שגיות כתיב

שגיות כתיב

אח...אח...למה זה תמיד קורה לי ,רק אחרי שאני לוחץ שלח להודעה אני מגלה אותם ,אלו שגיות הכתיב שלי למה זה קורה ?אנילא יודע אולי עוד שהיתי ילד קטן הית ילד "עיברו/הונגרי?זאות אומרת שהורי דיברו איתי הונגרית ורק לאחר מכן למדתי מהילדים עברית כך שנשארתי קרח מכאן ומכאן אין עברית צחה ואין הונגרית .כזה אני. אבי.ש

smile2life

New member
לשם כך

יצרו בשבילנו, הגולשים, את כפתור תצוגה מקדימה אשר נמצא משמאל לכפתור שלח

אבי בוקר טוב,אני תמיד לפני שאני

לוחצת על "שלח" אני קוראת שוב את ההודעה,וגם לי הרבה פעמים אותיות "בורחות" או שגיאת כתיב... מה שמני הציע ללחוץ על "תצוגה מקדימה" זה מצוין.וככה באמת רואים אם האייקונים יצאו. אז ביי ביי ענת

חחח... אתם גדולים!

אין ספק שלקרוא פעמיים לפני ששולחים זה רעיון טוב... אחלה דיון פתחנו פה...

אותך זה מצחיק, לי טוב!

פלסר עשית לי את היום כל המצחיק אחד מהפרום, כאילו הצחיק את כולם לי זה עוזר. אבי.ש

לא התכוונתי להעליב או משהו...!

גם לי יש שגיאות כתיב כי אני רושם מהר ולא שם לב פעם שנייה אני מבין אותך וסתם צחקתי במקום שכל אחד יחשוב לעצמו... אנחנו פותחים על זה דיון...! אתה נשמע לי אחלה בן אדם והכל היה בצחוק.

לא נעלבתי ,"נהפכו"

חבר´ה...לא נעלבתי חס וחלילה, הרי כתבתי שפה אני מוכן לקבל הכל ,והכל ברוח טובה,פלסר אל תסתום את הפה כתוב חביבי כל אשר בלבך. אתה אוהב אותה,היא אוהבת אותך ואני את כולכם.

פלסר,אני לא מבינה מדוע "הדיון"

על שגיאות הכתיב מעורר בך חחחחחח? אני חושבת שאם לאחד מחברי הפורום יש בעיה ואפילו שזו בעיה מאוד טריוואלית הוא יכול להציג אותה. פלסר-ואם אתה חושב שזה מגוחך אתה לא חייב להתייחס לאותה הודעה.

כפרה-למה שתסתום את הפה.?????

אני אוהבת גם אותך,ואני לא רוצה להפסיק לשמוע אותך..... נו אז מה חדש? אל תעלב ממני,לא היתה לי כוונה.....

ענתוש... ../images/Emo39.gif

את הרבה יותר מבוגרת ממני את כמו אחות בשבילי ואם את רוצה לחנך אותי במשהו... אני מקבל את זה באהבה!!! אגב אחלה קיץ בא אלינו

אני רחוקה מחינוך../images/Emo3.gif

פלסר הי-אני מבוגרת מימך כולה ב9 שנים. אל תעשה ממני-חטיארית

למעלה