אני כזו ../images/Emo3.gif

אני יודעת בדיוק על מה את מדברת
יודעת מה הוא עומד להגיד, איך יגיב, ומה אומרת כל הרמת גבה או חיוך.. רק פתאום (לעיתים) כשהוא אומר משהו שלא ציפיתי לו אני מופתעת, לרב לטובה
אז אני לומדת עכשיו קצת לשחרר את זה... את הציפייה והידיעה ופענוח והפרשנות לכל פרט וללא הפסקה..... וזו עבודה קשה

אצלנו ממש אין בעיה כזו

כי לבעלי אפשר לקרוא "איש המסתורין". לא מנדב מידע. לפעמים בסיסי. וזה מאוד מאוד מתסכל, הייתי מעדיפה שהמצב יהיה הפוך.

ShirShir

New member
אל תהיי מתוסכלת, תעזרי לו להיפתח...

הוא יודה לך על זה אחרי שיגלה כמה זה נפלא.
זה רק טיפ קטן, כי אצלנו זה עבד פלאים..... גיליתי שהעקשנות שלי בעניין הזה והמאמץ היו שווים גם לי וגם לו

ShirShir

New member
אתן בטח חושבות שאני........

תמימה ואופטימית חסרת תקנה. אבל לדעתי אפשר לחולל שינויים גם אחרי הרבה שנים של היכרות מעמיקה עם עצמך

אוהבת שגרה ואוהבת שהכל צפוי

ואם בא לי לשנות או להפתיע עושה את זה בכיף. לא מצפה שבן הזוג כל הזמן ישבור את הראש איך להפתיע אותי

ענתי 10

New member
אני לא יודעת כל דקה איפה בעלי נמצא.

אולי זה טוב אולי זה רע. לפעמים אולי הוא יכול לחשוב שאני לא מתעניינת בחיים שלו, אבל זה לא ככה. אני פשוט נותנת לו מרחב ומצפה ממנו לאותו יחס. אני יודעת באיזו שעה הוא הולך לעבודה ומתי הוא חוזר. כל השאר לא מעניין אותי. לפני המשבר האחרון אפילו לא דיברנו במשך היום - רק טלפון אחד בבוקר (להעיר אותו) ואח"כ רק נפגשים בערב. עכשיו זה השתנה מאוד לטובה, אבל עדיין אני לא יכולה להגיד איפה הוא נמצא כל דקה. ואני גם לא רוצה לדעת.

ShirShir

New member
זה בריא, לגוף ולנפש../images/Emo45.gif הלוואי עליי

ואגב, תודה לכל מי ששיתף והשתתף...

Miss פטל

New member
יודעים הכל

יודעים הכל אחד על השני, איפה היה, מה עשה, ואין לאף אחד לאיתנו שום רצון להסתיר ומספרים כי רוצים ולא כי הצד השני חוקר ומוציא בכוח
הבן זוג צפוי, אבל לא תמיד, בהחלט מצליח להפתיע לפעמים, אבל גם נכון שאנחנו לא כל כך הרבה זמן ביחד(3 שנים). בדרך כלל התגובות שלו צפויות אבל לפעמים לא. דוקא היה משהו שסיפרו לו והתגובה שלו כל כך הפתיעה אותי!(ציפיתי שיכעס או יתעצבן והוא הקשיב אמר שזה בסדר ועברו נושא..דווקא מאוד שימח אותי השינוי
) ולא מנסים להימנע מעודף הפרטנות, בכיף :) ולשמור על מסתוריות מרתקת? אותי מסתוריות לא מרתקת, כשיוצאים עם חבר, אולי זה כיף ומרתק, אבל בנישואים אני רוצה(ומקבלת) ביטחון ואני לא צריכה שיהיה מסתורי כי בשבילי זה ההיפך, משהו שהורס זוגיות.

למעלה