שגית, את מסננת?

שגית, את מסננת?

כתבתי לך מכתב לפני מס' ימים, וראיתי שענית לכאלו שכתבו אחריי, אבל לא לי... די נפגעתי, האמת. האם זה בגלל שאני צריכה עזרה בתהליך שפירושו סוף להנקה? אתרי אינטרנט מפוצצים בעצות, לאמהות לילדים שכבר מבינים שפה, ואפשר להסביר להם איך ולמה נגמלים. אבל לא לתינוק בן 7 חודשים. למרות שכרגע אני כנראה משהה את הגמילה (ואולי אני רק מפחיתה), הייתי שמחה לשמוע את דעתך, וגם לשאול את כל חברות הפורום: איך לא סובלים כל היום משדיים גדושים, אם מניקים רק בלילה ובבוקר? (אני לא יכולה לשאוב, מפני שכשאני עם בני, הוא צריך אותי בדרך שלא מאפשרת לי להתפנות לשאיבה) תודה על תשומת הלב, הדובי היחידה (איילת).

sagitlaleche

New member
הי דובי, לא להיעלב ../images/Emo20.gif

אני לא מסננת בכלל. ראיתי את שאלתך. צר לי אם נפגעת מכך שלוקח לי זמן. נכנסתי עכשיו להסתכל על השאלות אחרי יום מתיש ומפרך עם הילדים (החופש הגדול...) מחר בבוקר תשובות לכולם!!! אגב, גם מי שמעוניינת לגמול, הייתי מאוד רוצה שהתהליך יהיה תהליך טוב וטראומתי כמה שפחות עבור האם והתינוק!

תודה, את חמודה

ורואים שאת אמא... את לא מתגוננת, אלא מסבירה ומגינה... אני בטוחה שהאמהות האחרות בפורום נהנות ממה שיש לך לתת... אני בינתיים עוד לא גומלת אותו, אבל זו הפחותה שבצרותיי... :( הילד פשוט לא אוכל! בעצתה של פסיכיאטרית ילדים(!) אנחנו מתחילים לרווח לו בין ארוחות ולא לתת לו כל שעה כמו שעשינו עד עכשיו (אלא כל שעתיים וחצי שלוש), אבל גם כך הוא לא אוכל יותר מ- 80 מ"ל... וזה אחרי שלא אכל 3.5 שעות, ואחרי שישן מ-6 בערב אתמול עד 5.5 הבוקר, עם ארוחה אחת של 10 דקות באמצע... אני מורטת את שערותיי כבר!

sagitlaleche

New member
דובי ../images/Emo20.gif

האם הפסיכיאטרית מתמחה בהפרעות אכילה אצל ילדים/תינוקות? זה חשוב מאוד למצוא מישהי כזו ולא לוותר ולהתפשר. אני מקווה שיסתדר לכן והכל חסתדר.

תשובה

לא מומחית, אבל אתמול סיפרה שהייתה עכשיו בכנס של הפרעות אכילה אצל ילדים, וכנראה שיש לה מה עוד להציע (אני חושבת שהיא לא פירטה כי לא רוצה להפחיד אותנו...) היא גם רופאת ילדים וגם עברה ההכשרה פסיכודינמית, כך שהיא נכס אמיתי של ממש(והשירות עוד בחינם...)

AUR1

New member
הי דובי היחידה

שאלה לי אליך: למה זה רע שתינוק אוכל כל שעה ומה הוביל אתכם להתייעצות וטיפולי מומחים?

הי אור

תום לא עלה במשקל. כרגע מצוי באחוזון ה-5 בלבד. ויש עוד מה לספר על כך, אבל אני צריכה לרוץ, כי אנחנו עוברים דירה ביום א'....

תודה

ועכיוש אני חייבת להמשיך לרוץ... אבל יש לי עוד שאלה לכל נשות הפורום, תוכלי גם את לקרוא אותה...

למעלה