שגיאת AJAX

24sharon

New member
שגיאת AJAX

ניסיתי להתקין את גרסת AJAX 1 (עד עכשיו עבדתי עם אטלס) והבעיה היא שהוא לא מזהה את הפקדים. מצרפת תמונת מסך הדיבאג עובר, רק שזה מצוין בשגיאות. האם מישהו נתקל / יודע על פתרון. תודה

24sharon

New member
ושאלה בנושא אחר

TextBox t = (TextBox)sender; GridViewRow grdRow = (GridViewRow)t.Parent.Parent; //כאן אני מבצעת פעולות בשרת של עדכון הנתונים, ואז אני מעוניינת להעביר את הפוקוס לשורה הבאה בגריד try { grdRow = new GridViewRow(grdRow.RowIndex + 1,grdRow.DataItemIndex,DataControlRowType.DataRow, DataControlRowState.Normal); l = (Label)grdRow.FindControl("questionID"); Page.ClientScript.RegisterStartupScript(this.GetType(), "aaa", "document.getElementById('" + l.ClientID + "').focus()", true); } catch{ }​
כל הזמן אני מגיעה ל-catch היות שהוא לא מוצא את הפקד, משהו במעבר לשורה הבאה משתבש בדרך. אשמח לשמוע אם אני נמצאת בשורה כלשהי, איך אפשר להגיע לשורה הבאה. תודה!

yairov

New member
תגובה

זה ברור שהוא לא ימצא את ה-Label כי הוא בכלל לא קיים. את מחפשת את ה-Label באובייקט (GridViewRow) שרק עכשיו נוצר. את צריכה בעצם לקבל reference לשורה הבאה ולא ליצור אותה מחדש. גם אין כאן צורך להשתמש בבלוק try/catch. אפשר תמיד לשאול את הגריד שאלות ולחסוך את הבלוק. לדוגמא:
void gridView_RowUpdating(object sender, GridViewUpdateEventArgs e) { int rowIndex = e.RowIndex; UpdateRow(rowIndex); rowIndex++; if (gridView.Rows.Count < rowIndex) { rowIndex = 1; } GridViewRow nextRow = gridView.Rows[rowIndex]; Label label = (Label)nextRow.FindControl("questionID"); label.Focus(); }​

24sharon

New member
תמיד אני נופלת בקטע הזה

בכל אופן ויתרתי על הרעיון והרדתי את הPOSTBACK. כי זה לא המדובר על ROW UPDATING כך הבעיה הייתה הרבה יותר פשוטה. המון תודה!

yairov

New member
תגובה

אאל"ט את יכולה לפתוח פרוייקט Ajax שאמור להופיע בחלון "New Web Site".

itzikbs

New member
ישנו שינוי בין הגרסאות

פתחי Web Site חדש - > תבחרי בתבנית של AJAX - > וקחי את מה שנכנס אוטומטית ל web.config של הפרוייקט החדש ותעתיקי את זה לפרוייקט הקיים, נא לא להעתיק סתם עם "בחר הכל" , "העתק", "הדבק", אלא בצורה חכמה, ואת כל מה שצריך וקשור ל AJAX , זה די ברור: System.Web.Extensions . כמו כן ואם כבר אנחנו כאן,ואם יש שימוש בפקדי ואלידציה, צריך להוריד ולהפנות ל Validators.dll תוכלי לקרוא ולהוריד מכאן: http://blogs.msdn.com/mattgi/archive/2007/01/23/asp-net-ajax-validators.aspx אין מה לעשות החיים לא מושלמים ... המוצר , אגב די טוב, אמין, יעיל ויציב. ביי איציק ב.

24sharon

New member
זה מה שעשיתי

יצרתי פרוייקט AJAX והעתקתי הכל אל הפרוייקט שלי, ואז הוספתי את הCONNECTION שלי וכד'. הבעיה הייתה שהכנסתי את הSCRIPT MANAGER לתוך דף הCONTENT מסתבר שהוא צריך להיות בMASTER. עכשיו זה סודר. ועכשיו רק עוד שאלונת. אם אני רוצה להעלות את הפרוייקט, לשרת מה אני צריכה שיהיה מוגדר? האם צריך את קובץ הDLL וזה מספיק? תודה!

itzikbs

New member
תגובה

1. אני לא בטוח לגבי עניין ה ScriptManager , אמנם חובה שיהיה אחד כזה על מנת להשתמש ולעבוד עם ASP.NET AJAX 1.0 וחובה שיהיה אחד ויחיד בכל עמוד-טופס-form אבל בהחלט לא נראה לי שזה חייב לשבת ב MP , אני אבדוק מחר ואשיב לך. 2. להעלות אפליקציה מסוג ASP.NET AJAX 1.0 לשרת , לדעתי (לא סגור לגמרי) , צריך להתקין את אותו framework שכולל אמנם assemblies וההתקנה מעתיקה אותם ורושמת חלקים ב registry משום שכל ה NS של System.Web הורחב והשתנה ולכן לא מספיק לצרף את ה DLL-ים , אני אומר את זה בזהירות משום שבניגוד ל ATLAS בסביבה ששוחררה בינואר 07 (אגב היא לגמרי לא סופית וחסרים שם דברים ...) יש מעטפת די נחמדה של כל קבציי ומשאבי ה JS המורכבים שהם embedded בתוך האסמבלי (Web Resource) ולכן ההפצה הפכה להיות קלה יותר ומורכבת פחות, אם כי התחזוקה עלולה להיות מורכבת. גם פה שווה בדיקה, אני לשמחתי הפצתי יישומים שנבנו בסביבה חדשה זו (WebSites, Controls) אבל על השרת הותקנה הסביבה החדשה בדיוק כמו בתחנות הפיתוח. ביי איציק ב.

24sharon

New member
במידה ומישהו ניתקל

אני חייבת תשובה, האם כדי להעלות לשרת אפליקצית AJAX 1 מספיק להעלות את קובץ הDLL או שחייבים התקנה בשרת. במידה וחייבים התקנה בשרת, כדאי אולי לחזור לאטלס הפשוט והטוב. אשמח לשמוע מישהו שהתנסה בזה. תודה!

ברק קרב

New member
עד כמה שאני זוכר את הפתרון לזה

היה לי את זה והפתרון שמצאתי הוא לגרור מחדש את הסקריפט מנג'ר, לקמפל ולמחוק אותו (את החדש). אני לא זוכר אם המאסטר פייג' צריך להיות גם פתוח או סגור בזמן שעושים את זה. (מצאתי את הפתרון לפנ יחודש בגוגל והוא עבד לי.)

24sharon

New member
בינתיים אני עדיין עם התופעה

אם כי 'התרגלתי' אנסה לראות את מה שאתה מציע. תודה!

למעלה