שגיאת BUFFER

שגיאת BUFFER

ערב טוב הערב התחיתה להופיע אצלי הודעת שגיאה הנ"ל. עשיתי מספר פעמים את שהוצע ע"י הגולשים - מחיקת תיקייה proof אבל זה לא עוזה. מה עוד ניתן לעשות? (win xp)

תן פרטים נוספים

ציין בבקשה מתי זה קורה, באיזו גרסה אתה משתמש? האם הודעה חוזרת על עצמה ?

מדובר בתקלה הידועה

הקשורה להתקנת SP3 ואיות ודקדוק. במקרה שלי, רענון קובץ CUSTOM.DIC העלים את הבעיה.

טיפול בשגיאת Buffer Overrun

שלום יהונתןטבת. ראה כאן פיתרון קבע לבעיה (בתוך המאמר יש קישור להסבר של מיקרוסופט בלוג)

ערב טוב

הקישור שהצעת כבר הובא לידיעתי. התשובה שלי שמופיעה בפורום מתייחסת לקישור זה כמתואר בתמונה 1, ואכן, בנתיים הבעיה נעלמה. רציתי ועדיין אני רוצה לבצע תיקון קבוע כמתואר בתמונה 2 אך, לחיצה על הקישור בתמונה זו, מוביל לתמונה 3 שלא נותנת את אשר רשום בקישור (מילוי פרטים וקבלת אישור להפעלת התיקון) האם תוכל בנקודה זו לסייע?

ניסיון לסייע

שלום יהונתןטבת, א. נראה לי ששאלותיך מתאימות לפורום 'אופיס', מאחר שהבעיה חלה רק על משתמשי אופיס 2003 בעלי עדכון SP3. ב. אך מאחר שאני כבר כאן, אז במאמר של "החבר'ה של מיקרוסופט" הקלק על הקישור "מאמר רשמי על התיקון" (ולא על הקישור "להורדת התיקון "). הקישור יוביל אותך למאמר של חברת מיקרוסופט עצמה, וממש בראש הדף, מתחת לכותרת המאמר, ליד סמל של מברג ומפתח שבדי, יש הפניה מתאימה).

שלום

רק רציתי שתדע. דבר לא הגיע במייל. מסתבר שזה נעשה ישירות טלפונית מול נציג שרות מיקרוסופט ונשארים עם SP3

למעלה